Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה לרכישת ניסאן טידה מליסינג עם 61 אלף ק"מ במחיר של כ-60 אלף ש"ח.

האם זוהי עיסקה טובה?

אני יודע שהטידה נחשבת "משעממת" ולא מאובזרת אני מחפש רכב חסכוני ואמין ולפי מה שאני מבין הטידה עונה על הצרכים.

תודה

פורסם

הטידה אמינה מאוד, אני לא יודע מה אתה מגדיר חסכונית אבל הטידה אוכלת כמו רוב הרכבים בקטגוריה 1/12-13 בערך.

אני לא יודע מה המחירון שלה אבל אם הרכב יוצא נקי בבדיקה אז הייתי הולך על זה (גם כי הקילומטראז' נמוך).

תבקש גם הצעה לקיה פורטה,אולי יש אחת טובה כי אתה תקבל תמורה רבה יותר מהפורטה מאשר מהטידה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הטידה אמינה מאוד, אני לא יודע מה אתה מגדיר חסכונית אבל הטידה אוכלת כמו רוב הרכבים בקטגוריה 1/12-13 בערך.

אני לא יודע מה המחירון שלה אבל אם הרכב יוצא נקי בבדיקה אז הייתי הולך על זה (גם כי הקילומטראז' נמוך).

תבקש גם הצעה לקיה פורטה,אולי יש אחת טובה כי אתה תקבל תמורה רבה יותר מהפורטה מאשר מהטידה.

המחירון שלה לאחר שיקלול ביד 2 הוא 66

דיברתי גם מי שהרכב היה בבעלותו והוא אמר שלא היו לו בעיות ושהוא נהג בעיקר לעבודה, אין לו שום אינטרס לא לספר אם הרכב עבר איזה משהו..

הבנתי שהטידה צורכת בבין עירוני בסביבות 1/15 וזה בעיקר הנסיעות שלי.

לגבי פורטה הציעו לי בעבר פורטה 2009 עם 94000 ב-63 אלף ש"ח, אבל הבנתי שהצריכה של הפורטה יותר גבוהה וגם הק"מ הגבוהה קצת הרתיע אותי

פורסם

הכל תלוי,כאשר אני נוסע ברכב הצריכה שלי בבין עירוני היא 1/13 ואני משייט ב 130-140.לעומת זאת אבא שלי נוהג כמו זקנה 90-100 קמ''ש וצריכת הדלק שלו מגיעה ל 1/17.

כמובן שאלו נתוני מחשב דרך ואני יודע שהוא קצת משחק לטובתו אבל עדיין צריכה מרשימה.

צריכה שלי:

1384172_658433127510879_2113979722_n.jpg?oh=53cf4ad50c7da4f44b83af401060425c&oe=525EC5D5&__gda__=1382012097_e401b0b398e0133325c13363b061f636

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה כאילו קיבל מכת חנייה מקדימה אבל אין שלדה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כבעל טידה מרוצה אגיד לך שיש לה כמה "מחלות" שאתה צריך לקחת בחשבון:

1. מחלת חריקה בבלימה (אפשר לצמצם את הבעיה ע"י התקנת רפידות מקוריות שסביר שבחברת הליסינג שמו רפידות סיניות מרעישות)

2. תקתוקים בסיבוב הגה (אני החלפתי פעמיים ב 3 שנים מוט הגה ב1700 ש"ח..)

3. פעמוני ציריות עדינים (גם החלפתי פעמיים..)

מעבר לזה הרכב נהדר, מספק תמורה למחיר, איכות נסיעה ונוחות ברמה כמעט של רכב צרפתי.

עוד דבר אתה צריך לדעת שהשירות במוסכי היבואן קרסו יקר וגרוע (מנסיון), בנוסף היבואן ממליץ להחליף שמנים ונוזלים בתדירות נמוכה מאד ביחס לכל רכב (למשל שמן מנוע כל 20,000 ק"מ, שמן גיר 60,000, נוזל קירור 90,000 ?!?) ואם באמת אכפת לך מהרכב ואתה רוצה שישמש אותך כמה שנים תדאג להחליף נוזלים ושמנים הרבה לפני שקרסו ממליץ (למשל אני מחליף שמן מנוע כל 7,000, שמן גיר כל שנה, קירור כל שנתיים)

גש למוסך בקש שיסדרו את הנזילה ותוריד להם מהמחיר.

בהצלחה

בעל ניסאן

פורסם
כבעל טידה מרוצה אגיד לך שיש לה כמה "מחלות" שאתה צריך לקחת בחשבון:

1. מחלת חריקה בבלימה (אפשר לצמצם את הבעיה ע"י התקנת רפידות מקוריות שסביר שבחברת הליסינג שמו רפידות סיניות מרעישות)

2. תקתוקים בסיבוב הגה (אני החלפתי פעמיים ב 3 שנים מוט הגה ב1700 ש"ח..)

3. פעמוני ציריות עדינים (גם החלפתי פעמיים..)

מעבר לזה הרכב נהדר, מספק תמורה למחיר, איכות נסיעה ונוחות ברמה כמעט של רכב צרפתי.

עוד דבר אתה צריך לדעת שהשירות במוסכי היבואן קרסו יקר וגרוע (מנסיון), בנוסף היבואן ממליץ להחליף שמנים ונוזלים בתדירות נמוכה מאד ביחס לכל רכב (למשל שמן מנוע כל 20,000 ק"מ, שמן גיר 60,000, נוזל קירור 90,000 ?!?) ואם באמת אכפת לך מהרכב ואתה רוצה שישמש אותך כמה שנים תדאג להחליף נוזלים ושמנים הרבה לפני שקרסו ממליץ (למשל אני מחליף שמן מנוע כל 7,000, שמן גיר כל שנה, קירור כל שנתיים)

גש למוסך בקש שיסדרו את הנזילה ותוריד להם מהמחיר.

בהצלחה

חבר טוב שלי בעל טידה 2009 ,קנה אותה חדשה וכיום עם 60000 קילומטר.

אין אצלו את אף אחת מהבעיות שתיארת.

פורסם
חבר טוב שלי בעל טידה 2009 ,קנה אותה חדשה וכיום עם 60000 קילומטר.

אין אצלו את אף אחת מהבעיות שתיארת.

שלי מודל 2008, כיום 105,000 ק"מ בעיית השריקה בבלמים עוד מהבעלים הקודם, השבוע החלפתי במורשה שוב רפידות אחורי+ליטוש צלחות(ואני אחד שנוסע מאד בעדינות..).

לגבי המוט הגה, בלי לבאס את חבר שלך מתחיל לעשות בעיות לרוב באיזור 60,000 ק"מ, זה מתחיל בהדרגה עד שזה מחמיר ויש נקישה בודדת בסיבוב ימינה/שמאלה/שניהם=מוט הגה תקול (אגב העבירו אותי טסט עם זה), אני מתערב איתך שרוב בעלי הטידות בכלל לא שמים לב לזה, צריך להכיר את הרכב מספיק טוב..

ציריות גם צריך להכיר את "הצליל" של הנקישה בכדי לזהות, אם כי הבעיה הזו פחות נפוצה אבל קיימת.

תראה, בסה"כ לכל רכב יש את הבעיות שלו, אם מטפלים בזמן ובחלקים מקוריים ובעיקר לפני מה שקרסו אומרים אתה תהנה מהרכב שנים רבות.

סה"כ אחלה רכב, החסרון היחיד זה הירידת ערך.

בעל ניסאן

• תוכן חדש...