Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק דלק דלק

YavinR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה...כל פעם שמחיר הדלק יעלה באגורה וחצי אז ייפתח אשכול בכיינות?

פשוט אל תתייחס לזה ותמשיך למלא דלק באותם סכומים, פשוט יהיה לך קצת פחות דלק...:roll:

פורסם

לצערי הרב לזה אני כבר לא צריך לדאוג

בגלל שלילה רשיון לתקופת שנה+

אבל באמת זה כבר מוגזם עוד מעט יהיה ליטר ב 10 שקל

זה קצת מדאיג העתיד של המכוניות הספורטיביות שלא מתיחסות לצריכת דלק

ונתחיל לנסוע על דיהאטסו סירין עם ספוילרים ותוספות למיניהם

אוי העתיד המר:loco:

פורסם

פשוט אל תתייחס לזה ותמשיך למלא דלק באותם סכומים, פשוט יהיה לך קצת פחות דלק...:roll:

בשבילך זה אגורה וחצי

בשביל נהגי משאיות שממלאים 500 ליטר, זה יוצא "קצת" יותר

חוץ מזה זאת לא בכיינות, זה דיון שאולי יצוצו בו רעיונות לצימצום התופעה

SENA לשעבר

פורסם

אתה מכיר את הללו שממלאים דלק ב100 שקל ועובדים לפי המד ק"מ שהם יכולים לנסוע נגיד 200 ק"מ.

מה ייקרה בקרוב ? ב100 שקל הם ייתדלקו מה שהם תדלקו דאז ב80 שקל

ויתקעו בדרך אחרי 160 ק"מ :)

פורסם
אתה מכיר את הללו שממלאים דלק ב100 שקל ועובדים לפי המד ק"מ שהם יכולים לנסוע נגיד 200 ק"מ.

מה ייקרה בקרוב ? ב100 שקל הם ייתדלקו מה שהם תדלקו דאז ב80 שקל

ויתקעו בדרך אחרי 160 ק"מ :)

כן, אם היה לי באוטו את המד יחס קילומטרים לליטר, אז כנראה גם אני הייתי עושה כך (לצערי) :-)

לפותח האשכול, זו כן בכיינות, איזה רעיונות כבר יצוצו ? לשאוב דלק ממכוניות בלי רשת חסימה? זה ישן...

אין שום רעיון נורמלי שיגרום לכולם לעבור את זה בלי להפגע...אתה יכול לנסוע פחות, ללחוץ פחות...או פשוט להשיג יותר כסף.

פורסם

HUGO, אני לא מסכים איתך, והראשונים שצריכים להתקומם הם נהגי המשאיות (הסולר הוא פרנסתם)

אם ישביתו את רכביהם המדינה תשותק, האמצעי היחיד בישראל לשינוע הוא המשאית (רכבת המשא המסכנה היא לא תחליף)

אתה מתייחס אל דברים כאל מובן מאליו, בגלל צורת מחשבה מוטעית זו אנו אוכלים הרבה ח**

SENA לשעבר

פורסם
HUGO, אני לא מסכים איתך, והראשונים שצריכים להתקומם הם נהגי המשאיות (הסולר הוא פרנסתם)

אם ישביתו את רכביהם המדינה תשותק, האמצעי היחיד בישראל לשינוע הוא המשאית (רכבת המשא המסכנה היא לא תחליף)

אתה מתייחס אל דברים כאל מובן מאליו, בגלל צורת מחשבה מוטעית זו אנו אוכלים הרבה ח**

תאמין לי שאני ממש לא מתייחס לעניין כמובן מאליו, אבל איך תוכל להוריד את המחירים?

תארגן הפגנה? רואים כמה זה עובד בתחומים אחרים...

נהגי המשאיות יכולים אולי לעשות משהו בעניין אם הם יתאגדו וימחאו נגד הנושא, אבל בעלי הרכבים הפרטיים(רובנו)לא יכולים להשפיע הרבה כי זה תלוי בהרבה גורמים חיצוניים.

פורסם
בשבילך זה אגורה וחצי

בשביל נהגי משאיות שממלאים 500 ליטר, זה יוצא "קצת" יותר

חוץ מזה זאת לא בכיינות, זה דיון שאולי יצוצו בו רעיונות לצימצום התופעה

רק לציין שמשאיות לא משלמות לפי מה שרשום על התצוגה! יש מחיר מוסכם אם בעל התחנה או החברה. לפני כשלושה חודשים מחיר סולר למשאית היה ב1.2 ש"ח לליטר באחת מהתחנות בעיר מגורי.

• תוכן חדש...