Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני קניתי סאב לפני חודשיים בערך בהתחלה שקניתי לא שמעתי רעשים כאלה ואתמול שמתי לב לרעש שיוצא מהסאב וישר באתי לפה לשאול מומחים :-D

קצת קשה לי להדגים איך הרעש בשביל זה צילמתי סירטון שתוכלו לשמוע.

אשמח לעזרה מה עושים במצב כזה?

פורסם

הסאב לא אמור לנגן נקי ב"פרי אייר" הרגשת ברעש גם שהסאב היה בתוך התיבה? איזה תיבה יש לסאב? על איזה תדר אתה חותך את הסאב?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יכול להיות שנכנס לך הרבה אבק לתוך הסליל האם הסאב חדש ? תנסה להפוך את הקטבים מהמגבר לסאב אולי הבעיה תיפתר .

פורסם

הסאב לא חדש,הוא עושה את אותם רעשים גם בתוך תיבה לכן הוצאתי לראות שזה לא משהו בתיבה עצמה,הוא בתוך תיבה של כ 40L אטומה,הוא מנגן מ 30-63HZ אקטיבי.

:roll:

פורסם

חברה רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר את המקום א.דואק ברחוב שד ירושלים בחולון..?

המליצו לי עלייהם ורציתי לוודא כאן אם מישהו מכיר ויש לו ניסיון איתם.

פורסם

תיקן לי סאב בעבר .סליל שרוף ליתר דיוק

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

לאחר בדיקה של הסאב אצל א.דואק ובאומגה אודיו הסאב ייצא תקין אצל שניהם,השמעתי להם את הרעש כנראה שאני שמתי עליו קצת יותר עומס ממה שהוא יכול,המליצו לי להוריד ווליום במגבר,אחרי הורדה הכל בסדר. :-P

פורסם

אני לא יודע על איזה גיין ואיזה מגבר יש לך שם אבל עומס עליו צריך לדעת איך לעשות,באיזה התנגדות עבדת איתו ? איזה מונו הגביר ?

באס בוסט נגעת ?

Scan Speak

פורסם

היי דן,עבדתי בהתנגדות סופית כמו שצריך,4 אום,הסאב היה על קצת יותר מחצי גיין מגבר גיימונד אודיו (לא זוכר את הדגם) 1000RMS ב 4 אום,באס בוסט היה קצת פחות מחצי,הורדתי אותו קצת,זה לא טוב ?

• תוכן חדש...