Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר על יונדאי I30CW מליסינג יד 1

81,000 ק"מ

1. מנוע - רעש מערכת שסתומים

2.שלדה ומרכב- ליקויים בעל משמעות גבוהה- כיפופים/תיקונים בסף שמאל

3.העברת כוח- שמן כהה שחיקה בדיסקיות הילוכים

מה אתם אומרים?

תודה

פורסם

סעיפים 1 ו-3 - ייתכן מאוד שסתם כסת"ח.

לגבי השלדה - לדעתי, לא סתם נרשם במשמעות גבוהה. האם נאמר לך דבר מה בע"פ, לגבי הנ"ל ? (בטיחותית...?).

לדעתי - כדאי לחפש אחת כזו במצב יותר טוב. רכב נפוץ (הרבה I30 שבדיקתן הועלתה לכאן, באחרונה, לא היו במצב מרכב מזהיר).

האם זו בדיקה שאתה בצעת ?

מה מחיר המחירון / יד 2, מול המחיר הנדרש לרכב זה?

alfa 156 2.5.

פורסם

הבדיקה היא בדיקה שאני ביצעתי במכון מבדק

בקשר לשלדה אז הוא לא אמר כלום בטיחותית וגם לא דיבר בכלל על תאונה

המחיר הוא 60000 ש"ח

אני גם חושב שסעיפים1 ו- 3 זה שטויות השאלה היא מה זה אומר על התוצאה בשלדה

פורסם
הבדיקה היא בדיקה שאני ביצעתי במכון מבדק

בקשר לשלדה אז הוא לא אמר כלום בטיחותית וגם לא דיבר בכלל על תאונה

המחיר הוא 60000 ש"ח

אני גם חושב שסעיפים1 ו- 3 זה שטויות השאלה היא מה זה אומר על התוצאה בשלדה

מה אומרים בחברה? הם סיפרו לך על תאונות שהרכב עבר?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הם טוענים שהוא לא עבר שום תאונה

והם התחייבו שאין פגיעה בשסי

האם אני יכול לדרוש את כספי ולברוח או שזה לא בעיה רצינית?

פורסם

אני חושב שכדאי לך להתייעץ עם פחח לגבי העיניין כי הם טוענים שהרכב לא עבר תאונות אבל יש נזק (לא רציני ) בשלדה,זה יכול להיות גם מתוצאה של עלייה על סלע או מדרכה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כנראה פירקו לו ת'צורה על מדרכה בגודל של טריבונה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
פירקו לו את הצורה? נראה לי קצת הגזמת לא?

יחסית למדרכה,

לא נחת עליו מטוס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כולנו ביום יום עולים פה ושם על מדרכה,אבל זה לא גורם לנו נזק לשלדה נכון?

אם לרכב הזה באמת נגרם נזק ממדרכה אז כנראה המדרכה הייתה ממש גבוהה והוא עלה עלייה ממש מהר.

עריכה: זה לא אומר שאתה לא צריך לקנות את הרכב,אם מורידים לך על זה במחיר ושאר הרכב בובה אז לך על זה.

פורסם

השאלה היא שאם כתוב בדוח בדיקת הרכב -כיפופים/תיקונים בסף שמאל , זה אומר שהרכב עבר תאונה או לא?

ואם חברת הליסינג שהתחייבה שאין פגיעות בשאסי -שיקרה? ואז יאני יכול לבטל את החוזה ולקבל את הכסף בחזרה (של הבדיקת רכב)

פורסם
השאלה היא שאם כתוב בדוח בדיקת הרכב -כיפופים/תיקונים בסף שמאל , זה אומר שהרכב עבר תאונה או לא?

ואם חברת הליסינג שהתחייבה שאין פגיעות בשאסי -שיקרה? ואז יאני יכול לבטל את החוזה ולקבל את הכסף בחזרה (של הבדיקת רכב)

שוב תתייעץ מחר עם פחח,כיפופים בסף שמאל זה משהו גבולי כי מצד אחד זה לא מעיד על תאונה וסביר להניח שהרכב באמת ללא תאונות ומצד שני זו פגיעת שילדה.

בכל מקרה לא חושב שכדאי לך לבטל את העסקה אלא לדרוש הפחתה במחיר הקנייה.

פורסם

קצת מוזר שתחת כותרת ״משמעות גבוה״ לא היה פירוט יותר מעמיק.

האם כתבת לנו את כל מה שהבוחן כתב?

הרכב קיבל מכה רצינית בצד שמאל. מוזר שהדלתות לא נפגעו או הקורה האמצעית.

אם רק הסף נפגע, יתכן באמת שהרכב עלה על משהו במהירות לא נמוכה ( לא מכת חניה).

דע לך שכאשר הרכב מוחזר לחברת הליסינג היא מבצעת הערכת נזקים ע״י שמאי. לפי דוח השמאי מחוייב נהג הרכב בעלות התיקון.

בקש לראות את דוח השמאי מיום החזרת הרכב. אין ספק שהמכה הזו צויינה שם.

הם היו חייבים לדווח לך על כך לפני שזרקת מאות שקלים על בדיקה (חוק גילוי נאות).

הרכב לא שווה קניה למרות המחיר הזול שהוא מוצע ( כניראה שלא סתם הוא תומחר נמוך).

רכב כזה, עם קילומטרז׳ כזה וללא תאונות, לא היה מוצע לך בפחות מ-65000 שקל (מודל 2010 אני מניח).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

היי

כתבתי בדיוק מה שהוא כתב

הוא לא פירט יותר מזה וגם בשיחת סיכום הוא לא הזכיר בכלל את המילים תאונה או שילדה

זה שרשום שבוצעו תיקונים בסף שמאל זה אומר שהוא חטף מכה ממש חזקה? כולל עיקום הדלתות?

החתמתי את המוכר מהליסינג שאין לרכב תאונות ואין פגיעות בשאסי

אז מה הוא מטומטם שהוא חותם על זה אם הוא יודע שיש פגיעה?

• תוכן חדש...