Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב לחייל אשר ישמש אותו בעיקר לנסיעות מחיפה לנהריה וחזרה

כ 500 ק"מ בחודש

מחפשים רכב אמין וחסכוני . אין בעיה גם לידני.

מה יכול להתאים?

תודה מראש

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

פורסם

אני מניח שעוד רבים יציעו לכם, אבל בואו אני אהיה הראשון:

תחפשו בסבלנות פיאט פונטו ספייס שמורה, עם היסטורית טיפולים מסודרת וקילומטראז' כמה שיותר נמוך. נסו למצוא את הדגם ELX אשר יותר מאובזר ובטיחותי, בין אם זה ידני או אוטומט וכמובן מצויד במנוע מעט יותר חזק אך עדיין חסכוני מאד(!) בדלק, גם בגרסה האוטומטית. יש לי ניסיון מדהים עם האוטו הזה, הייתה ברשותי פונטו ספייס 2003 ELX אוטומט שעברה פחות או יותר 80K עם אפס תקלות, טפו טפו טפו והפגינה אמינות, נוחות וצריכת דלק מדהימה. שווה כל שקל.

כמו כן, המחירונים שלהם די נמוכים וזה חוסר צדק משווע מבחינת פיאט אמנם, אך אתם המרוויחים ולכן זה גם מאפשר לכם לא להתפשר ולקנות שנתון יחסית חדש - 2003-2005 בקלות שזה נהדר עבור תקציב כמו שיש לכם בכיס.

עוד אופציות טובות הן: רנו קליאו B או B II אך מומלץ ללכת על הגרסה הידנית כיוון שהגיר האוטומטי מעט בעייתי.

גם דייהטסו סיריון ידני 1000 סמ"ק או אוטומט 1300 (לא ללכת על גרסת ה1000 סמ"ק אוטומט כיוון שהמנוע מרגיש מעט עצל).

בהצלחה ושפשוף נעים! :)

פורסם

במודלים ישנים(ובכלל),

עדיף לך ללכת על מכונית תוצרת יפן.

אמינות יותר מהאירופאיות ומועדות פחות לתקלות.

אם תוכל למצוא בלאנו ידנית זו תהיה בחירה נהדרת.

פורסם

למה בלאנו ידנית? למה בכלל אוטו משפחתי ועוד לא בטיחותי?

אגב, הפונטו ספייס הצעה טובה, אבל ייקח זמן למצוא אחת נורמלית.

אפשר לחפש יונדאי גטס ברמת גימור גבוהה עם גיר ידני. כאן הסטיגמות של הגטס ששותה דלק לא עובדות, כי בגרסה הידנית צריכת הדלק טובה מהותית. מעבר לכך חשוב לשים לב שרמת הגימור היא GLI/GLX/GLS, שכן GLF לא בטיחותית ולא מאובזרת.

את הדייהטסו סיריון עם מנוע 1.0 לא הייתי לוקח בכלל, זה נחשב מנוע די רגיש וכזה שמגיע לתיקון ראש מנוע ב150-200 אלף ק"מ.

את האמת שהאירופאיות מאותן שנים עם גיר ידני גם כן די אמינות, כמו 206, סקסו, 106 וכאלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...