Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי לב שסקודה מפרסמים מבצע חדש בו יוצעו רכבים בהנחה משמעותית (לטענתם)

למישהו יש מידע לגבי ההנחות שינתנו באירוע? דגש על הסיטיגו והפאביה?

תודה וחג שמח!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה, מישהו יודע לפי ניסיון משנים קודמות מה ההנחות שצ׳מפיון נותנים על פולו 1.2 tsi?

ומלבד הנחה, הם מצ׳פרים בתוספות ?

פורסם

במידה ולא ענו לך ואתה רוצה באמת מידע, פשוט תתקשר לשירות לקוחות של החברה/סוכנות הקרובה לביתך, אני בטוח שהם יותר מישמחו למסור לך מידע בנושא.

פורסם

ביקרתי בסוכנות סיאט כדי להעיף מבט בלאון החדשה ומהנציגה הבנתי שגם שם יהיו מבצעים מה-1 באוקטובר. קיבלתי הצעה על האיביזה בהנחה משמעותית (מה ההפתעה?). כנ"ל אמר לי גם הנציג של פולקסווגן לגבי מצבעים מה-1 לאוקטובר.

פורסם

תמיד יש את המבצעים האלה על הפאביה 1.4 (69 אלף, תקנו אותי אם אני טועה).

יצא לי לשבת היום בלאון החדשה-אני הרגשתי הבדל עצום ביחד לדור הישר מבחינת איכות הרכבה ונוחות ישיבה.

פורסם
תמיד יש את המבצעים האלה על הפאביה 1.4 (69 אלף, תקנו אותי אם אני טועה).

יצא לי לשבת היום בלאון החדשה-אני הרגשתי הבדל עצום ביחד לדור הישר מבחינת איכות הרכבה ונוחות ישיבה.

מחיר זהה קיבלתי לגבי האיביזה. המצבעים האלה חוזרים על עצמם כל שבועיים, במיוחד בסיאט. הלאון מבפנים מרגישה כל כך טוב שלא רציתי לצאת ממנה, אין חלק באוטו שלא יצא לי לגעת בו. רמת החומרים הרבה יותר טובה משל הדור הקודם. החיסרון הגדול לדעתי זו הצפיפות מאחורה.

פורסם

פאביה ידנית ב-69.

יטי ידני ב-109.

מדהים איך שהמחיר הזה ממשיך ממבצע למבצע ואחרי זה חוזר לעלות עד המבצע הבא.

לגבי פולקסוואגן:

פולו 1.4 אוטומטית ב-100,000, רק חבל שאת הפאביה והאיביזה משיגים באותו מחיר עם מנוע TSI.

ג'טה ב-125,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

+1 , כשחיפשתי רכב באמת היה תמוה לי למה היטי עולה מעל 110K כי זכור לי מחירים של איזור ה105-110 במבצעים קודמים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
פאביה ידנית ב-69.

יטי ידני ב-109.

מדהים איך שהמחיר הזה ממשיך ממבצע למבצע ואחרי זה חוזר לעלות עד המבצע הבא.

לגבי פולקסוואגן:

פולו 1.4 אוטומטית ב-100,000, רק חבל שאת הפאביה והאיביזה משיגים באותו מחיר עם מנוע TSI.

ג'טה ב-125,000.

גם הפולו TSI נמכרת ב-108 אלף כרגע. מבחינת אבזור ודברים בסיסיים כמו ידיות ומראות בצבע הרכב היא מפגרת לה אי שם. לחיוב אפשר לציין את איכות החומרים הטובה במעט.

פורסם
גם הפולו TSI נמכרת ב-108 אלף כרגע. מבחינת אבזור ודברים בסיסיים כמו ידיות ומראות בצבע הרכב היא מפגרת לה אי שם. לחיוב אפשר לציין את איכות החומרים הטובה במעט.

תודה רבה על המידע.

זה מחיר שאתה זוכר משנים קודמות או שזה מידע עדכני למבצע הקרוב?

ציינת שהדגם המוצע לוקה בחסר בכל מה שקשור לאבזור, מיותר לשאול אם מערכת מולטימדיה כלולה במחיר הזה?

• תוכן חדש...