Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש את עזרתכם בבחירת מחשבון מדעי ללימודי ניהול באו"פ (יכול להיות שאוסיף כלכלה בהמשך, עדיים בהתלבטות),

הציעו לי בחנות כלי הכתיבה 2 מחשבונים עיקריים של חברת casio ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה82 בעלות 40 שקלים ולבין ה991 בעלות של כ100 שקלים המתקדם יותר.

העלות לא באה כאן בחשבון כמובן, רק מה שכן אני מבקש מחשבון שיתאים לי ללימודי סטטיסטיקה א' + ב' ומאושר לשימוש במבחנים וכמו כן לקורסים הבאים אחריהם (כמו במימון, דיפרנציאלים ובבל"ת כזה ואחר בתחום הלימודים שדורש מחשבון חכם).

אשמח לעזרתכם חבריי המלומדים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לך על הקאסיו הפשוט.

אני אומר לך את זה בתור אחר שעומד לסיים את התואר שלו בכלכלה, את כל התואר עשיתי עם הקאסיו ששימש אותי מימי התיכון.

אם אתה לומד ראיית חשבון, אז תקנה את ה-FC200.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי את ה-991 פלוס (הגרסה עם הפלוס זה רק תוספת של טעינה סולארית לדעתי, אבל זה נחמד).

בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני לא יודע אם אתה צריך דברים שהם מעבר ליכולות שלו (גראפים וכאלה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
יש לי את ה-991 פלוס (הגרסה עם הפלוס זה רק תוספת של טעינה סולארית לדעתי, אבל זה נחמד).

בכללי אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני לא יודע אם אתה צריך דברים שהם מעבר ליכולות שלו (גראפים וכאלה).

לומד ניהול, ספק אם כלכלה או התמחות אחרת.

הצפי הוא כמה שפחות מתמטי נכון לעכשיו ויותר הומני (יחב"ל)

אז אני מבין שללכת על הFX82?

פורסם

קצת חבל... לדעתי.

מכיוון שבסטטיסטיקה לדוגמא, אתה בהחלט תעשה שימוש ותייעל את העבודה הרבה יותר עם מחשבון כגון 991 או גרסאת הפלוס, למה?

קודם כל, המחשבון בהחלט הרבה יותר נוח וידידותי למשתמש, צד הגדול בפי 2-3 מהרגיל, אשר מאפשר לך להרכיב משוואות או תרגילים ארוכים ולא לפספס אף נתון - מאוד חשוב.

בסטטיסטיקה, כאשר תתחיל לבצע חישובים נטו במחשבון לדוגמא, הזנת ערכי X, הזנת ערכי Y וחישוב R וכו'... אתה תבכה עם מחשבון של 82, תהיה בטוח, זה ממש לא נוח. ( מבחינת ממשק וגודל מסך )

מחשבון ה 991, מסוגל לפתור משוואות כמעט מכל הסוגים ומגיע עם בסיס מוכן למשוואות עם עד 4 נעלמים, אם אני זוכר נכון, הצג הגדול שלו הופך מאוד נוח.

לפתור אינטגרל? קלי קלות , רק לבחור, להזין למחשבון והוא מחשב לבד.

מבחינת ידידות למשתמש, ניתן להרכיב בקלות משוואות בעצמך עבור X ולחשב אותו, מאוד נוח וקלי קלות...

הנה סרטון לדוגמא:

( החל מדקה 2:28 אתה תראה את מה שהתכוונתי אליו ורלוונטי גם לסטטיסטיקה )

עכשיו תנסה לעשות בכיף את כל הפעולות שבסרטון, שהן די רגילות כן? לא משהו מיוחד כלל, אתה תראה עד כמה מעצבן ומסובך יחסית לאקדמאי לעבוד עם 82 וזה גורר לפעמים טעויות בהקלדות או בחירות שגויות עקב צפייה לקויה ועם מסך קטן.

פורסם
(הגרסה עם הפלוס זה רק תוספת של טעינה סולארית לדעתי, אבל זה נחמד).

.

כבר שכחת??

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=467626

לדעתי באמת חבל שהלכת על ה 82,

ב991 יש אינספור אופציות שימושיות שב-82 אין.

כמו שאמרו, יש אפשרות להזין משוואה עם נעלם ולתת למחשבון לפתור,

המחשבון יודע לפתור משוואות ריבועיות.

יש אופציה להזין פונקציה ולתת למחשבון לחשב ערכים שלה בטווח מסויים עם קפיצות מוגדרות מראש (סופר שימושי במשוואות נומריות)

אם רוצים לעשות משהו ועוד משהו חלקי משהו, אפשר להשתמש בקו שבר, ואז אין מצב שאתה והמחשבון לא תבינו אחד את השני.

אינטגרלים מסוימים בשניות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חכה שיהיה לך שבר מעל קו השבר ועוד שבר מתחת לקו השבר ושניהם יהיו בסוגריים למשל או בריבוע... עם המסך הקטן של ה 82, אתה תבכה שוב פעם.

לא מדובר פה רק על נוחות, אלה על פתרונות של משוואות מלאות שלמות ללא טעויות עקב כך , שאתה באמת רואה את כולה ואת מה שאתה מכניס, למה לשבור את הראש עם צגים מינימליסטיים ויוצרי סיבוכים? 82 זה אחלה לתלמידי תיכון וכו', אבל לאקדמיה? לא.

פורסם

הגיוני שה991 יהיה מתקדם יותר בכמה רמות מה82, אני מניח שלא סתם הוא עולה פי 2 וחצי ממנו.

מה שכן אל תשכחו שבסטטיסטיקה הבוחנים מבקשים את הדרך אפילו יותר מאת הפתרון עצמו, אז אני מניח שאצטרך את המחשבון רק לפתרון מספר תרגילים פה ושם ולצורך חישוב מספריים ריבועיים כאלה ואחרים. אז ה991 יהיה "טוב מדיי" לצרכים שלי.

פורסם

את כל התואר בחשמל העברתי עם ה991.

אם יש לך אפשרות להכנס לבחינות עם ה 991, לא הייתי חושב פעמיים ולו רק כדי לאמת את התשובות שפתרת "ידני".

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
הגיוני שה991 יהיה מתקדם יותר בכמה רמות מה82, אני מניח שלא סתם הוא עולה פי 2 וחצי ממנו.

מה שכן אל תשכחו שבסטטיסטיקה הבוחנים מבקשים את הדרך אפילו יותר מאת הפתרון עצמו, אז אני מניח שאצטרך את המחשבון רק לפתרון מספר תרגילים פה ושם ולצורך חישוב מספריים ריבועיים כאלה ואחרים. אז ה991 יהיה "טוב מדיי" לצרכים שלי.

אתה משכנע את עצמך וזה בסדר, רק אל תשכח שאתה סתם תתקדם בקצב לא נוח איתו.

• תוכן חדש...