Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטויוטה התושבות חייבות להיות מקוריות.אחרת צפה לבלאגאן.

התושבות התחליפיות לא יושבות טוב בקורולות.

תשקיע כמה שצריך ותשיםם מקורי בלבד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אכן כן, חשדתי בזה כבר ממזמן.

בדרך כלל יש רכבים מסויימים שהבנתי שפחות רגישים לתושבות חלופיות ויש כאלו שכן רגישים,

יש לך נסיון בטויוטה כנראה אתה יודע על מה אתה מדבר.

חבל מאוד.

פורסם

עדכון.

אוטו רועד בעיקר בסרק, אחרי שכבר האוטו בנסיעה והכל בהילוכים הרגילים D\R לא ממש מרגישים רעידות, אבל אחרי נסיעה.

כשמעבירים לסרק יש בהחלט, טורים נשארים יציבים. בכל מקרה, זה אותו דבר כמו לפני רק שהרעידות מעט יותר חזקות בהילוך מסויים.

פורסם

כמה אפשרויות קיימות תושבת לא מקורית או שיש עוד שתובות חלשות שהחלפת אחד חדשה הגבירה את העומס על השאר

אפשרות נוספת כי התתקנה לא בוצעה כמו שצריך

פורסם

אני מתנצל על הדאבל אבל אני חייב לעדכן.

מסתבר ש...לא הוחלפה שום תושבת:shock:

שום דבר לא היה מתאים ומחכים לחלק הבא.

אוי ואבוי איזה פדיחה קטנה...תודה לכולם:wink:

מסתבר שהדוד היקר לקח את האוטו לבדיקה כלשהי של דברים אחרים ולא להחלפת התושבת:-D

שבת שלום.

פורסם
אני מתנצל על הדאבל אבל אני חייב לעדכן.

מסתבר ש...לא הוחלפה שום תושבת:shock:

שום דבר לא היה מתאים ומחכים לחלק הבא.

אוי ואבוי איזה פדיחה קטנה...תודה לכולם:wink:

מסתבר שהדוד היקר לקח את האוטו לבדיקה כלשהי של דברים אחרים ולא להחלפת התושבת:-D

שבת שלום.

מה קורה עם הדוד הזה? :lol:

פורסם

האמת שאני הייתי אשם, ישר הלכתי לאוטו הנעתי וישר באתי לפורום, לא שאלתי מה קרה או לא או מה הוחלף.

מסתבר בכל מקרה שאם התושבות לא היו מתאימות אז כנראה הן היו חלופיות ואני מקווה למשהו איכותי.

תודה על העזרה בכל אופן (: או במילים אחרות, תודה שבזבתם את זמנכם בלהגיב למרות שלא הוחלף כלום. ^^

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...