Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תוכלו להפנות אותי למקום זול (אך לא על חשבון איכות) במרכז הארץ לשם הרכבת וו גרירה על סיאט איביזה.

כמו כן, אשמח לדעת כמה זה אמור להעלות.

תודה.

פורסם

תבדוק אצל אמון נגררים בטירה. עשיתי אצלו וו גרירה לא מזמן (לא להיבהל, לא לפיאסטה שלי). הבן אדם מקצועי ומיומן. הבעלים הוא מהנדס מכונות במקצועו ואיכות העבודה שלו בהתאם. הוא עבר למקום חדש אז אם אתה הולך אליו תוודא שאתה מבין את ההוראות איך להגיע.

היתרון אצלו, שהוא מרכיב לך מסגרת שמיוצרת במפעל יעודי ומתאימה לסוג הרכב. אין לו בעייה שתעמוד ליד הרכב ותתבונן בנעשה.

בן אדם נחמד, מדבר איתך בגובה העיניים ויודע שהרכב שלך חשוב לך ואתה מצפה שיעבדו עליו בהתאם. הוא בא לקראתי במחיר בגלל שבאתי אליו כל הדרך מהצפון.

אני ממליץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תבדוק אצל אמון נגררים בטירה. עשיתי אצלו וו גרירה לא מזמן (לא להיבהל, לא לפיאסטה שלי). הבן אדם מקצועי ומיומן. הבעלים הוא מהנדס מכונות במקצועו ואיכות העבודה שלו בהתאם. הוא עבר למקום חדש אז אם אתה הולך אליו תוודא שאתה מבין את ההוראות איך להגיע.

היתרון אצלו, שהוא מרכיב לך מסגרת שמיוצרת במפעל יעודי ומתאימה לסוג הרכב. אין לו בעייה שתעמוד ליד הרכב ותתבונן בנעשה.

בן אדם נחמד, מדבר איתך בגובה העיניים ויודע שהרכב שלך חשוב לך ואתה מצפה שיעבדו עליו בהתאם. הוא בא לקראתי במחיר בגלל שבאתי אליו כל הדרך מהצפון.

אני ממליץ.

תוכל להביא מספר טלפון? כמה עלה לך?

תודה!

פורסם

הסכום שסוכם (בין בעל הרכב לבין בעל העסק, אני רק לקחתי את הרכב לשם) היה 1500 שקלים כולל מע"מ. בפועל, הוא נתן לי הנחה על זה שהגעתי כל הדרך אליו למרכז מהצפון. לא ביקשתי ממנו, לא רמזתי לו, לא התווכחתי איתו ולא נכנסתי איתו למשא ומתן. באתי לשלם את מה שסוכם והוא על דעת עצמו נתן לי הנחה.

מומלץ להתקשר אליו אל הסלולרי שלו כי הוא עבר למבנה חדש ולכן הוא היה זמין בזמנו רק בסלולרי שלו. אולי זה השתנה כי עברו שבועיים בערך מאז.

http://www.emon-t.co.il/

כמו שאמרתי, אחת הסיבות מדוע הוא נבחר הייתה שאתה אומר לו את סוג הרכב, קובע איתו מועד להתקנה וכשאתה מגיע מחכה לך מסגרת שמותאמת לפי סוג הרכב והשנה. לפי מה שנאמר לי, מתקינים אחרים בונים לך מסגרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
הסכום שסוכם (בין בעל הרכב לבין בעל העסק, אני רק לקחתי את הרכב לשם) היה 1500 שקלים כולל מע"מ. בפועל, הוא נתן לי הנחה על זה שהגעתי כל הדרך אליו למרכז מהצפון. לא ביקשתי ממנו, לא רמזתי לו, לא התווכחתי איתו ולא נכנסתי איתו למשא ומתן. באתי לשלם את מה שסוכם והוא על דעת עצמו נתן לי הנחה.

מומלץ להתקשר אליו אל הסלולרי שלו כי הוא עבר למבנה חדש ולכן הוא היה זמין בזמנו רק בסלולרי שלו. אולי זה השתנה כי עברו שבועיים בערך מאז.

http://www.emon-t.co.il/

כמו שאמרתי, אחת הסיבות מדוע הוא נבחר הייתה שאתה אומר לו את סוג הרכב, קובע איתו מועד להתקנה וכשאתה מגיע מחכה לך מסגרת שמותאמת לפי סוג הרכב והשנה. לפי מה שנאמר לי, מתקינים אחרים בונים לך מסגרת.

נשמע מעולה. תודה!

פורסם

אין בעד מה. רק למען הסרת ספק. אין לי קשר כזה או אחר לבעלים. פשוט מאוד, על אנשים טובים צריך לספר. זה פשוט קארמה. באותה מידה שאני ממליץ עליו כי הוא היה טוב, אני הייתי אומר לך להתרחק לו הוא היה רע.

פורסם

לך ל"גתוס". הם בטח לא הכי זולים אבל הכי טובים ואמינים. עושים את רוב ההתקנות ליבואני הרכב הרישמיים. גם "אילן ועופר", "טל והדס" וכו' בסדר. כמובן שיש את כל בוני ויבואני הנגררים למיניהם (א.ד, ציקי, אביב סוכנויות וכו' וכו' וכו') שגם עושים את זה. העניין לא כזה מסובך והמחירים פחות או יותר זהים אצל כולם. תקפיד רק לעשות שינוי ברישיון כי אפשר לחטוף דו"ח על זה ובטח שלא לעבור טסט

• תוכן חדש...