Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2006

moto1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במטרה שאתה מנסה להשיג.

אתה רוצה רכב אמין? עדיף לך לשים 15 אלף ש"ח על המיצובישי ולתת לעצמך עוד כמה שנים של ראש יחסית שקט...

אתה רוצה להתקדם בנוחות ובבטיחות? המגאן תתן לך אחלה תמורה לכסף.

פורסם

לשים 15K על מיצובישי 99?

... לא נראה לי. עדיף מאוד לחפש מגאן דור ראשון, 2001-4 שמורה ומטופלת.

מגאן דור שני - עדיף לרכוש רק מ 2007 וצפונה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מ

למה אתה מתכוון אורן?

יש לבחור כאן אפשרות לקנות לאנטיס שהיא פחות נוחה, בטוחה וחסכונית מרנו בכפול כסף.

עם נתונים כאלו אני מתפלא שבכלל עוד לא חטפו את כולן

פורסם
מ

למה אתה מתכוון אורן?

יש לבחור כאן אפשרות לקנות לאנטיס שהיא פחות נוחה, בטוחה וחסכונית מרנו בכפול כסף.

עם נתונים כאלו אני מתפלא שבכלל עוד לא חטפו את כולן

פעם אמר לי מישהו חכם(בכיר מאוד בענף הרכב ולא אנקוב בשמו),

למה אתה מתכוון שאתה אומר נוחות?

נוח להכנס למוסך כל הזמן עם הרנו אתה מתכוון?

הרי אם הרכב היה כ"כ מוצלח,הסחירות שלו בשוק הפרטי וחברות הליסינג הייתה 50 אחוז מערכו במחירון(שגם ככה נמוך).

כבר הבנו שיש בפורום הזה אנשים שאוהבים רנו וסיטרואן,

חייבים להבין שיש רכבים שהם הכל(נוח,חסכוני,בטיחותי,מרווח,מפנק) חוץ מאמין.

והרנו מגאן עונה יופי על ההגדרה הזו(במיוחד שהיא בת 7-8).

אני בעצמי עם רנו מגאן 5 דלתות מהעבודה ולמען האמת, אם הרכב בליסינג זה מעולה..אם לא,חפש לך יפנית.

פורסם
פעם אמר לי מישהו חכם(בכיר מאוד בענף הרכב ולא אנקוב בשמו),

למה אתה מתכוון שאתה אומר נוחות?

נוח להכנס למוסך כל הזמן עם הרנו אתה מתכוון?

הרי אם הרכב היה כ"כ מוצלח,הסחירות שלו בשוק הפרטי וחברות הליסינג הייתה 50 אחוז מערכו במחירון(שגם ככה נמוך).

כבר הבנו שיש בפורום הזה אנשים שאוהבים רנו וסיטרואן,

חייבים להבין שיש רכבים שהם הכל(נוח,חסכוני,בטיחותי,מרווח,מפנק) חוץ מאמין.

והרנו מגאן עונה יופי על ההגדרה הזו(במיוחד שהיא בת 7-8).

אני בעצמי עם רנו מגאן 5 דלתות מהעבודה ולמען האמת, אם הרכב בליסינג זה מעולה..אם לא,חפש לך יפנית.

בכיר בענף הרכב...

סחירות של הרכב אינה מדד לדבר במדינה שלנו ואולי היא מדד לדעות קדומות בדיוק כמו שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום,

גם לי הייתה את אותה דילמה כמו שלך פחות או יותר, בתקציב שלי (15k) זה היה או יפנית שנת 2000-2001 או להתקדם עם צרפתית.

החלטתי שאני רוצה להתקדם היות והרכב הוא שני במשפחה התחשיב היה 50 קמ ביום - תעשה את החשבון.

חיפשתי המון זמן, כ 3 חודשים רנו מגאן 04 05 אבל כולן היו מצב נוראי, אז לקחתי את עצמי צעד קדימה הלכתי לטרייד של קרסו והוצאתי מהם מגאן 2006 (אומנם הייתה שנה ראשונה בהשכרה) אבל מ 2007 אצל אדם מבוגר , לכלה היו 65000 קמ על המד מרחק, אחלה מציאה והכי חשוב מצב מצויין (כמובן שכל הרג'קטים שקיימים לרכבים בני 6) אבל וזה אבל חשוב, הרכב הזה עושה טיימינג כל 90k או 5 שנים ולפי ההיסטוריה (טופל רק בקרסו) יש לי עוד שנתיים וחצי עד לטיימינג, והטיימינג ברכב הזה הוא מאוד יקר בין 2500-300שקל כולל משאבת מים, בנתיים הרכב נוסע מצויין באמת שאני מופתע לחיוב!!!

וכמובן הנוחות מדהים!!!

נ.ב - חפש דגם EX היותר מפואר - תמורה מלאה!

בהצלחה.

• תוכן חדש...