Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 סדאן בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית מעולה!

גלגל אינטואיטיבי (נניח לצורך הדוגמא) נשמע לי יותר בטיחותי מאשר צג מגע. לצג אתה צריך להגיש יד ולהתחיל לראות על מה אתה לוחץ - בגלגל יש לך למעלה-למטה ואישור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא גם גלגלת וגם מסך מגע?

ב-A3 הרגילות והספורטבק זה לא. אבל אם תיהיה לך סבלנות לחכות ליום רביעי, אבדוק זאת גם בסדאן :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהסתייגות שטרם ראיתי אחת כזאת במציאות - היא נראת לי כסדאן תת-קומפקטית סתמית לחלוטין.

לא מכוערת, לא יפה, אלא סתם. קצת יותר יפה מסדרה 1 סדאן, אבל גם פחות מיוחדת מכנית.

אלא אם מדובר בפלא דינמי במבנה 3-קופסאות (כמו שהייתה ה-309 בזמנו) אז נראה לי שמדובר במוצר למי שממש חייב 4 טבעות בחזית, מרכב סדאן ובעל תקציב צפוף (יחסית). אחרת אני לא מבין מה היתרון שלה עם פני המתחרות הזולות יותר או אלו קצוצות הזנב.

ה-CLA נמצאת במקום אחר לחלוטין מבחינת עיצוב. מרצדס ממצבים אותה (כמו את ה-CLS) בכלל כמכונית קופה ואני חושב שהמיצוב הזה די הצליח להם. כל הכבוד למהנדסי ומעצבי מרצדס על העבודה.

המחיר בישראל לא זול ולפי דעתי בשיקול קר אין שום סיבה להעדיף CLA250 על פני 320 מבוואריה (ברמת גימור גבוה). למזלם של אנשי כלמוביל, שיקול קר הוא לא מאפיין בעת רכישת מכונית כמו ה-CLA...

פורסם

תמונה של הרכב באור יום, השבוע יפורסמו כל אודות הרכב.

1380115_4813730320679_1057602520_n.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
ב-A3 הרגילות והספורטבק זה לא. אבל אם תיהיה לך סבלנות לחכות ליום רביעי, אבדוק זאת גם בסדאן :wink:

ממש לא דחוף, סתם סקרנות. הכוונה שהמסך בכלל לא מגע, או שלא ניתן להשתמש בו בזמן נסיעה?

פורסם
במציאות, כמצופה מאאודי, מדובר על רכב בעל עיצוב משמים וסתמי מבחוץ כמו גם מבפנים (בדומה לגרסת ה3/5 דלתות).

איש איש וטעמו שלו,

אני חושב שהדגמים שלהם יפים דווקא.

קובי

:-)

פורסם

מכונית יפה מאוד!

הכל תלוי עכשיו בתמחור. זה קל יותר לאודי לתמחר אותה כשכבר מחיר ה-CLA ידוע. עכשיו זה רק עניין של עד כמה הם יהיו חכמים ויתמחרו אותה נמוך מהבנצית המתחרה.

פורסם
תמונה של הרכב באור יום, השבוע יפורסמו כל אודות הרכב.

בזווית הזו היא נראית כמו טולדו מאובזרת :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעדכן -

אודי A3 סדאן 1.4 ליטר 122 כ״ס - 185,100₪

אודי A3 סדאן 1.8 ליטר 180 כ״ס - 205,300₪

חבילת Luxury - תוספת של 25,900₪

אין מסך מגע, יש את אותו הג׳ויסטיק שקיים בדגמי ההאצ׳בק. קסנון מגיע בדגמי ה Luxury, חישוקי 16 אינטש ב-1.4 ליטר הרגיל, 17 אינטש ב Luxury או ב-1.8 ליטר. דגם ה-1.8 ליטר Luxury כולל גם התנעה ללא מפתח וכניסה ללא מפתח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתמחור הזה אין לה ממש תחרות בקטגורית הסדאן-יוקרתית-קטנה.

האמת שבכל מחיר אין לה ממש תחרות (לפחות בישראל) בקטגוריה הזאת (ה-CLA לא ממש שייכת לקטגוריה).

התמחור דומה לזה של הסדרה 1 (גבוה יותר על הנייר, אבל יש יותר סיכוי להשיג הנחה מאשר אצל דלק-מוטורס) ואפילו מקבלים ישבן כלול בחבילה.

רגע, אם באותו מחיר יש את הסדרה 1 החדשה והמוצלחת...

כן, אבל יש ל-A3 תא מטען גדול!

אהם, גם למאזדה6 יש תא מטען גדול ובמחיר של 200 אלף מקבלים מנוע, איבזור ודינמיות משובחים.

נכון, אבל אין לה את הטבעות מלפנים!

בקיצור - כל מי שחייב תא מטען וחייב פוזה אבל אין לו כסף לסדרה 3 או ל-A4, יגלה שה-A3 סדאן החדשה היא למעשה האופציה היחידה שלו בשוק. אין ספק שצ'מפיון הולכים לשרוף את טבלאות המכירה ולהדיח את הקורולה המשמימה מהצמרת.

• תוכן חדש...