Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הG2 מרגיש מושלם ביד. אפילו טיפה יותר טוב מהS4 שברשותי, פשוט כיף להחזיק אותו.

המסך טוב יותר מזה של הS4, בדיקות בנצ'מרק משאירות אבק לS4 ודומיו.

המצלמה, למרות המייצב האופטי שכולם מדברים עליו, לא ממש "קורעת" את זו של הS4. אפילו טיפה פחות טובה מזו של הS4. מבחינת כח עיבוד, הנאה משימוש יום יומי וכו' מדובר במכשיר מדהים. אם לא היה לי הS4, כנראה שכבר היה ברשותי G2 שחור.

בתור מוכר אני נהנה למכור G2 ללקוח כי אני יודע שזה מכשיר שלא יכול לאכזב.

הוא פשוט סוס עבודה שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. הS4 כבר הספיק לעשות לי כמה פדיחות של ריסטרט תקיעות וכו' והG2 שאני מתעסק איתו ביום יום כמעט כל היום עוד לא הצליח לגרום לי אפילו פעם אחת לשאול אותו 'נו, מה?'

Note 3- מדובר במכשיר טוב גם כן אולם לא אהבתי את ההרגשה הזולה שלו ביד (הרגשה זולה מאד!) והעט שנראה שהולך להתפרק בכל שנייה. מעבר לכך אופן הפעולה של העט יחד עם המכשיר החזק והאיכותי הם שילוב מנצח. מכשיר מעולה גם כן.

בקיצור, G2 ב2500 ש"ח? כן.

פורסם

קניתי לפני כשבוע מכשיר LG G2 עבור אמא שלי, ההתלבטות הייתה בין S4 9500, S4 9295 ו-G2.

אחרי כשבוע של שימוש אני יכול להעיד שמדובר במכשיר מהיר בטירוף והשוויתי גם ל-S4 חדש של חבר, יש הבדל.

"מכשיר ללא מקשים" - מה שלא תגידו אחרי כשבוע של שימוש אני יכול לספור על יד אחת כמה השתמשתי במקשים.

המצלמה מעולה, המסך מציג צבעים חמים ומאוד ברור, הסוללה בכיף יכולה להחזיק גם יומיים, הממשק של LG מעולה.

החיסרון היחיד שכרגע מפריע לי הוא שבסמסונג מקבלים 50GB ב-DROPBOX לשנתיים ללא תשלום!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

חמים? טמפרטורת הצבע ב G2 גבוהה מאוד והוא נוטה חזק לכחול. לא שהמסך לא טוב, הוא מצוין.

החזקתי G2 לנסיון ליום בודד, חשבתי להחליף אליו, הנה התובנות שלי:

כללי- מהיר מאוד, הממשק של LG חביב וקליל, הכל זז מהר מאוד.

מסך- נטיה לכחול, אבל איכותי וחד. מצד שני, 1080P על בערך 5" זה הסטנדרט היום במכשירי דגל, nothing to write home about. פייר? אהבתי את המסך ב G PRO יותר.

מצלמה- מצוינת, אבל ה FOV שלה קטן וזה די מציק. בנוסף, בתנאי תאורה פחות מאידיאליים היא נאבקת לתפוס פוקוס, ולפעמים פשוט לא מצליחה, בלי סיבה מיוחדת. בחדר שלי לא הצלחתי להתפקס גם אחרי 5 נסיונות על משהו שניסיתי, ה S4 תפס ברגע.

ספיקר- איכות טובה, ווליום נמוך.

סוללה- לא ביליתי מספיק זמן כדי לתת חוות דעת. לפי מבחנים ברשת, מצוינת.

כפתורים- הכפתורים על גב המכשיר הם לא הכי הכי. זה עובד, אבל לדעתי היה טוב על מכשירים גדולים יותר, ככה שלא צריך לקפל את האצבע כדי להגיע אליהם.

מקדימה.... אבוי. מי שהגה את רעיון הכפתורים הוירטואליים על המסך צריך לעבור סדרת הלקאות מכאיבות במיוחד, זה פשוט נוראי. זה מציק בעין, ובנוסף לא מעט פעמים שמנסים להקליד או ללחוץ על משהו לוחצים על מקש הבית/חזרה.

משהו מאוד, מאוד מציק ששמתי אליו לב- בנגינת וידאו אין 1:1 pulldown ויש מדי כמה דקות קריעת מסך לשבריר שניה. רוב האנשים לא ישימו לב לזה, אותי אישית זה מחרפן. לא יודע מה מקור הבעיה.

פורסם
המכשיר נרכש לפני שעתיים. תודה רבה למגיבים:-)

איזה כיסויים מומלצים?

תזמין באיביי מגני מסך, תזמין 10 חתיכות (מסוגים שונים כי לא כולם באותה איכות ואי אפשר לדעת) לכל מקרה.

אני הזמנתי כיסוי ספר מאיביי אבל לא מהסוג הרגיל והדק אלא משהו קצת עבה יותר "French View Bumper".

תתחדש, קנית מכשיר מעולה שכל בעל S4 שתציג בפניו את המכשיר לא יישאר אדיש.

Just daily

פורסם

אכן אם אני לא טועה המגינים של גרסת VERIZON לא יתאימו לגרסה שבארץ.

בכל אופן הבליסטיק מגן מעולה באיכות גבוהה, הספיג'ן נראה טוב בתמונות ולא יותר מזה.

Just daily

פורסם

למי שמפריעה לו האפשרות של הרחבת הכרטיס זכרון

למה לא לרכוש כזה? כמה רע זה כבר יכול לעשות

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html

בנוגע להדלקת המכשיר בעריסה, כל קרנל שתומך ב DT2W \ S2W \ S2S יעזור לך להתגבר על הבעיה היו הזו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למי שמפריעה האפשרות להרחבת הזיכרון כדי לאחסן מוזיקה או סרטים ולא יכול להסתפק בגרסת ה-32GB שלא יקנה בכלל.

Just daily

• תוכן חדש...