Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כמו שכתוב בכותרת, כנראה יורד לאילת מחר ומעוניין להתחדש בסמארטפון.

יש כאן מישהו שכבר רכש את המכשיר ויכול להמליץ בעד/נגד או מישהו שמכיר את המכשיר ויכול לתת חוות דעת?

על פניו נראה מכשיר מעניין.

המחיר של המכשיר באייבורי באילת הוא 2500 ש"ח עם אחריות יבואן לשנתיים.

תודה לעוזרים

פורסם

גם אני שקלתי את רכישתו אך סוללה בלתי נשלפת וזכרון פנימי מוגבל מנעו ממני בעלות על המכשיר.

למרות זאת שחקתי איתו קצת והוא פשוט מעולה, לא מרגיש ענק, מאוד נוח ומיוחד.

אם מה שציינתי לא מפריע לך זהו ללא ספק ה-פלאפון החזק והטוב בשוק כרגע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מכשיר מעניין (הבקרים בגב המכשיר, הברקה הנדסית), אבל את הממשק המגעיל של LG קשה לי לסמפט. לא יפליא אותי אם בעוד איזה ככה LG תשחרר לו גירסת "Google Edition" עם אנדרואיד ונילה (ובמחיר מופקע) - עוד מגמה שמתחילה להתעורר בשוק הסמרטפוניאדה.

בכל מקרה, אני אמתין לנקסוס 5 שלי.

פורסם

אני קניתי את ה G2 בתאילנד המכשיר פשוט מטורף סוללה שפשוט לא נגמרת המסך הכי טוב שראיתי לגבי המקום קניתי את הגרסה של 32 GB כך שזה מספיק ואיכות צליל מעולה הלחצנים שבגב המכשיר זה פשוט אדיר!! אני ממליץ בחום על המכשיר

פורסם

תוסיף חיסרון שלישי - כפתור HOME בגב המכשיר, מה שהופך את השימוש בו כשהוא מוחזק בעריסה ברכב לבלתי אפשרי.

אם סמסונג זה יונדאי של הטלפונים, LG זה KIA של טלפונים. אפילו שהם מאוד דומים, ואולי אפילו חלקם מיוצרים מאותם חלקים שבאים מאותם מפעלים, תמיד KIA איכשהו יהיו נחותים בקצת מיונדאי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה יש לך לעשות עם הכפתור חוץ למהעיר את המכשיר?

2 נקישות על המסך והמכשיר מתעורר.

פרט לכך, יש לך כפתור "בית" על המסך שמיתר את הכפתור הפיזי מאחורה בזמן שהמכשיר בעריסה.

פורסם
תוסיף חיסרון שלישי - כפתור HOME בגב המכשיר, מה שהופך את השימוש בו כשהוא מוחזק בעריסה ברכב לבלתי אפשרי.

אם סמסונג זה יונדאי של הטלפונים, LG זה KIA של טלפונים. אפילו שהם מאוד דומים, ואולי אפילו חלקם מיוצרים מאותם חלקים שבאים מאותם מפעלים, תמיד KIA איכשהו יהיו נחותים בקצת מיונדאי.

שטות כזו לא שמעתי הרבה זמן .

פורסם

^^

כנ"ל.

אגב, נכון להיום באמת המכשיר הכי טוב שיצא, אני אישית מחכה לראות את הנקסוס 5 שאמור על פי הנייר לאכול כל דבר שקיים היום.

ה LG כשלעצמו מאוד קורץ לי וגם אני מתלבט.

Opel Adam S 2017

פורסם
מה יש לך לעשות עם הכפתור חוץ למהעיר את המכשיר?

2 נקישות על המסך והמכשיר מתעורר.

פרט לכך, יש לך כפתור "בית" על המסך שמיתר את הכפתור הפיזי מאחורה בזמן שהמכשיר בעריסה.

עדיין לא מסביר למה לשים את הכפתור בגב המכשיר.

בדיוק כמו כפתור הצופר על הידית של הוינקר באוטו צרפתי - שונה בלי סיבה והיגיון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי זה מקומו הטבעי, אחרי שהתעסקתי איתו קצת לא הבנתי למה הוא לא שם בשאר המכשירים.

הנקסוס לא יוכל את הLG G2, הוא לא באותה קטגוריה, לדעתי הוא יהיה מכשיר פשוט יותר שיפנה לקהל קצת אחר.

פורסם

כן, אם תקרא בקצת רשת הרבה רוצים להחליף את הhts בlg בתוספת תשלום.

פורסם

אתה צריך להרגיש את המכשיר ביידים,הוא גדול וצריך לראות אם זה מתאים לך.

לי יש את הS4 והוא גבולי מבחינתי,מכשיר יותר גדול מזה לעולם אני לא אקנה.

כפתור HOME/ווליום בגב המכשיר,לדעתי דבר טיפשי מאוד ואתם תראו שLG לא ימשיכו עם השטות הזו בשאר המכשירים שלה.

הבעיה שלהם שהם מנסים להמציא את הגלגל והם לא עושים את זה בצורה כזו טובה.

אין סוללה נשלפת ואין כרטיס זיכרון כפתורי ניווט על המסך,המסך הוא 5.2 אינצ' שחלק ממנו תפוס תמידית ע"י הכפתורי ניווט כך שהמסך בפועל יותר קטן.

זו ביקורת על המכשיר:

http://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/14995

רק אתה תוכל להגיד אם הוא מתאים לך,סך הכול החומרה שלו היא חזקה כמו כל מכשירי הדגל הנוכחיים.

אני נמנעתי ממנו רק בגלל הגודל.

תסתכל על ביקורות ביוטיוב,יש המון והן מראות בצורה טובה מאוד את היתרונות והחסרונות,והשוואות למכשירי דגל אחרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כי זה מקומו הטבעי, אחרי שהתעסקתי איתו קצת לא הבנתי למה הוא לא שם בשאר המכשירים.

הנקסוס לא יוכל את הLG G2, הוא לא באותה קטגוריה, לדעתי הוא יהיה מכשיר פשוט יותר שיפנה לקהל קצת אחר.

למה לא באותו הקטגוריה?

מסך דומה 5 מול 5.2 של LG

מעבד דומה SNAP800 - 2.3GHZ

הסוללה חלשה יותר בנקסוס 2300 מול 3000

זכרון שווה 2GB RAM

מסך גורילה 3 ב LG (לא יודע איזה יש בנקסוס), אבל ה PPI בנקסוס גדול יותר 443 מול 423 ברזולוציית FHD

כל השאר דברים קטנים כגון מצלמה קדמית 1.2 מול 2 מגה של LG

אין הרבה הבדל. השאלה היא איך הבדל המחיר בא לידי ביטוי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...