Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ברכב של חבר, פולקסוואגן פאסאט CL 1997, מנוע 1800 יש חור די גדול באגזוז הממוקם די באמצע הרכב.

איך אפשר לטפל בבעיה? האם יש אופציה לרתך? האם צריך להחליף אגזוז?

אם צריך להחליף אגזוז כמה זה יעלה?

תודה רבה!

התמונה:

IMG_1368.jpg

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

המקום כבר רקוב מאוד וכבר עבר תיקון אז ריתוך יהיה פתרון מאוד ארעי וזמני

כנס לאגזוזן לצורך בדיקה ועלות תיקון או החלפה

פורסם

נראה שאפשרי לרתך, למרות שהאגזוז נראה דיי רקוב.

יש אפשרות נוספת לחתוך את הפינה וולשים חדשה במידה ולא רקוב יותר מידי.

רצוי לעשות את התיקון אצל מכון לאגזוזים ולא פחח וכדומה.

פורסם
נצל״ש, בביקור האחרון במוסך גם גיליתי חור באגזוז, מה באמת ההשלכות לדבר כזה? על מה זה משפיע?

השפעות:

אם יש חור מסוים סימן שיהיה לך ריח של גזים , ויכולים להיכנס אפילו לרכב לפעמים לתא של הנהג.

שנית: אם החור מספיק גדול הרכב יעשה הרבה רעש, ככה שיש מצב שאילו שוטר יכול להוריד אותך מהכביש במידה וזה חזק מספיק.

שלישית: במידה והחור נמצא מקדימה , לפני החיישנים אז יש סיכוי שמנורת check engine תידלק לך על אחד החיישנים, כי אז החיישנים יקראו תערובת לא נכונה.

בכל מקרה מומלץ לסדר את זה.

בהצלחה.

פורסם

היתה לי בעיה בדוד אמצעי עם חור שבגללו לא עברתי טסט, כשהוחלף לחדש הנתונים של הגזים היו טובים יותר. עוד נקודה למחשבה.

אלא אם אפשר לתקן למצב טוב יותר למרות שאני בספק האגזוז ממש אכול

Opel Adam S 2017

פורסם

אני ממש לא ממליץ על ריתוך היה לי חור באגזוז ריתכו לי את זה ולאחר כחודש התבקע חור נוסף.

מסקנה חור לא נוצר סתם ככה כנראה שהאגזוז רקוב.

ברכב שלך מערכת הפליטה מןרכבת מ 4 חלקים:

סעפת פליטה

ממיר קטליטי

דוד מרכזי

דוד אחורי

הייתי ממליץ לך לרכוש את החלק שבו נמצא החור והחליף.

אני הזמנתי חלק כזה ממקום שנקרא אבי פארטס בפתח תקווה אני גר בצפון והחלק הגיע אלי יום לאחר ההזמנה.

כל הסיפור עלה לי 430 ש״ח

300 החלק 30 משלוח מהיר 100 עבודה.

קישור לאתר של אבי פארטס

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

• תוכן חדש...