Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין במגורים באזור הנ"ל, בבוקר אין זכר, אבל מה קורה ברדת החשכה, עדיין קיימים טיפוסים מפוקפקים באזור?

ממה שאני רואה ומבין האזור די התפתח בעיקר בזכות הבניה של גינדי באזור, והשאיפות של העייריה להפוך אותה למקום בילוי סטייל רמת החייל.

אגב, אזור תל ברוך הידוע לשימצה נעלמו כל היצאניות בגלל הבניה המסיבית ליד הים בעיקר אזורי חן, והפרויקטים ליד הים(מגדלי נאמן, פרויקט BLUE), ובסיוע כמובן של רשויות האכיפה(עברו כולם לדרום ת"א?).

אשמח לשמוע דעתכם.

פורסם

לא ידע מאיפה הבאת את זה שהזונות נעלמו מתל ברוך. לפני חודש הייתי בתחנת השאיבה מאחורי מגקלי נאמן (בשעות הצהריים( והזונות היו בכל האיזור.

מתחם הבורסה הופת למקום בילוי שחי גם בלילה אז יכול להיות ששם המצב משתנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה כבר לא מה שהיה בעבר.

אומנם האיזור לא נקי ב100% ורואים אותן צצות מדי פעם, אבל זה רחוק ממה שהיה פעם.

הרבה בזכות ניידות סיור ושיטור עירוני שמסתובבות שם קבוע.

פורסם

הטיפוסים המפוקפקים עדיין מסתובבים שם, בעיקר בפיצוציות, שם הם פותחים שולחן פלסטיק על המדרכה.

רוב האקשן קורה במקומות הסגורים (פיפ שואו וכאלה) ולא ברחוב, למרות שבלילה אחד ראיתי 3 נערות על כיכר אחת.

גרתי שם במשך שנתיים ברחוב האחים בז'רנו (הקטע המקביל לרחוב ביאליק) עם בת זוג (שהפכה אישתי). בוא נגיד שבלילה לא כל כך נחמד להסתובב בעומקו של רחוב תובל, אבל אם אתה מדבר על החלק שקרוב לביאליק, זה לא כל כך נורא.

כשאני חושב על זה, נראה לי שזה הרחוב היחיד שבו יש בתי מגורים.

באיזה רחוב אתה מתעניין?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לי חבר שגר שם לפני שנה וקצת והוא אמר שבערבים הייתה מחכה לו יצאנית בכניסה לבניין.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

עברתי שם בלילה עם חברים שרצו.. עדיין יש שמה לא נראה כמו המקום הכי טוב בלילות.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
לא ידע מאיפה הבאת את זה שהזונות נעלמו מתל ברוך. לפני חודש הייתי בתחנת השאיבה מאחורי מגקלי נאמן

רק אותי זה הצחיק ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

זה מאוד תלוי לאיזה איזור אתה מתכוון. אם מדובר באיזור של המלטשות,

כמו שבר נתן דוגמא לרחוב החילזון, או תובל/הרקון וכדומה, אז בלילה זה

יותר סביר מפעם, אבל עדיין לא נעים להסתובב שם, במיוחד לבחורה.

אם מדובר באיזור של רחוב הגלעד, זה כבר סיפור אחר לגמרי, והרבה יותר

יקר, וזונות אין שם. יעזור אם תיתן מיקום מדויק יותר כדי שתקבל תשובה

טובה יותר.

פורסם
שלום,

מתעניין במגורים באזור הנ"ל

אשמח לשמוע דעתכם.

לדעתי,כדאי לך לחפש ברחוב ארלוזרוב בר"ג (והרחובות הפנימיים מסביב). גם קרוב מאד לבורסה וגם יותר בטוח ונעים להסתובב שם.

פורסם

אתה מחפש שיהיו זונות או שלא יהיו זונות?

לא יודע מה איתכם,אני לפני הרבה שנים חיפשתי עם חברים(נערים,בשביל הצחוקים ולראות מה זה) ולא היה לא בירושלים ולא באילת.

אתם כנראה סתם ממציאים והתופעה לא כזו נפוצה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...