Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפה נמס איכותי, ALTA RICA וכו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי קצת מהטייסטר'ז צ'וייס הסטנדרטי ושאר החבר'ה שעל המדפים.

אני זוכר שלפני שנים היה אפשר להשיג בארץ קפה Alta Rica שזכור לי כמשובח יותר, אמור להיות מוצר פרימיום של נסטלה. קראתי גם שבאחרונה הוציאו קפה חדש, Azera שאמור להיות עוד יותר איכותי.

מישהו נתקל איפשהו בארץ בקפה מסוג זה? אולי סוג אחר של אינסטנט שהוא פרימיום, איכותי, חזק, ארומטי וכו'... :-) אני משער שהיבואנים הגדולים החליטו ש"לא כדאי להביא קפה יקר ההמונים לא יקנו" אבל אולי יש מישהו שמייבא באופן פרטי בכמויות קטנות, למעדניות וכו'.

ולא, אספרסו זה לא הפתרון. אני שותה אספרסו או שניים ביום, סבבה, אבל בד"כ אני צריך את הקפה שלי כמותי, חם, וממלא ספל גדול כמו שצריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הפיתרון אצלך יבוא בדמות קפה פילטר. אם המכשיר טוב, הקפה טרי (וכמובן לא טחון מראש) וטוב, אתה תקבל לדעתי בדיוק את מה שאתה מחפש.

פורסם

בזמנו היה ניתן להשיג בסטארבק את קפה הנמס שלהם שהוא היה ליגה

starbucks via colombia

5109QluR9OL.jpg

ויש את

Mount-Hagen-Decaf-Jar-GRP-LG.jpg

חושב שהיה ניתן להשיג בטיב טעם

אם לא תמצא אז:

http://www.vitacost.com/mount-hagen-organic-coffee-caf-3-53-oz-4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעניין. אני אבדוק את המאונט האגן הזה (למרות רתיעה קלה ממוצרים "אורגניים")

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

״2״ במחיר אחד, מה אכפת לך

בנושא הקפה אחרי הרבה טעימות וניסויים למצא פולי קפה לטחינה עם איזון טוב בין הטעם והמחיר (מלבד קליה עצמית שאני לא רוצה להכנס לזה) הסתבר לי שדווקא התערובת שהכי מתאימה לי היא אורגנית

פורסם

במקרה נפגשתי היום עם המאוטן בעדן טבע מרקט

יש גם את הנטול

35₪

קניתי לזכר הימים

• תוכן חדש...