Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רקע:

כיום אני נוסע בהונדה סיוויק 2001, הרכב עבר יישור קו רציני, כל הפילטרים השמנים החגורות משאבת מים ואפילו ברקסים חדשים.

שמור מאוד מבפנים, מבחוץ יש קצת לקה שרופה אבל אין מכות. בנוסף גם יש מערכת נחמדה יחסית שמורכבת, ג'נטים ואפילו חלונות כהים שהכל עלה לא מעט כסף.

הרכב משרת אותי בסדר גמור, אבל משום מה אני לא מרוצה מהחיצוניות שלו.

וגם עקב מחירי הדלק העולים חשבתי להשתדרג ברכב המונע בגז.

צצה הזדמנות לקנות סובארו b4 שנת 2004 (שידרוג קטן מידי בשנתון?)

מונעת במערכת גז שהותקנה לפני 4 שנים כמעט.

הרכב שמור יחסית מבחוץ, ואין לו צבע שרוף בכלל, צמיגים ומצבר חדשים.

הרכב צריך לעבור יישור קו שכולל גם כן החלפה של טיימינג משאבת מים (אמנם הברקסים הוחלפו לפני שנה כל ה 4). וגם מערכת אין לו.

המחיר שאני יצטרך להוסיף כולל היישור קו הוא כ 10 אלף ש"ח.

מה דעתכם?

מבחינת חיסכון בדלק יהיה חיסכון? נסועה שנתית של 8 אלף ק"מ.

ללכת עם הרגש או עם המוח?

הרכב אמור לשרת אותי 3 שנים (הסיוויק או הסובארו) לאיזה משתי הרכבים תיהיה ירידת ערך גדולה יותר כנראה?

אשמח לשמוע לעצות.

פורסם

עשה לעצמך טובה

שאר עם הסיויק שם אתה יודע מה יש לך

נסועה של 8K לא מצדיקה החלפה לגז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשביל 8000 ק"מ לא מחליפים רכב, עד שתחזיר את ההשקעה (אם בכלל) ייקח הרבה מאוד זמן.

תשאר עם הרכב שלך שאתה יודע מה יש לו ומה הוא עבר וזהו.

ניחא היית אומר שאתה מתקרב ל20 אלף ק"מ בשנה. היה באמת על מה לדבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא נשמע לי כמו עסקה לא רעה בכלל.

מערכת הגז כבר מותקנת ככה שהחיסכון בעלות התדלוק היא מהק"מ הראשון.

תוך 3 שנים אתה מחזיר את השקעת הכסף בחיסכון בעלות תדלוק. בנוסף אותה נוסע ברכב חדש יותר ולא פחות איכותי (אולי אפילו יותר).

אני בעד.

פורסם

B4 רכב לא חסכוני, לאומת הסיוויק שיחסית חסכונית. התוצאה תיהיה עם נסועה שנתית נמוכה כמו שלך שהחיסכון שתקבלל במערכת גז לא יהיה משמעותי. ללא רואה איך תוך 3 שנים תחזיר את ההשקעה.

גם קפיצה בשנתון לא גבוהה ומי אמר שמערכת גז שמותקנת באותה B4 איכותית?

אני ממליץ להשאר עם הסיוויק בהנחה שמדובר על רכב מושקע ושמור ללא תקלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההפרשים בנסועה שלך זניחים.

אם אין לך צורך ברכב יותר חזק ומרווח אז אל תחליף

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
למה שלא תכניס סיוויק שלך למוסך פחחות טוב ושיסדרו לו צבע? בגלל קילופי לקה לא מחליפים רכב.:wink:

צודק 100%.

וגם לדעתי ה B4 די מכוער. תהיה מהבודדים שמחילים רכב ל B4 משיקולי יופי חיצוני.

אבל על טעם ועל ריח....

• תוכן חדש...