Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרמקול עצמו הוא לא בייתי, אך אני מבין שהתיקון זה בנוסף לעובדה שאני תמיד מוצא כאן עזרה מאנשים מביני עניין.

השאלה שלי היא האם ניתן לתקן את הנזק? האם שווה? כמה יכול לעלות לערך? והיכן?

בעיקרון אני מכיר את הרמקול הזה הרבה זמן. היא לפני שהפירלס המזוייף התחיל לצאת, הוא מקורי מדנמרק.

בעיקרון אני רואה שכל החלק הזה שמחזיק את הממברנה בצד דורש החלפה כי הוא יבש ורופף.

IMG_0628_resize.JPG

פורסם

ניתן, אם ידוע לי נכון, זה סוג התיקון הכי פשוט שיש ולא אמורים לקחת יותר מ150-200 שח עבורו

(זה בערבון מוגבל יכול להיות שאני טועה ולא מעודכן.)

יש בחור מקצועי ברמת גן, בשם רפי האוזמן, הבעיה איתו שהוא עסוק עד מעל הראש. בסך הכל בחור נחמד.

אז אם העיניין לא דחוף לך מבחינת זמן, ואתה רוצה עבודה מאחד "הטובים" תפנה אליו..

036733334

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתקן הרמקולים הטוב ביותר הוא רפי האוזמן ברמת גן אני חושב

יש גם דואק(שניים )בחולון

עקרונית כדאי לך להתיעץ איתם על הכדאיות(זה כרוך גם בעלויות ובאיכות לאחר התיקון)

פורסם
ניתן, אם ידוע לי נכון, זה סוג התיקון הכי פשוט שיש ולא אמורים לקחת יותר מ150-200 שח עבורו

(זה בערבון מוגבל יכול להיות שאני טועה ולא מעודכן.)

יש בחור מקצועי ברמת גן, בשם אלי האוזמן, הבעיה איתו שהוא עסוק עד מעל הראש. בסך הכל בחור נחמד.

אז אם העיניין לא דחוף לך מבחינת זמן, ואתה רוצה עבודה מאחד "הטובים" תפנה אליו..

036733334

רפי האוזמן...

והוא המקצועי ביותר בתחום.

פורסם

arikbaron, תיקון, דואק הוא לא מתקן רמקולים

הוא עשה החלפת מקצוע, מאז שאביו, המייסד. כבר לא מנהל את החנות (אינני ידוע לי את הסיבות)

אז בנו עשה הסוות מקצוע לחאפר לא נורמלי. וללא כל קשר ישיר או עקיף ליחסי אנוש.

** תודה על התיקון, פתרתם לי תעלומה לא קטנה.

בפעם הראשונה שהיתי אצלו בחנות, יכולתי להישבע שלקחתי את מספר הטלפון שלו.

ניסיתי לחזור אליו באותו יום , ומסתבר שלא הצלחתי למצוא את "רפי האוזמן" בזיכרון של הנייד.

עכשיו זה מובן למה זה לא נמצא.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתי היית אצלו?

הוא עבר לא מזמן למקום אחר (לא כ"כ רחוק מהמיקום הקודם למיטב זכרוני), כך שאם תרצה ללכת אליו שוב בעתיד, תצטרך לברר את כתובתו החדשה.

פורסם

לא מזמן, פעם אחרונה לפני כחודש היתי מעריך, הוא ישב בזבוטינסקי 22, המקום נראה דיי מטופח, קשה לי להאמין שזה המקום הישן..

(את שם הבחור אני לא זוכר מהיום-להיום, אבל את הרחוב ואת המספר..... תימנים לכו תבינו)

:)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...