Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשקניתי את הג'טה שלי מפולקסווגן עוד השנה אני גם נפלתי על ארוע מכירות , זה אפילו היה איזה יומיים אחרי הארוע , אבל הנציג בכל זאת עשה לי את המחיר של הארוע בטענה שהם מאריכים אותו .

אז ברגיל הג'טה 1.2 DSG עלתה 128900 , ואני קניתי אותה ב-123000 ש''ח (זה עוד היה לפני המס שהעלו) , כמובן בלי שום תוספות במתנה ובלי שום מערכת מולטימדיה , את זה הייתי צריך להוסיף מהכסף שלי .

רק עצה לכל מי שמתכוון לשים מע' מולטימדיה אם זה פולקסווגן , סיאט , סקודה או אאודי , תבדקו איזו מערכת זאת , מקורית או לא , כי אני בזמנו שקניתי מהם מערכת מולטימדיה לג'טה שלי , רק אחרי זמן מה הסתבר לי שהיא בכלל לא מקורית אלא ייצור סין ובמחיר יחסית גבוה והיא רחוקה מלהיות בין ההכי טובות , עדיף כבר במחיר זול יותר לקנות ולהתקין מערכת הרבה יותר טובה בחנות אלקטרוניקה ומערכות אחרת . אותו דבר לגבי גלגלי סגסוגת קלה (מגנזיום) .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מתוך הודעה לעיתונות שפורסמה אתמול:

להלן מספר דוגמאות:

• Audi – חטיבת היוקרה של Audi תמכור את רכב הפנאי שטח ה- Q3 ללקוחות בימי "72 שעות" ב- 239,000 שקל לעומת מחיר מחירון העומד על 267,200 שקל. לחובבי הספורט תוצע ה- TT בהנחה של יותר מ- 40,000 שקל ב- 259,000 שקל לעומת 302,200 שקל ביום יום. בנוסף יוצעו חבילות אבזור עשירות על ה- A1 וה- A4 ללא עלות. מחיר החבילות עומד על 20,300 שקל ל- A1 ו- 29,900 שקל ל- A4.
  • פולקסווגן – הג'טה בנפח 1.2 TSI תוצע במהלך ימי המבצע במחיר של 124,900 שקל, לעומת ה- 132,500 שקל מחיר מחירון. הפולו 1.4 DSG תוצע במחיר של 99,900 שקל במקום 107,900 שקל. הגולף החדשה 1.2 TSI תוצע במחיר אטרקטיבי של 129,900 שקל לעומת 133,900 שקל - מחירה הנוכחי. במקביל יינתנו, בחלק מהדגמים, הטבות נוספות על אביזרים ללא עלות כגון איתוראן SAVE מולטימדיה ועוד. בנוסף לכך, בחטיבת המסחריות של פולקסווגן יציעו 20 רכבי אמארוק עם הטבות אבזור בשווי 20,000 שקל במתנה.
  • סקודה – המיני של סקודה, הסיטיגו עם מערכת ההגנה העירונית למניעת תאונות תוצע החל ממחיר של 59,000 שקל. סקודה פאביה עם מנוע 1.4 ידני תוצע, ב- 68,900 שקל במקום ב- 81,000 שקל. הפאביה אמבישן 1.2 TSI, עם תיבת ה- DSG, תוצע במהלך ה- "72 שעות" בהנחה של 9,000 שקל ותעמוד על 98,000 שקל בתוספת מערכת מולטימדיה חינם, מחיר סקודה ראפיד יירד ל- 112,500 שקלים. במקביל יינתנו הטבות אבזור נוספות על כלל הדגמים.
  • סיאט מבצע ייחודי תחת השם "חברים יש רק בסיאט": 25 בעלי סיאט הראשונים, שיביאו חבר, שירכוש סיאט חדשה, יזכו יחדיו בחופשה בברצלונה, כולל כרטיסים למשחק כדורגל של ברצלונה בקאמפ נואו בכיסאות VIP.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אותי מאוד מעניינת הטולדו בגרסתה הידנית.

אני מבין שכיום הרכב מוצע בכ-105, ושימי המכירות בסיאט יכללו הצעות טרייד אין.

מישהו יודע פרטים לגבי גובה ההצעות שלהם בטרייד אין?

צפי למחיר הטולדו לאחר ההוזלה \ איבזור וכד'?

פורסם

אין הורדה במחיר לאוקטביה החדשה ...

אלא איזה בהטבה קלה וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לסיכום אוקטביה 1.4 אמבישן 143200 על הכביש לפני עמלת הקמת הלוואה ומימון!

