Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל בכביש של 90 אכן המהירות שמתאימה לתנאי הדרך בד"כ היא אכן 120.

דבר שני, התכוונתי שאני אסע 120, ולפני המצלמה אני אוריד ל- 90 ואאיץ אחריה. אין כ"כ ברירה, אתה יודע...

אני איתך.

ברירה תמיד יש. אפשר פשוט לקבל עשרות דוחות שיתאימו לאגו של הפוליטיקאים שלנו, לא? :?

פורסם

חבר שחזר מצרפת אומר שהנגע הזה הגיע גם אליהם, ורשת הכבישים של צרפת רושתה בעשרות מצלמות, ואף אחד לא מעיז לחצות את קו ה 130 קמ"ש.

על חריגה של קמ"ש בודד מוטלים קנסות כבדים.

תמיד טענתי שבמקום להתלונן, צריך להתאגד ולהפעיל לחץ למען העלאת המהירות המירבית המותרת, בייחוד בכבישים שהתשתית בהם טובה.

מי מרים את הכפפה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חבר שחזר מצרפת אומר שהנגע הזה הגיע גם אליהם, ורשת הכבישים של צרפת רושתה בעשרות מצלמות, ואף אחד לא מעיז לחצות את קו ה 130 קמ"ש.

על חריגה של קמ"ש בודד מוטלים קנסות כבדים.

תמיד טענתי שבמקום להתלונן, צריך להתאגד ולהפעיל לחץ למען העלאת המהירות המירבית המותרת, בייחוד בכבישים שהתשתית בהם טובה.

מי מרים את הכפפה ?

אני מצטרף למרות שאם זה ימשיך ככה נצטרך לעשות דברים שהם לא חוקיים.

פורסם
היא לא כלולה וגם לא יכולה להיות רלוונית משום שמיקומה הוא על האי תנועה בין הנתיבים ופונה לכיוון הנתיב הדרומי. אתה יכול להיות רגוע.

ירדה אבן מהלב :roll:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ירדה אבן מהלב :roll:

איזה טעות. האבן לא ירדה. כאשר יבוטלו / יגנבו / ישרפו. כל מצלמות החדשות. אז תרד לנו אבן מהלב

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זאת הבעיה אצל הישראלים , תלמדו קצת מהחברים המנומסים שלנו באנגליה :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שאלה שצצה לי, אם אני מגיע רכוב על אופנוע במהירות לכיוון מצלמה, היא תצלם אך אין מספר מקדימה באופנוע, אני שכבר קלטתי את המצלמה באיחור מאיט למהירות החוקית, האם היא תיתן עוד צילום וידוא למספר שמאחורה? למרות שהמהירות היא חוקית כבר?

שאלה תיאורטית בלבד.

מצטרף לשאלה.

פורסם

המצלמה מצלמת רק כאשר רכב או אופנוע עובר על הלולאות במהירות גבוהה.

מכיוון שהמצלמה הזאת מצלמת מקדימה, אופנועים למעשה "חסינים" מדוחות במצלמה שמצלמת את התנועה שבאה עם הפנים אליה.

פורסם
האם יש רשימה מסודרת של מצלמות אשר פועלות בשיטה דו כיוונית?

כמובן, בכתבה נכתב בפירוט

מצפון לדרום:

כביש 784 (בין צומת המוביל לכרמיאל) לכיוון דרום, מיד אחרי צומת מורשת

כביש 784 (בין צומת המוביל לכרמיאל) לכיוון צפון מיד אחרי כפר מנדא, מול תחנת דלק פז

כביש 805 (מצומת יבור מזרחה לכיוון שגב) בין הישובים יעד לשעב

כביש 71 לכיוון מזרח בצומת שדה נחום

כביש 71 כקילומטר וחצי מערבית לצומת נבות

כביש 71 מזרחית לתל יוסף לכיוון מערב

כביש 65 לכיוון צפון מזרח בין צומת אום אל גנם לצומת שבלי

כביש 75 לכיוון מזרח בין מגדל העמק לכפר החורש

כביש 3 (בין קרית מלאכי לאשקלון) לכיוון מערב צומת עין צורים

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הלולאות האלה, נמצאים על הכביש ואפשר לראות את המקום שחתכו בצורת מלבנים - השאלה האם שטח הלולאה נמצאת גם בשוליים?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
הלולאות האלה, נמצאים על הכביש ואפשר לראות את המקום שחתכו בצורת מלבנים - השאלה האם שטח הלולאה נמצאת גם בשוליים?

לא. שטח הלולאה נמצא רק בנתיב.

אתה מתכנן לעבור את המצלמה בשוליים ב-320 קמ"ש? :twisted:

• תוכן חדש...