Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדה מזרחית טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"סהרה" בכפר נין (קבבים מדהימים ברוטב עגבניות הנאפים בתוך כלי מיוחד המצופה ב"יריעת" בצק ... אחת מהמנות הטובות ביותר.

רק חבל שיוצא לי להיות שם פעם בשנה...

"מפגש אנטבה" באור יהודה.

"ראוף את אתינה" ביפו.

"הניצחון" באשקלון...אין מילים. קבבים בפרט ובשרים בכלל מעולים, סלטים ביתיים טרים וטעימים.

"סמי וסוסו" + "קבב אמונה" בבאר שבע.

פורסם

סמיראמיס נפסלו אצלי אחרי שהגישו שיפודים מחוממים.

אנטבה טובה וזולה.

הניצחון באשקלון מצויינת (חוץ מזה שחמישים שנה לא החליפו שם את הריהוט, המפות או הצלחות) אבל מה הקשר בין רומנית למזרחית?

אני מאוד אוהב את אל באבור גם ביקנעם וגם בואדי ערה ובניגוד לאלעד אני מוכן לשלם את המחירים שלה כי איכות שווה כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם באוכל טריפוליטאי חשקה נפשך , רחוב הסיבים 2 , פ"ת במתחם של תחנת הדלק יש את מסעדת "שואשוקא וגאולה" .

הלכנו 8 איש מהעבודה , כולם יצאו מהופנטים , אוכל טעים וטרי , סלטים טובים , בעל בית מפננננננקקק .

והמחיר שווה ביותר בעסקיות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם טריפוליטאית, יש את גואטה ברחוב ירושליים ביפו, חביבה מאוד.

כמסעדה טובה ממש, שמעתי על עזבה בכפר ראמה, לא בדקתי.

למען האמת, מישלין מהצמיגים החלו גם עם מדריך מישלין, הגיוני שפורום רכב ייסייע במסעדות בדרכים וצצו לאחרונה מספר שרשורים.

אבל.. איפה הזיקה בין מסעדות לאזור? איפה האינדקס? איפה המלצה למסלולי נהיגה וטיול עם שילוב הנחות במסעדה במסלול ?

איזה מן ועד עובדים זה? איפה האוכל?

פורסם
ה-"תורכי" באור יהודה.

אני ממש מאוכזב שהשם הזה הוזכר רק בתגובה ה 15. מסעדה מזרחית מ-ע-ו-ל-ה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה בשר טוב על האש, ואתה לא בא בשביל הסלטים והשטויות מסביב,

מסעדת קיסר בשכונת התקווה, על הכביש הראשי, קרוב לשיפודי התקווה.

מקום בלי גינןנים ולא פנסי בכלל, אבל בשרים מבין הטובים. אם יש כבד אווז

במקרה, אל תוותר :-)

פורסם

מדברים על "אלבאבור" אבל צמודה אליה מסעדת "זיתונא" ,יותר טעים ויותר זול.

כמובן שסהרה נפלאה. שלוש המסעדות הנ"ל הן לא "מזרחיות" אלא שולחן ערבי/לבנוני משובח.

מזרחית נהדרת בצפון -יונס ! נימר שקרובה אליה לא מדגדגת לה את הקרסוליים.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
לרוב כשאני במצברוח הזה, אז אני מחפש משהו פשוט..

אם מה שאתה מחפש זה סלטים טריים וטעימים ושיפודים על האש, אני אף פעם לא התאכזבתי באיציק הגדול ביפו.

האוכל של אלבאבור אכן טוב, אלא שכל קשר בין המחירים שהוא גובה לבין המציאות מקרי בהחלט. תודה, אבל לא תודה.

אכן, המחירים יקרים בהשוואה לשיפודיה המזרחית הממוצעת אבל אם אתה יוצא מהראש של "זה מסעדה מזרחית ומסעדה מזרחית זה אוכל זול" ומבין שאתה בעצם מתיישב במסעדת שף שמשתמשת בחומרי גלם משובחים ושמתמחה בבישול גלילי/ לבנוני אז מה ההבדל בין המחירים שלו לבין מחירים של מסעדה הודית או איטלקית או כל מסעדת שף פלצנית שתיסגר עוד חצי שנה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני ממש מאוכזב שהשם הזה הוזכר רק בתגובה ה 15. מסעדה מזרחית מ-ע-ו-ל-ה.

איתמר

כדאי לך לנסות את המסעדה "אצל עובד בכפר".

לא תתאכזב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רומנית למזרחית?

מזרח אירופה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...