Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פולו 99 של חבר מעשנת קצת לאחר הנעה.

פירקתי את צינור יניקת האוויר מהמצערת ושמתי לב שיש שם קצת יותר מידי שמן

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה

ניר.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

בית פילטר אוויר נקי.

במנוע היה 4 ליטר שמן

היצרן אומר לשים 3.5 נשאב חצי ליטר מהמנוע

האם הגיוני שזו הסיבה ולנגב קצת את השמן שנמצא היום וזהו?

פורסם
בית פילטר אוויר נקי.

במנוע היה 4 ליטר שמן

היצרן אומר לשים 3.5 נשאב חצי ליטר מהמנוע

האם הגיוני שזו הסיבה ולנגב קצת את השמן שנמצא היום וזהו?

לא מבין למה רוקנתנ שמן האם על המדיד היה יותר מידי שמן ?

מה מצב מסנן האויר ?

פורסם

על המדיד היה יותר מידי שמן.

וגם חבר שלי אמר לי שבוודאות המוסכניק שם את כל הגלון של השמן לאחר החלפה ככה הסקתי שיש 4 ליטר. וידעתי להוציא רק חצי ליטר כרגע השמן נמצא במקסימום על המדיד.

ניר.

מאור - תוכל לצרף תמונה או הסבר היכן אני מוצא את השסתום האם מדובר על השסתום שממנו יוצא הנשם מנוע לכיוון הסעפת?

פורסם

הסיבות שבגללן בדקתי בכלל את בית המצערת היא טענה שהרכב נכבה לפעמים בסרק וצריכת דלק גבוהה. ממידע שחיפשתי בפורום ראיתי שיש המון סיבות לכך.

טרם לקחתי את הרכב לבדיקה בסורק תקלות (אשמח להמלצה על מקום שלא מחייב / לא מבקש מחיר מופקע על סריקה פשוטה.)

החלטתי לבדוק את מה שניתן בעין.

להלן הממצעים:

1. צינור היניקה לא היה מחובר עם בנד לבית מצערת אלא היה מונח עליו לא הייתה כל בעיה לשלוף אותו. האם זה תקין או שחסר בנד?

2. על בית המצערת ראיתי כתמי שמן רטובים (כלומר לא משהו ישן) וכן גם בצינור היניקה היה שמן. ניקזתי מהמנוע את הכמות המיותרת וכרגע מפלס השמן במנוע תקין.

3. בית הפילטר אוויר נקי משמן ופילטר האוויר חדש.

4. פלאגים הוחלפו ממש לא מזמן.

5. כבלי הצתה נראים תקינים והתנגדות לא עולה על 7 אום.

6. בהנעה קרה הטורים עולים ל 1500 - 2000 לבערך לחצי דקה ואז מתייצבים ב 900 וככה נשארים.

7. לרכב פורק התרמוסטט - במוסך צ'מפיון בצפון הארץ נאמר לחבר שלי ככה "עדיף בקיץ בלי טרמוסטט בחורף תשים". ובמוסך אחר "אמרו אל תשים בכלל האוטו יתחמם לך" מה אתם ממליצים?

8. מנוע צעדים "נשמע" עובד - לפי פוסט שקראתי כן יש דרך לדעת עם מנוע צעדים עובד כאשר פותחים סוויץ' למצב RUN שומעים משהו זז בבית מצערת. אני מניח שזה לא מחייב שהוא תקין.

את החיישן MAP נבדוק בעזרת רב מודד ומשאבת לחץ מחר.

יש למישהו רעיונות נוספים לפתרון הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכמות שמן שהייתה מנוע ועליו פשוט להמתין?

• תוכן חדש...