פורסם
אין הורדה במחיר לאוקטביה החדשה ...

אלא איזה בהטבה קלה וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לסיכום אוקטביה 1.4 אמבישן 143200 על הכביש לפני עמלת הקמת הלוואה ומימון!

אני בדיוק רוצה מחר ללכת לשמוע מה יש להם להציע. אפשר לקבל פרטים מה הם מציעים?

פורסם

אין הנחה על האוקטביה בכלל!

יש איזה משהו שאתה מקבל חבילת "סימפל" שכוללת חיישנים קדמיים ואחוריים וזהו

מחיר הבסיס לאוקטביה 1.4 טורבו אמבישן הוא 140K שזה לא כולל אגרת רישוי ואיתוראן שחברת הביטוח מחייבת אותך להתקין...

עושה רושם שהאוקטביה הוא באמת רכב מעולה אבל התמחור שלה הוא דיי גבוהה וחבילת האבזור שאתה כביכול מקבל במתנה מגיעה כסטנדרט ברוב החברות המתחרות ובמיוחד כשאתה קונה רכב במחיר כזה.

עם מחיר יותר אטרקטיבי אני חושב שזה היה יותר הוגן אבל מסתבר שקונים מהם והמון!

אם אתה רוצה אוקטביה ברמת גימור אלגנס (1.4T) הבנתי שצריך לחכות עד מאי!!

פורסם

מישהוא הצליח ליצור קשר עם נציג צמפיון ??? כבר 3 ימים אני מתקשר!

רק רושמים הודעות ולא חוזרים - ככה הם רוצים למכור ???

ולמישהו יש מושג מה מחיר היטי 1.2 אוט' ברמת אמבישין ?

(הדגם הידני נמכר בהוזלה של 13.5k - 11% )

פורסם
אותי מאוד מעניינת הטולדו בגרסתה הידנית.

אני מבין שכיום הרכב מוצע בכ-105, ושימי המכירות בסיאט יכללו הצעות טרייד אין.

מישהו יודע פרטים לגבי גובה ההצעות שלהם בטרייד אין?

צפי למחיר הטולדו לאחר ההוזלה \ איבזור וכד'?

מצטרף לשאלה, האם מישהו יודע על מחיר לטולדו הידנית ותוכניות מימון לימי המבצע?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

למי שזה מעניין אותו, הטולדו 1.4 dsg תימכר ב109k הנחה של 9k לגבי ה1.2 ידנית מחיר יהיה רק מחר, הבנתי שמדובר בכמה אלפים בודדים, עוד הוסיפו שתיהיה תוספת באיבזור.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
למי שזה מעניין אותו, הטולדו 1.4 dsg תימכר ב109k הנחה של 9k לגבי ה1.2 ידנית מחיר יהיה רק מחר, הבנתי שמדובר בכמה אלפים בודדים, עוד הוסיפו שתיהיה תוספת באיבזור.

אם תקרא את תחילת השרשור תראה שכבר מתחילתו ציינתי כי קיבלתי הצעה לטולדו אוט' ב-108K ש"ח, כולל חיישנים ובלה בלה בלה, וזה עוד לפני החגים (כלומר הרבה לפני "המבצע").

פורסם

קיבלתי מחיר על יטי 1.2 DSG מגיע ב2 דגמים :

אדוונצ'ר : 139.9K על הכביש .

אמבישין : 139.6K על הכביש .

הם מנסים לדחוף יותר את האדוונצר ולכן ההנחה עליו יותר גדולה (13K הנחה לעומת 8K הנחה באמבישין)

המחירים כוללים חבילת תוספות ב 5K , (איתורן + עוד משהוא לא מובן (אמבולייזר?) + טסט).

בקיצור לא נשמע לי אטרקטיבי בכלל , אני חוזר לשוק היד 2 ...

פורסם

ציתות.. אני בדיוק רוצה מחר ללכת לשמוע מה יש להם להציע. אפשר לקבל פרטים מה הם מציעים?"

אז ככה המחיר הוא 143.150 שזה כולל ...

1.אגרת רישוי

2. איתורן (שקט) + חיישני חניה

3. 50 ליטר בנזין

4. שטיחים רחיצים(אין לי מושג מה זה שונה מהשטיחים הרגילים!)

5. שובר להתקנת חישוקים קלים (מגנזיום) לחודש דצמבר!

וזהו...

זאת המחיר שאני קיבלתי.. האם מישהו קיבל מחיר יותר טוב? או יותר "הטבות"

• תוכן חדש...