Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כפי שכתבתי בכותרת מדובר על הונדה סיויק 05 והגיע הזמן לטיפול 200,000,

קיבלתי הצעה משני מוסכים מורשים, לפי דברי המוסך האחד מחליפים גם מותחן (שהוא לא זול - כ700 ש"ח),

ולפי דברי המוסך השני (המרכזי - מאיר) אין צורך להחליף מותחן.

האם מישהו יודע מה באמת צריך לעשות לפי היצרן?

ומה הייתם עושים במקומי. (גם ככה מדובר בטיפול לא זול (טיימינג) 1800 ש"ח בלי מותחן לפני מע"מ ושאר ירקות)

אשמח אם מישהו יתן לי קישור לנתונים מהיצרן מה צריך לעשות בטיפול 200K.

תודה.

פורסם

רכב בן 8-9 ,למה לטפל אצל היבואן (די יקר ועוד הונדה) ? חבסרים מוסכים כלליים שמתמחים ביפניות/מתמחים בהונדה אבל לא מורשי היבואן ?

פנה לקבלת הצעות נוספות או כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצות מתאימות ותראה,שעלות הטיפול יורדת באיזור ה-30% לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
רכב בן 8-9 ,למה לטפל אצל היבואן (די יקר ועוד הונדה) ? חבסרים מוסכים כלליים שמתמחים ביפניות/מתמחים בהונדה אבל לא מורשי היבואן ?

פנה לקבלת הצעות נוספות או כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצות מתאימות ותראה,שעלות הטיפול יורדת באיזור ה-30% לפחות.

בדקתי את האפשרות הנ"ל - אך אם עושים טיפול דומה למורשה עם חלפים איכותיים (OEM) או מקוריים המחיר כמעט אותו הדבר.

פורסם

מה בדיוק מקורי בחגורת טיימינג? אתה חושב שיש בהונדה פס יצור מיוחד לחגורת טיימינג?

אף פעם לא הבנתי למה אנשים משקיעים בחלקים "מקוריים" כמו חגורות ורפידות בלם כשברור לגמרי שהם מיוצרים באותו מקום כמו התחליפי.

פורסם

המחיר במוסך כללי (לא מורשה הונדה) יהיה 30-40% פחות.

לגבי חלקים,יש חברות תחליפיות טובות כמו GATES.

לגבי החלפת המותחן-שוב ברר מחיר של תחליפי איכותי-המחיר שנקבת בו מעט דמיוני.

מכיוון שהכל על העבודה הייתי מחליף גם את המותחן ומשאבת המיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום,

אני גם עם רכב כמו שלך ובאותו הק"מ,

קניתי רצועת טיימינג+מותחן יפני ב - 300 ש"ח. (קיבלתי הנחה דרך חבר)

מצאתי מוסך באיזור השרון שהציע לי רק עבודה ב - 600 ש"ח.

דרך אגב, לפני חודשיים ביצעתי טיימינג ברכב נוסף שיש לנו, סיוויק 2003 ורצועת טיימינג + המותחן טייוואני עלה לי 280 ש"ח (ללא העזרה בהנחה באותו חבר) ואת העבודה ביצעתי לבד.

צריך לקחת בחשבון, אולי להחליף על הדרך:

* רצועת מנוע

*משאבת מים -המכונאי באותו רגע יחליט, אם היא "מתנדנדת", משחוררת.

*אטם מכסה שסתומים (בעבודה פותחים ושולפים מעט את המכסה שסתומים כי הוא יושב על המכסה טיימינג העליון, והוא בחזרה לא יושב טוב ונוזל שמן) עלות של כ 100-120 ש"ח.

לדעתי, וככה אני אנהג כנראה, אם אתה במחשבה להשאיר את הרכב אצלך לפחות בשנה הקרובה, תחליף את כל מה שכתבתי מעלה.

אם אתה מאיזור השרון, אני אוכל לעזור לך לקנות את החלקים במחיר שקניתי פלוס-מינוס וגם לתת לך את הטלפון של המוסך.

בכל מקרה, אני מצרף קישור מאתר הונדה (למרות שלא מופיע בו טיפול 200,000):

http://mct.yolo.co.il/mehironv2/Tipolim.aspx

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הרכב הזה אמור לעשות טיימינג כל 90 אלף קילומטר או 5 שנים .אם לא עשית ב180000 אלף אז כמובן שצריך לעשות ודפקה את הטיימינג מומלץ לעשות במוסך מורשה ואם חלקים מקוריים.

• תוכן חדש...