Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, ראיתי ששמו לי מגב אחד שהוא במידה קטנה לעומת מה שצריך להיות, הפעלתי את הוישרים והכל בסדר, האם צריך להחליף בכל זאת לאותו גודל כי יש לי ספייר חדשים וזה לא בעיה.

 

עכשיו לנושא, הוחלף לרכב תושבת מנוע (תאמינו או לא, רק אחרי 14 שנה), ירדתי לאוטו בקוצר רוח אני מניע ואני רוצה לברוח! האוטו רועד כמו לא יודע מה, הרבה יותר ממוקדם. לא ערכתי "נסיעת מבחן" כי אני עייף ואין לי כח.

עכשיו אני כמעט בטוח שאני יודע את התשובה והיא אכן בגלל תושבת לא מקורית, אבל יש לי שאלה, האם זו הסיבה היחידה שיכולה לגרום לרעידות עם תושבת חדשה? תודה רבה..

פורסם

תחזור למוסך, יש לך אחריות 3 חודשים על החלקים.

האם החליפו רק תושבת אחת או את כולם (3 או 4)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עדיין לא הבנתי איך לא עשית נסיעת מבחן אם נסעת מהמוסך הביתה? האם הבאת מישהוא שעשה לך את הטיפול הזה בבית?

 

לא כל דבר צריך מוסך, דברים שאפשר לאבחן בידיים זה כיף לטפל בבית כמו רוב הפרוייקטים פה.

אני הולך ללמוד מכונאות רכב, אבל בשביל להחליף תושבות צריך מישהו מומוחה עם כלים מתאימים\מוסך.

 

בכל מקרה, האוטו רעד גם לפני אבל לא ככה.

 

מה שמעניין אותי זה האם כל תושבת לא מקורית עלולה לגרום לתופעה כזאת?

 

אני אשתדל לעדכן כשאני אסע לאיזה מקום מתי שיתאפשר לי.

פורסם

בטח עם נסיון, תגיד לי אתה גנוב?כדי שתהיה רגוע, מדובר בדוד שלי, ידיי זהב.

 

כל תיקון כזה שאתה עושה לרכב שלך חוסך ממך הרבה כסף.

 

כשמדובר בחלקים כמו בלמים או דברים חשמליים שמצריכים לימוד ברור שתיגש למוסך.

 

אבל תראה את הפרוייקטים שאנשים עושים ומחליפים דברים לבד בבית ותבין איזה כיף זה לפעמים וכמה זה חוסך זמן וכסף ואולי עגמת נפש.

פורסם

עוד לא שילמתי:-D !

מפחד לשמוע:-D ..

 

אני מניח שאם התושבת עלתה פחות מ400 שקל מדובר בחלק תחליפי, נכון ?

 

לא נעים לי לומר למוסכניק (בכלל) שאולי בגלל שהחלק לא מקורי האוטו לא מגיב טוב.. גם אני לא ידעתי את זה עד שערכתי פה מלא חיפושים על הנושא.

פורסם

למה שלא תשאל אותו? :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צודק, אבל בגלל שהרכב רועד והוחלפה תושבת מנוע סביר להניח שזה תחליפי, אבל אני כבר הבנתי שתחליפי זה גם יכול להיות גרמני או איטליק או צרפתי ולא רק סיני, הבנתי שבעניין התושבות עדיף מקורי ואני מאוד מקווה שזה לא המקרה, חבל על הזמן ועל הכסף!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...