Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפ

Orlev211
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מיתלבט בין כמה רכבים ואני צריך המלצה , הרכבים הם:

במוו X5 שנת 2008 דיזל טווין טורבו

2 במוו X5 בנזין 4800 סמ"ק 2009

3מרצדס ML דיזל שנת 2009

4 אינפיניטי FX37 שנת 2009

5 לקסוס RX350 שנת 2010

מה שחשוב לי הוא :

אמינות,אחזקה

צריכת דלק

וכמובן הנאה מהרכב

תודה מראש לכל מי שעוזר

פורסם

אף אחד מהרשימה שהבאת אינו ג'יפ.

אישית - הייתי הולך על הלקסוס או האינפיניטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך האינפיניטי מסתדר על הדרישה שלו לחיסכון בדלק?

פותח הדיון - כשאתה שם בראש סדר העדיפויות דברים כמו "אמינות" ו"צריכת דלק" וחייב לבחור מהרכבים הנ"ל - לך על הלקסוס

פורסם
אף אחד מהרשימה שהבאת אינו ג'יפ.

+1

אם כבר, רנגלר רוביקון אופצייה טובה. אמין ובעל עבירות מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1-BMW בעלי תדמית בעייתית ובחלק מהדגמים עלויות אחזקה יקרות מאוד(בגלל נדירותם בארץ).

2-מרצדס לא מכיר

3-אינפיניטי עם מנוע טוב ונוח לטיפול(תפגין אמינות יחסית) אבל הרכב עצמו לא ירגיש לך מאוד מהיר(כן זריז).

4-הלקסוס רכב לא רע,מאוד שקטה,המושבים נוחים והישיבה גבוהה אבל לרכב יש אפס פוזה ואני לא אהבתי את איך שהאינטריור שלו בנוי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חחחח אתה מבקש צריכת דלק טובה מצד אחד ומצד שני שוקל ג'יפ עם מנוע בנזין 4800 סמ"ק.

אם דברים כמו עלויות דלק בכלל מעסיקים אותך כנראה שאף אחד מהרכבים האלו הוא לא בשבילך.

• תוכן חדש...