Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BREAKING BAD, פרק 13, מי שלא ראה לא להיכנס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיט, לא נרדמתי הלילה אחרי צפייה בפרק הזה. ידעתי שזה בא, אבל בכל זאת הביצוע פשוט סחט אותי לגמרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בפרק 14 לפני שלקחו את ג'סי,

כשוולט אמר לג'סי שהוא נתן למישהו למות ממנת יתר למי הוא התכוון ?

לחברה שלו

קשה באימונים קל בים

פורסם
שיט, לא נרדמתי הלילה אחרי צפייה בפרק הזה. ידעתי שזה בא, אבל בכל זאת הביצוע פשוט סחט אותי לגמרי.

אתה לא לבד, הפרק קיבל את הדירוג הגבוה ביותר אי פעם (באופן כללי ב IMDB...)

10.

זהו, שיניתי את החתימה שלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מכירה פומבית של חפצים מהסדרה.

http://screenbid.auctionserver.net/view-auctions/catalog/id/6/

הכובע של הייזנברג לא שם, אבל אם מישהו מכם נבלות, נותן הצעה מתחרה על הגריל של טוקו, הפעמון של טיו סלמאנקה או הגרזן של לוס פרימוס, אני משחרר עליו את טוד ודוד שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חרא של פרק סיום. וולטר היה צריך להטביע את ג'סי באמבטיה ואז לפרוש לקריירה של חטיבת עצים בקנדה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

התיאוריות גורסות שכל הפרק היה בעצם פנטזיה של וולט ובעצם כל מה שהיה לא באמת היה. וולט עדיין נרקב במכונית וגוסס.

יש הרבה דברים לא הגיוניים שתומכים בזה, כמו למשל שהכל הסתדר לו בדיוק איך שרצה, שהוא הסתובב חופשי כשכל הבולשת מחפשת אחריו, יושב במסעדות, הולך ברחוב וכו'.

גם הרעל שהחדיר לבחורה לא הגיוני. איך הוא הכניס אותו לתוך הממתיק

ההתנהגות שלו בבית של משפחת השוורצים הייתה דומה להתנהגות של מייק ("אם נלך בדרך הזו תצטרך סכין גדול יותר)

אני בוחר שלא להאמין לתאוריה. הסוף היה בלתי נמנע. אי אפשר באמת היה להוציא סוף אחר

פורסם

טוב אז אחרי שזה נגמר הייתי רוצה לדעת אם זה רק אני או שכולם שנאו את ג'סי (מבחינת התנהגות)

השנואים ביותר בסדר יורד : 1-מארי (cunt ואין תיאור אחר) 2-ג'סי (כזה גיי לא ראיתי הרבה זמן) 3- הפרנואידית (שכחתי את השם שלה אבל היא כזאת מעצבנתתת) 4- סקיילר (לכולם ברור אבל לקראת הסוף היא הפתיעה) 5- וולט פשוט אדיוט,אגואיסט ופוזאיסט שלא נראו כמותו!

כמובן שהדמות האהובה ביותר היא סול גודמן, הדמות המשנית הכי טובה שראיתי אחרי ארי גולד.

טגב פרק הסיום היה מעפן,כל מהלך היה צפוי ושקוף והסוף הכי אמריקאי.ממש לא מתאים לסדרה כזאת. במבט לאחור אני מבסוט מהסיום של הסופרנוס.

פורסם

האמת שבכלל כל הדמויות הנשיות בסדרה די מעצבנות, תלותיות, חלשות ומזיקות. די מפתיע שזה עבר ככה בקלות את מחסומי הפוליטקלי קורקט.

עדיין אחת הסדרות הטובות של השנים האחרונות, אם כי כמו הרבה לפניה, גם היא הייתה בגרף ירידה בעונותיה האחרונות. לגבי פרק הסיום - סביר, לא יותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מסכים לחלוטין לגבי הדמויות הנשיות. לא שמתי לב לזה עד כה, אבל זה בהחלט נכון.

אין לי מושג על מה אתה מדבר לגבי זה שהסדרה נחלשה עם הזמן. מבחינתי רף המתח עלה כל הזמן עד פרק 14 שפשוט גמר אותי לחלוטין. שני הפרקים הנותרים נועדו בעצם בשביל לסגור קצוות פתוחים, ולתת למי שליווה את וולטר וייט כמה שנים Closure ראוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
האמת שבכלל כל הדמויות הנשיות בסדרה די מעצבנות, תלותיות, חלשות ומזיקות. די מפתיע שזה עבר ככה בקלות את מחסומי הפוליטקלי קורקט.

עדיין אחת הסדרות הטובות של השנים האחרונות, אם כי כמו הרבה לפניה, גם היא הייתה בגרף ירידה בעונותיה האחרונות. לגבי פרק הסיום - סביר, לא יותר.

גרף ירידה?! אתה בטוח שראית את עונה 4 ו 5? עונה 5 הייתה העונה הכי טובה לדעתי! וזה עוד אחרי שחשבתי שיהיה קשה להתעלות על עונה 4 במיוחד על הפרק שבו מוחקים את כל הקרטל במקסיקו והפרק האחרון בעונה 4 שגאס נהרג. באה עונה 5 ושברה שיאים חדשים של מתח וציפייה.

לגבי דמויות מעצבנות, רציתי שג'סי ימות. ההתחסדות הזו שלו עיצבנה אותי רצח ומבחינתי הוא ומארי יכלו שניהם למות כשמארי יכלה למות ראשונה.

• תוכן חדש...