Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בזמן האחרון יש לי רעשים באוטו שנשמעים מסיבוב ההגה, רעשים של חריקות ותיקתוקים, אמרו לי שזה תפוחי הגה.

כמה אמור לעלות לי תפוחי הגה, עדיפות לתחליפי כי אני רוצה למכור את הרכב ולא רוצה להשקיע יותר מידי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

ידוע לך אם מגיע כולל משולש ?

אם זה בלי משולש, רק התפוח זה סביב ה100-120 ש"ח ליחידה חליפית ללא עבודה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ידוע לך אם מגיע כולל משולש ?

אם זה בלי משולש, רק התפוח זה סביב ה100-120 ש"ח ליחידה חליפית ללא עבודה.

הוא מיתכוון לתפוחי הגה ואתה מיתכוון לתותב של המשולש. אלו 2 דברים שונים. לגבי הרעש...אם זה בסיבובים אז צריך לבדוק גם את האופצייה של ציריה.

פורסם
הוא מיתכוון לתפוחי הגה ואתה מיתכוון לתותב של המשולש. אלו 2 דברים שונים. לגבי הרעש...אם זה בסיבובים אז צריך לבדוק גם את האופצייה של ציריה.

זה לא רק בסיבובים, אבל שומעים את זה יותר חזק בסיבובים כי ההגה עובד.

החלפתי משולשים ממש לא מיזמן לפני הטסט, והבעיה הייתה והמשיכה גם לאחר החלפת המשולשים.

חברים של אבא שלי אומרים ציריה, בפורום הונדה אמרו שזה אכן יכול להיות תפוחים.

מחר אני יהיה במוסך וניראה מה זה יהיה באמת.

ועוד שאלה, חסר לי קצת שמן מנוע, ואבא שלי קנה שמן שמתאים להונדה 10-40 וליפני זה היה לי שמן מנוע 10-40 אבל של חברה אחרת,.

אין בעיה להוסיף שמן על השמן הקודם אם מדובר רק בחברה שונה אך באותו סוג שמן?

פורסם
זה לא רק בסיבובים, אבל שומעים את זה יותר חזק בסיבובים כי ההגה עובד.

החלפתי משולשים ממש לא מיזמן לפני הטסט, והבעיה הייתה והמשיכה גם לאחר החלפת המשולשים.

חברים של אבא שלי אומרים ציריה, בפורום הונדה אמרו שזה אכן יכול להיות תפוחים.

מחר אני יהיה במוסך וניראה מה זה יהיה באמת.

ועוד שאלה, חסר לי קצת שמן מנוע, ואבא שלי קנה שמן שמתאים להונדה 10-40 וליפני זה היה לי שמן מנוע 10-40 אבל של חברה אחרת,.

אין בעיה להוסיף שמן על השמן הקודם אם מדובר רק בחברה שונה אך באותו סוג שמן?

אין בעיה להוסיף כל עוד מדובר באותה צמיגות. לגבי הצירייה אם יגידו במוסך צירייה אז תדאג לזה שיחליפו רק את הפעמון עצמו ושלא ישחקו לך קטע על צירייה שלמה. ההפרשים במחיר מאוד רציניים.

פורסם
אין בעיה להוסיף כל עוד מדובר באותה צמיגות. לגבי הצירייה אם יגידו במוסך צירייה אז תדאג לזה שיחליפו רק את הפעמון עצמו ושלא ישחקו לך קטע על צירייה שלמה. ההפרשים במחיר מאוד רציניים.

ואיך אני ידע אם באמת לא צריך להחליף את כל הציריה ולא רק את הפעמון? אם הם יגידו הציריה גמורה?

אני לא מבין בזה וגם לא יודע לבדוק

פורסם

בדרך כלל זה נדיר שצירייה הולכת בשלמותה. כאשר היא הולכת בשלמותה יורגשו תופעות גם בנסיעה ישרה ובלחיצות על גז בדרך כלל. כאשר מופיעים רק תיקתוקים בסיבובים ממנה סיכוי גבוה מאוד שמדןבר אך ורק בפעמון הצירייה.

פורסם
בדרך כלל זה נדיר שצירייה הולכת בשלמותה. כאשר היא הולכת בשלמותה יורגשו תופעות גם בנסיעה ישרה ובלחיצות על גז בדרך כלל. כאשר מופיעים רק תיקתוקים בסיבובים ממנה סיכוי גבוה מאוד שמדןבר אך ורק בפעמון הצירייה.

אוקי תודה רבה עזרתה לי מאוד, למרות שהמקום שאני הולך אליו דיי אמין אבל אי אפשר לדעת, אולי החברה שם לא הצליחו לסגור את החודש או משהו.

אז טוב לדעת, אני לא ידבר עד שהוא יגיד לי בדיוק מה הוא מחליף, זה לא אמור לעלות יותר מ 150?

פורסם

פעמון צירייה נע סביב ה 200 שח. עבודה זה בערך עוד 200. זה פלוס מינוס החשבון. אבל זה בהנחה שהבעייה באמת היא רק בפעמון עצמו. כך לי זה נישמע לפחות.

פורסם

אני עכשיו במוסך, בסוף זה תפוח בצד שמאל של הגלגל, אמרו לי בהתחלה זה 300 שקל וביקשתי שיעשו קצת הנחה בסוף זה סגרנו על 250 לתפוח כולל עבודה, זה מחיר טוב? זול, מחיר רגיל, יקר?

פורסם
נשמע מחיר סביר. אם תוכל תעלה תמונה של התפוח הסורר ניראה לאיזה מצב הגיע...

לא יצא לי לצלם אותו, גם לא שמתי לב ממש למצב שלו, רק שהם פירקו שם את כל העסק.

אבל כן ראיתי שהם הביאו אחד חדש בשקית ניילון סגורה שעל השקית היה רשום הונדה ודגם.

שהגעתי למוסך כל תזוזה קטנה של ההגה שמעו את הרעש הזה של כמו חריקות כאלה, אחרי שהחליף תפוח הבעיה הסתדרה.

כמה כבר אמור לעלות תפוח אחד כזה חדש של הונדה? לא יודע מקורי או תחליפי שכחתי לשאול

אבל אם הם לא אמרו לי שזה מקורי אז כניראה שזה לא מקורי.

פורסם
בדרך כלל זוג תפוחים לרכב סטנדרטי עולה בסביבות ה 100 שח אבל בגלל שזה הונדה אני יכול לנחש שבערך זה מה שיעלה תפוח אחד.

באמת? לפי מה שאיתי זה תפוחון גם ממש קטן, ומדובר בהונדה ישנה שנת 97

ניראה לי שיצא קצת יקר, למרות שאני בחיים לא הייתי יודע להחליף אחד כזה בעצמי, אבל עדיין.

• תוכן חדש...