Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - הונדה אקורד 2005 קומפורט, יש ברכב נורות דרך H1 , ובזמן האחרון אני מרגיש שהתאורה חלשה מידי, הפנסים נראו ממש טיפה דהויים, אבל לא משהו שחשבתי שכדאי להתחיל להתעסק עם שיוף או חידוש אבל ליתר ביטחון עברתי עליהם היום עם סמרטוט ופוליש ועכשיו הם שקופים יותר ( לא שמצבם היה רע לפני כן ולדעתי לא משהו חריג).

השאיפה שלי זה קסנון לא בשביל הגוון אלא בשביל לשפר את התאורה אך אני לא מעוניין להיכנס לצרות בטסטים או שוטרים שעלולים לעכב אותי בגלל זה למרות שרוב הסיכויים ששוטר לא ישים לב לקסנון לא מקורי בגלל סוג הפנסים.

חשבתי אולי להחליף את הנורות H1 לנורות H7, מישהו ניסה דבר כזה?

פורסם
הרכב - הונדה אקורד 2005 קומפורט, יש ברכב נורות דרך H1 , ובזמן האחרון אני מרגיש שהתאורה חלשה מידי, הפנסים נראו ממש טיפה דהויים, אבל לא משהו שחשבתי שכדאי להתחיל להתעסק עם שיוף או חידוש אבל ליתר ביטחון עברתי עליהם היום עם סמרטוט ופוליש ועכשיו הם שקופים יותר ( לא שמצבם היה רע לפני כן ולדעתי לא משהו חריג).

השאיפה שלי זה קסנון לא בשביל הגוון אלא בשביל לשפר את התאורה אך אני לא מעוניין להיכנס לצרות בטסטים או שוטרים שעלולים לעכב אותי בגלל זה למרות שרוב הסיכויים ששוטר לא ישים לב לקסנון לא מקורי בגלל סוג הפנסים.

חשבתי אולי להחליף את הנורות H1 לנורות H7, מישהו ניסה דבר כזה?

לא נראה לי שזה כל כך אפשרי לעבור מ H1 ל H7 אבל מה שכן.

אם עד עכשיו היה לך אור מצויין ופתאום יש לך תאורה חלשה,זה או שהנורה כבר לא מספקת אור כמו בעבר וצריך להחליף אותה.

או שצריך לעשות את הניקוי פנסים לרכב,יש ערכה כזאת בקנה ובנה.

אם אתה רוצה יש הרבה אנשים שעשו את זה בפורום וקיבלו תוצאות של פנס חדש.

שבוע טוב וחג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

תתחיל עם חידוש פנסים והחלפת המנורות לחדשות , במידה ועדיין לא תיהיה מרוצה תמיד אפשר להתקין קסנון 4.3 K

לא בולט מידי , ברכב שלי מותקן 5K וטפו טפו טפו לא נפגשתי עם דרדסים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מחליט להתקין קסנון קח בחשבון שבפנס צריכה להיות עדשה מתאימה שלא תסנוור את כל מי שנוסע מולך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין צורך בליטוש, ניקיתי את הפנס ועברתי עליו עם סמרטוט ופוליש עדין והוא שקוף כמעט כמו ביום שקיבלנו את הרכב.

לגבי הנורה היא יחסית חדשה משהו כמו חודשיים כי נשרפה בצד נהג אז החלפתי לנורה סטנדרטית של OSRAM לא גווני כחול וכל הנורות החלשות האלה.

עדשה מתאימה לקסנון יש ברכב הזה.

אני אצלם מחר באור יום את הפנס שתוכלו לראות שמצבו מצוין

פורסם

אותו דבר גם אצלי, יש לי תאורת אור לבן עוד מהבעלים הקודמים והתאורה ממש חלשה, לפעמים אני חייב להפעיל אורות גבוהים אחרת אני לא רואה כלום ומסכן את עצמי ממש!

הבעיה שחייב לפרק את הטמבון הקידמי וממש לא בא לי לפרק אותו, קניתי מיזמן כבר נורות להחלפה אבל בגלל עניין הפירוק לא החלפתי אותם עד היום, למרות שניראה לי שגם מה שקניתי זה איזה זבל סיני לא משהו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
קסנון תהיה בעיה, שוטרים לא אוהבים לראות קסנון בלי מתזים לפנים - זה מגרד להם איפהשהוא בגוף..

כן אבל לא בכל רכב,נגיד אם ההונדה שלו נראת אלגנטית (בלי שום תוספות מכוערות) אז אני בתור שוטר (הדמיה) הייתי מאמין שזה מקורי ולא הייתי טורח לבדוק אפילו.

במקרה אחר ונניח היה נוסע רכב שכולו מפוצץ בכל מיני שטויות וקסנון עם איזה 8000K ברור שהייתי עוצר אותו לבדיקה.

לפותח השרשור אם אתה הולך על קסנון אז רק עד 6000K ולא יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קסנון תהיה בעיה, שוטרים לא אוהבים לראות קסנון בלי מתזים לפנים - זה מגרד להם איפהשהוא בגוף..

ממתי השוטרים מחפשים מתזים לפנסי קסנון?

לא לכל רכב שיש קסנון מקורי יש מתזים, ממה שאני זוכר בהונדה סיוויק אין. (יכול להיות שאני טועה).

פורסם

בסיויק יש,אתמול יצא לי לראות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ממה שתוכלו לראות הפנסים במצב טוב, לגבי קסנון המבנה של הפנס נראה כמו קסנון מקורי שיש במכוניות.

הבעיה היא שזה דגם קומפורט ויכול להראות מוזר רכב עם טסות ללא פנסי ערפל עם קסנון.

תמונות:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

:lol: לא חושב ששוטרים מבינים בתת דגמים.

הפנס שלך אידיאלי לקסנון בגלל העדשה.

• תוכן חדש...