Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לו עומס בעבודה שם ולא היה לי כח לחכות. הם גם לא נראים לי הכי מקצועיים שם. האחראי זרק לי משפט שזה נורמלי שברכבים ישנים אחרי שבוע זה יכול לקרות. (זה לא מרכז שרות של שנפ, זה סתם מוסך ליד הבית שקניתי בו את זה) אם המצבר יתרוקן שוב אחרי כיפור אני אגש למוסך שאני סומך עליו יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמע, אם לא מצאת שום סיבה לפריקת מצבר - זה יחזור.

אין לך מנורה בתא מטען שאולי נשארת דלוקה? מצב טעון מלא יכול להחזיק יום יומיים את המנורה הזו ועדיין להניע את הרכב.

בעיקרון, ברכב ישן ,כשאין מחשבים, אין נעילה מרכזית, ואין שום צרכני חשמל שנשארים ב STAND-BY גם כשהמנוע כבוי מצבר טעון 100% יכול להחזיק בקלות שבועיים-שלוש. כלומר לשמור על רמת טעינה מספקת ולהניע את המנוע לאחר זמן חניה כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המנורה בתא מטען דולקת בייחד עם המנורה של תא הנוסעים כך שהייתי שם לב.

כנראה באמת השארתי משהו דולק, יכול להיות התצוגה של הרדיו אולי.

בגלל זה אני רוצה שהרכב יעמוד יותר מ24 שעות ואז לדעת אם זה בגללי או בגלל תקלה.

פורסם

חבר את הרדיו כך שיתכבה ביחד עם סגירת סוויץ'.

צורת חיבור בה הרדיו עדיין פועל כשהסוויץ' סגור לגמרי היא לא צורת חיבור תקנית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכננתי לעשות את זה כשאחליף את הרדיו, אין לי מושג בהתעסקות בחשמל רכב.

אני מקווה שזה באמת בגלל זה ולא משהו אחר.

• תוכן חדש...