Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים

ואלה שכבר באים לדבר מה אתה ערס מה אתה ערבי אז בחייאת אל תגיבו פה כבר מעכשיו.

מעוניין לחבר בעצמי לדים באוטו מעל הדוושות וגם מתחת לכיסא של הנוסע וגם בתא המטען

מעוניין שיהה 3 אופציות אופציה של דולק כול הזמן,דולק בקצב של המוזיקה(באס) ומכובה.

1 - מה החומרים שעליי ליקנות?

2- ואם זה אפשרי לעשות זאות בעצמי אשמח להדרכה שלב אחרי שלב

אין לי סאב ולא מגבר ברכב אבל ישלי רמקולים דיי איכותים מורל טמפו 6X9

הינה סירטון לדוגמה שראיתי מה אתם אומרים לא יעשה קצר ברכב או שיש לכם דרך יותר טובה לעשות את זה מבלי לעשות קצר ברכב

מקווה שיהיו אנשים טובים באמצע הדרך :smile:

ושוב טוב :]

פורסם

בהנחה ואין לך קצת הבנה בחשמל רכב הייתי מציע שתיגש לבעל מקצוע.

בעיקרון אתה צריך לחבר את הלדים למקור מתח קבוע בשביל שהם ידלקו כל הזמן, לרמקול כדי שהם ידלקו לפי הקצב, ואתה צריך לחבר אותם למפסק כדי להחליף מצבים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בהנחה ואין לך קצת הבנה בחשמל רכב הייתי מציע שתיגש לבעל מקצוע.

בעיקרון אתה צריך לחבר את הלדים למקור מתח קבוע בשביל שהם ידלקו כל הזמן, לרמקול כדי שהם ידלקו לפי הקצב, ואתה צריך לחבר אותם למפסק כדי להחליף מצבים.

קודם כל תודה על התשובה המהירה :]

וישלי ידע קצת בקטנה הרכבתי לדים במכונית הקודמת שלי אם מפסק והכל אבל למערכת על שהרכב עוד לא יצא לי לנסות ובגלל שזה קצת יותר מסובך רציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ואולי מישהו שיכול לכוון אותי בזה

פורסם

אם אתה רוצה את זה בישביל הDIY תתעלם ממני.

אם לא:

http://dx.com/p/decorative-car-cigarette-powered-30-led-rgb-sound-control-music-light-silver-dc-12v-pair-139208

אצלי באוטו יש דבר כזה: http://dx.com/p/cigarette-lighter-powered-decoration-44-led-car-sound-effect-control-music-light-dc-12v-109820

שזה אותו עקרון.

הוזמן בטעות והותקן באוטו כבדיחה.

צחקנו קצת וזהו. השתמשתי בזה כאור חזק כשצריך לחפש משהו בחושך. זה דיי מציק עכשיו (מכער לדעתי) וזה עומד לרדת עוד מעט.

צור קשר במידה ותרצה, אמכור לך.

אני יודע שביקשת שנתעלם מהשימושיות של זה, אבל אני מבטיח שזה בזבוז זמן וכסף.

פורסם

צחקנו קצת וזהו. השתמשתי בזה כאור חזק כשצריך לחפש משהו בחושך. זה דיי מציק עכשיו (מכער לדעתי) וזה עומד לרדת עוד מעט.

צור קשר במידה ותרצה, אמכור לך.

אני יודע שביקשת שנתעלם מהשימושיות של זה, אבל אני מבטיח שזה בזבוז זמן וכסף.

מסכים, גם לי היה לדים באוטו לפני תקופה ואהבתי אותם ככ בהתחלה ואז הגעתי לאותו מצב, כמובן שזה החלטה שלך אבל רק מציע לך שתחשוב על זה פעמיים.

JL Audio

פורסם

מעוניין לחבר בעצמי לדים באוטו מעל הדוושות וגם מתחת לכיסא של הנוסע וגם בתא המטען

מעוניין שיהה 3 אופציות אופציה של דולק כול הזמן,דולק בקצב של המוזיקה(באס) ומכובה.

1 - מה החומרים שעליי ליקנות?

2- ואם זה אפשרי לעשות זאות בעצמי אשמח להדרכה שלב אחרי שלב

אין לי סאב ולא מגבר ברכב אבל ישלי רמקולים דיי איכותים מורל טמפו 6X9

מקווה שיהיו אנשים טובים באמצע הדרך :smile:

ושוב טוב :]

בתור אחד שמתעסק לא קצת בחשמל ורכב בפרט

אני יכול להעיד על עצמי שגם לי ברכב של לדים מעל הדוושות ובמקום מקביל בצד הנוסע.

הלדים אצלי מחוברים אך ורק לפתיחת הדלתות, ואני יכול להגיד שזה נחמד, זה לא מציק (עצם העובדה שהלדים כבים עם סגירת הדלתות), ואף פרקטי ויעיל.

על מנת להתחבר למס' מוקדי הפעלה אכן תצטרך למצוא משהו כמו מפסק 3 מצבים, יש דבר כזה, אבל בכל אופן לי אישית אין ניסיון עם לדים בתצורה שכזאת.

אתה צריך סה"כ פסי לדים, קצת איזולירבנד, עדיפות להשתמש במלחם ומעל ההחלמות לשים איזו.

כמו שאמרתי מפסק 3 או 4 מצבים.

לדעתי לא כדאי שתחבר את הלדים למערכת זה בסיס למשהו לא טוב.

• תוכן חדש...