Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקנות קסנון ולהביא אותו לארץ בלי שום בעיה, אני קניתי קיט של 6500K שעלה לי 250 שקל ואני מבסוט על כל שניה.

הלנד קרוזר מותאמת קנסון, יש לה מתזים ומנועים פנימיים לנורה שמונחים ע"י חיישן בציר האחורי של הרכב.

תוכל לשים אותם, רק שים לב שאתה לא קונה 12000K ולא מושך משטרה.

הייתי ממליץ להחליף גם נורות חניה ללד, זה נראה יותר טוב וממש כאילו הגיע מהחברה..

פורסם
אפשר לקנות קסנון ולהביא אותו לארץ בלי שום בעיה, אני קניתי קיט של 6500K שעלה לי 250 שקל ואני מבסוט על כל שניה.

הלנד קרוזר מותאמת קנסון, יש לה מתזים ומנועים פנימיים לנורה שמונחים ע"י חיישן בציר האחורי של הרכב.

תוכל לשים אותם, רק שים לב שאתה לא קונה 12000K ולא מושך משטרה.

הייתי ממליץ להחליף גם נורות חניה ללד, זה נראה יותר טוב וממש כאילו הגיע מהחברה..

מזה בדיוק מותאם קסנון? אם הרכב לא הגיע מהמפעל עם קסנון אז אין בו מערכת לכיוון אורות אוטומטית עם חיישן אלה כיוון ידני של מצבים.

פורסם

מה אתם אומרים על הסט הבא?

http://www.ebay.com/itm/35W-HID-XENON-KIT-H1-H3-H7-H8-H11-H9-H10-3000K-4300K-5000K-6000K-8000K-10000K-/121078978577?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c30de9811&vxp=mtr

אם המשלוח חינם זה יגיע בדואר רגיל? האמת שכבר קרה לי פעם שחבילה מה דיל אקסטרים נעצרה לי במכס.

haimiko2 עדיין לא ענית לי על השאלה ששאלתי אותך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סופסוף קיבלתי את הקיט לאחר שהמוכר היה צריך לשלוח לי בלאסט אחד חדש כי בקיט היה אחד שרוף.

ניסיתי את הנורות לבדוק שהכל תקין בלי להתקין אותם בתוך הפנס ומכסה אחד של נורה פשוט התעוות תוך דקה. זה בטוח להתקין את הנורות האלה בלי שיהרסו את הפנס?

נניח שהחלטתי להתקין, איפה לשים את הבלאסט? זה קיט שמתחבר לחוטים המקוריים של הנורות בלי להתחבר למצבר בניפרד והפנס אצלי ברכב הוא עם מכסה בלי מעבר של חשמל מחוץ למכסה הגומי כמו שראיתי ברוב המכוניות כך שאני צריך שהבלאסט יהיה בתוך הפנס או לקדוח חור במכסה כדי להוציא חוטי חשמל החוצה.

מישהו התקין ברכב הזה פעם או יכול להעלות תמונות של ההתקנה שלו?

11.jpg

22.jpg

פורסם
סופסוף קיבלתי את הקיט לאחר שהמוכר היה צריך לשלוח לי בלאסט אחד חדש כי בקיט היה אחד שרוף.

ניסיתי את הנורות לבדוק שהכל תקין בלי להתקין אותם בתוך הפנס ומכסה אחד של נורה פשוט התעוות תוך דקה. זה בטוח להתקין את הנורות האלה בלי שיהרסו את הפנס?

נניח שהחלטתי להתקין, איפה לשים את הבלאסט? זה קיט שמתחבר לחוטים המקוריים של הנורות בלי להתחבר למצבר בניפרד והפנס אצלי ברכב הוא עם מכסה בלי מעבר של חשמל מחוץ למכסה הגומי כמו שראיתי ברוב המכוניות כך שאני צריך שהבלאסט יהיה בתוך הפנס או לקדוח חור במכסה כדי להוציא חוטי חשמל החוצה.

מישהו התקין ברכב הזה פעם או יכול להעלות תמונות של ההתקנה שלו?

הבלאסטים אמורים לשבת מחוץ לגוף הפנס, בשום פנים ואופן לא בתוך בית הפנס, איוורור לא טוב ימיס לך אותו.

הסבר מפורט להתקנה של קסנון כמו שלך אומנם על פיאט בראבו אבל על אותו העקרון, בפורום הבא : http://www.fiatforum.com/bravo-guides/173416-hid-installation.html

אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור לך.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אין שום בעיה. עשה בו חור עם מקדחה רק שים לב לגומיה שנמצאת בין הנורה לבלאסט. הגומיה הזו אוטמת את הכניסה שאותה אתה תקדח.

אמצע הגומיה צריך להיות צמוד ולהיות מתאים לקוטר העיגול.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...