Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

כתבתי בדיוק מה שהוא כתב

הוא לא פירט יותר מזה וגם בשיחת סיכום הוא לא הזכיר בכלל את המילים תאונה או שילדה

זה שרשום שבוצעו תיקונים בסף שמאל זה אומר שהוא חטף מכה ממש חזקה? כולל עיקום הדלתות?

החתמתי את המוכר מהליסינג שאין לרכב תאונות ואין פגיעות בשאסי

אז מה הוא מטומטם שהוא חותם על זה אם הוא יודע שיש פגיעה?

הוא חתם כי הוא כנראה לא מודע לכך שעליה על מדרכה גרמה לנזק,

הוא מסתכל בהיסטוריה ורואה שלא היו כניסות למוסך.

תוריד עוד את המחיר(כי זה שלדה) כי בעתיד יהיה לך קשה למכור רכב עם הסעיף הזה(גם אם זה רק מדרכה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
קצת מוזר שתחת כותרת ״משמעות גבוה״ לא היה פירוט יותר מעמיק.

האם כתבת לנו את כל מה שהבוחן כתב?

הרכב קיבל מכה רצינית בצד שמאל. מוזר שהדלתות לא נפגעו או הקורה האמצעית.

אם רק הסף נפגע, יתכן באמת שהרכב עלה על משהו במהירות לא נמוכה ( לא מכת חניה).

דע לך שכאשר הרכב מוחזר לחברת הליסינג היא מבצעת הערכת נזקים ע״י שמאי. לפי דוח השמאי מחוייב נהג הרכב בעלות התיקון.

בקש לראות את דוח השמאי מיום החזרת הרכב. אין ספק שהמכה הזו צויינה שם.

הם היו חייבים לדווח לך על כך לפני שזרקת מאות שקלים על בדיקה (חוק גילוי נאות).

הרכב לא שווה קניה למרות המחיר הזול שהוא מוצע ( כניראה שלא סתם הוא תומחר נמוך).

רכב כזה, עם קילומטרז׳ כזה וללא תאונות, לא היה מוצע לך בפחות מ-65000 שקל (מודל 2010 אני מניח).

היי

כתבתי בדיוק מה שהוא כתב

הוא לא פירט יותר מזה וגם בשיחת סיכום הוא לא הזכיר בכלל את המילים תאונה או שילדה

זה שרשום שבוצעו תיקונים בסף שמאל זה אומר שהוא חטף מכה ממש חזקה? כולל עיקום הדלתות?

החתמתי את המוכר מהליסינג שאין לרכב תאונות ואין פגיעות בשאסי

אז מה הוא מטומטם שהוא חותם על זה אם הוא יודע שיש פגיעה?

הי

אם יש תיקונים - הרי שהרכב היה במוסך והנציג היה צריך לראות את זה. יכול להיות שהוא לא חשב שזה משהו רציני כי עלות התיקון הייתה נמוכה.

בכל מקרה, מצטרף למגיב מעליי - סביר להניח שיש דוח שמאי/דוח סיכום כלשהוא שהרכב שוחרר מליסינג ומצויין בו מה צריך לתקן. כמו כן, בקש לראות הסטוריית טיפולים כולל התיקון הנ"ל.

פורסם

מדובר ביגואר? פרארי? למבורגיני? לא! זו יונדאי I30 שיש עוד אלפים כמוה בשוק למכירה. למה לך לקנות רכב עם תיקון רציני בצד שמאל.

תחפש רכב יותר שמור. אני, לא הייתי קונה כזה רכב.

• תוכן חדש...