Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פורד פיאסטה ST לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש נתוני מכירות של איילון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחזק את שמרון ושי.

אם שר התחבורע רוצה להיות "חלפון", אז במקום שיעשה צחוק מעצמו ("על תקנו מכוניות - מחירי המכוניות ירדו ב-20%", כן בטח :lol:), שיקדם מהפכה צרכנית אשר תחייב כל יבואן (שהוא בעצם מונופול = בלעדי) לאפשר לצרכנים לרכוש כל דגם שיעלה על רוחם ואשר משווק בצורה סדירה ע"י היצרן.

ד"א, אין לי בעיה שתופסק החובה על כל יבואן להחזיק מלאי חלפים לכל רכב - אנו חיים במאה ה-21 ולא צריכה להיות בעיה להזמין חלפים "נדירים" ולקבלם בזמן סביר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ידעתי שתכתוב את זה ולכן כתבתי:

מה הבעיה לייצר קנס על ביטול הזמנה מיוחדת? או לבקש מקדמה גדולה יותר או כל רעיון אחר. פותרים היום בעיות מסובכות יותר.

אין בעיה,

אצלנו היינו לוקחים 10% מערך ההזמנה המיוחדת כולל מיסים ורשוי כמקדמה.

סכום זה נחשב לפיצוי מוסכם במקרה של ביטול ההזמנה המיוחדת.

אם רוצים, לכל דבר יש פיתרון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יפה. לא צריך להמציא כלום...

שלא לדבר על כך שתוספת כמו ג'אנטים מקוריים במידה שונה לא אמורה לייצר שום סיכון של ביטול הזמנה...

זו תוספת שבמידה ונרכשת עם רכישת הרכב חוסכת כאב ראש של שינויי מידות, ריצות וכסף.

אפילו את המאמץ הקטן הזה לא רואים אצל יבואנים רבים.

פורסם
עזבו שטויות

איילון מוכרים F150 רפטור וF150 רגילים.

זה מבורך!!!!

פעם ראשונה שאני שומע על זה. כמה הם רוצים על הרפטור?

אוקי, הנה התשובה - 450 אלף שקל :|

אני חייב לציין שאני לא לגמרי מבין את המתמטיקה מאחורי המחיר הזה, שכן F350 בגרסה בו הוא נמכר בארץ (6.7 דיזל, הנעה כפולה, קבינה כפולה, נעילת דיפרנציאל אחורי וכו') עולה יותר מרפטור בארה"ב (52 אלף דולר MSRP מול 45 אלף דולר לרפטור בסיסי ונניח עוד 5 לתוספות שונות).

הF350 עולה 258 אלף שקל, הרפטור עולה 450 אלף שקל. בארה"ב, הF350 (הישראלי) עולה 52 אלף דולר, והרפטור עולה 50 אלף דולר.

מישהו יודע להסביר את זה? יש הבדל של 18% במס הקניה בגלל היותו של הF350 מעל 3500 ק"ג, אז נוריד את זה.

איפה עוד 150 אלף שקל?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב שיש הבדל יותר משמעותי מבחינת מיסוי בן רכב שהוא משאית לבין טנדר "רגיל"

במיוחד לאחר מס העשירים החדש.

גם הF150 הרגיל שהם מוכרים הינו יקר!

מתחיל 289K לקבינה וחצי ונראית דיי ערומה

פורסם

עד כמה שידוע לי, מדובר רק ב18% במכס וכמובן בהחזר המע"מ על הF350 (אבל 258 זה המחיר עם מע"מ, כלומר שבלי מע"מ אתה סוגר את זה בסביבות 200K).

ההשוואה המעשית היא 200K לF350 מול 450K לרפטור, אבל זה פחות הוגן.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שוב, ע"פ מה שאני זוכר ואני לא 100% בטוח

על משאיות אוטובוסים מעל 4.5 טון אין מס קנייה בכלל.

ולכן רכב שנמכר בארה"ב בכ-190 אלף

נמכר בארץ סביב אותו מחיר (ללא מע"מ)

להלן F350 ושאר מפלצות

פורסם

הF350 שוקל 3600 ק"ג, אחרת מה שאתה אומר היה הגיוני.

פורסם

עכשיו הבנתי. אם החישוב הוא לפי משקל כולל אז הכל מסתדר. על הF350 כנראה שבאמת אין מס קניה, על הרפטור יש (משקל כולל של 3700 ק"ג בערך). נחכה לF350 רפטור...

פורסם

הלוואי ובארץ הרכב מוכר כ3.7 טון משקל מורשה

זה יהפוך את הרכב למקלט מס.

שכן הוא יחשב רישיון ב' למי שהוא רישיון לפני 2006

חייב לבדוק את הנושא ( לא שיש לי אופציה לרכוש אותו כרגע, לצערי הרב!!!)

פורסם

מעניין, מישהו (504L?) בדק באיילון מוטורס האם ניתן להזמין מכונית עם מפרט תפור אישית?

פורסם
מעניין, מישהו (504L?) בדק באיילון מוטורס האם ניתן להזמין מכונית עם מפרט תפור אישית?

בדקתי והתשובה חיובית.

כך, למשל, הדגם המהודר(נקרא בגרמניה 'ספורט לדר פאקט' ובאנגליה ST2), המוסיף מושבי עור/בד, בקרת אקלים, מערכת סאונד משודרגת וחימום למושבים - עולה בגרמניה עוד 1000 יורו ובארץ 10,000 ש"ח.

התעניינתי בתוספת הנקראת 'פרפורמנס פאקט 1', הכוללת חישוקים בגוון אפור, קליפרים אדומים וספים מוארים מתחת לדלתות עם לוגו ST - מחירה של החבילה שם 220 יורו, בארץ 2500 ש"ח. סביר.

העובדה שההזמנה היא אישית(דמי הזמנה 5000 ש"ח), מאפשרת לך לתפור את החליפה שאתה רוצה.

אגב, לחובבי הפוקוס ST, סליחה TS(מלשון טורק סטיר), אילון מביאים מכונית ראשונה בחודש הבא. הם מודעים לפער בין מחיר המחירון ההזוי של דלק לבין המחיר בו נמכרו המכוניות בפועל - ועדיין לא החליטו על מחיר רשמי למכונית.

בקיצור, שוה להרים טלפון ולברר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...