Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי GTI חדשה אבל ישלי קצת עוד 4 יום לביטול עיסקה חבר שלי לקח אותי סיבוב על סיאט לאון שנת 2010 האוטו מטוס והוא אמר שהם יותר מהירות מהפולו GTI האם זה נכון ?

אני צריך פה חוות דעת מקצועית יש מצב אני מבטל עיסקה והולך קונה תלאון FR שניהם באותו מחיר

פורסם

מהירות זה לא הכל בחיים, הלאון בדור היוצא לא איכותית ומרגישה זולה ופלסטיקית מבפנים, אם אתה מחפש רכב ספורטיבי הפולו GTI זה זה הכיוון..

ישנן מתחרות הרבה יותר ראויות בסגמנט הזה.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אתה חושב שזה נכון להשוות בין רכבים שנמצאים בקטגוריות שונות (פולו שוות ערך לאיביזה, ולאון לגולף) בעלי מימדים ומשקלים שונים, ובעלי נפחי מנוע שונים ולכן גם נתוני הספק ומומנט?

האם לא ביצעת נסיעת מבחן ברכב שאותו כבר הזמנת? האם באפשרותך לעשות נסיעת מבחן בלאון וכך לעשות מבחינתך השוואה בין הרכבים והתמורה שהם נותנים לך?

איזו חוות דעת מקצועית בדיוק אתה מחפש?!

פורסם

לא הבנתי למה נראה לך שאחרי 14 יום שקרעת לרכב את הצורה יתנו לך להחזיר אותו ולקבל את מלוא הכסף בחזרה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא לא קיבל את הרכב הוא קנה אותו על הנייר ומחכה לרכב שיגיע ויש זמן לביטול העסקה.

תקן אותי עם אני טועה.

• תוכן חדש...