Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבירור במוסך דרור ובניו בפ"ת, המחיר הוא 2400 לכל הרכב - קדימה, אחורה ובגאז'.

אפשר לבחור לבד רמת השחרה אבל הבנתי שהסטנדרט הוא 30 אחוז קדימה, 80 אחורה. הם עושים את העבודה בלייזר, ככה שזה נראה מקורי של הרכב ולא מדבקה...

אין לי מושג לגבי חוקיות, אתה מוזמן להתקשר אליהם ולבדוק, מאמן שיש להם את המידע הזה.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבירור במוסך דרור ובניו בפ"ת, המחיר הוא 2400 לכל הרכב - קדימה, אחורה ובגאז'.

אפשר לבחור לבד רמת השחרה אבל הבנתי שהסטנדרט הוא 30 אחוז קדימה, 80 אחורה. הם עושים את העבודה בלייזר, ככה שזה נראה מקורי של הרכב ולא מדבקה...

אין לי מושג לגבי חוקיות, אתה מוזמן להתקשר אליהם ולבדוק, מאמן שיש להם את המידע הזה.

נשמע קצת יקר.

השאלה אם כדאי להתעסק עם החלונות הקדמיים, חבל להסתבך.

פורסם

כל כך הרבה אנשים עושים את זה כל יום, אל תיקח אותי כעירבון לעניין, אל זה לא נראה לי נושא כל כך בעייתי. ממליץ לך לגשת לאחד המוסכים שמתמחים בזה, לשאול ולברר. בנוסף, ממליץ לך לשים לב בנסיעה הבאה שלך על מכוניות מסביב, כשאני עשיתי את זה גיליתי שיש הרבה רכבים עם חלונות מושחרים שאפילו לא שמים לב אליהם (סביבות ה20-30 אחוז השחרה).

פורסם
כל כך הרבה אנשים עושים את זה כל יום, אל תיקח אותי כעירבון לעניין, אל זה לא נראה לי נושא כל כך בעייתי. ממליץ לך לגשת לאחד המוסכים שמתמחים בזה, לשאול ולברר. בנוסף, ממליץ לך לשים לב בנסיעה הבאה שלך על מכוניות מסביב, כשאני עשיתי את זה גיליתי שיש הרבה רכבים עם חלונות מושחרים שאפילו לא שמים לב אליהם (סביבות ה20-30 אחוז השחרה).

אתה מדבר על החלונות הקדמיים גם ?

השאלה מה קורה אם תופסים אותך?

פורסם

עד היום היה מותר להשחיר רק את שתי החלונות האחוריים כולל המשלושים שלהם, לפני שבועיים - שלושה שבועות מישהו פה כתב שלא העבירו לו את הרכב טסט בגלל זה, הוציאו חוק חדש גם לזה מכיוון שהורים שוכחים את הילד שלהם ברכב וההשחרה מונעת מהציבור העובר לראות את התינוק במידה והוא נשכח, זה לא נראה לי חוק שממש מיושם בכל מכון רישוי ואני גם בטוח ב99% שאף שוטר לא יעצור אותך בגלל דבר כזה אבל אם זה ממש מפריע לך הייתי ממליץ לבדוק.

פורסם
עד היום היה מותר להשחיר רק את שתי החלונות האחוריים כולל המשלושים שלהם, לפני שבועיים - שלושה שבועות מישהו פה כתב שלא העבירו לו את הרכב טסט בגלל זה, הוציאו חוק חדש גם לזה מכיוון שהורים שוכחים את הילד שלהם ברכב וההשחרה מונעת מהציבור העובר לראות את התינוק במידה והוא נשכח, זה לא נראה לי חוק שממש מיושם בכל מכון רישוי ואני גם בטוח ב99% שאף שוטר לא יעצור אותך בגלל דבר כזה אבל אם זה ממש מפריע לך הייתי ממליץ לבדוק.

זה תופס גם אם אני בכלל רווק ואני הנהג היחיד שמורשה לנהוג ברכב?

פורסם
זה תופס גם אם אני בכלל רווק ואני הנהג היחיד שמורשה לנהוג ברכב?

אני מאמין שאם יש חוק כזה לא ממש מעניין אותם אם אתה רווק ואם הרכב מסיע תינוקות הוא פשוט יחול על כל הרכבים (כי רכב זה לא חלק ממך אתה תוכל למכור אותו או להביא למישהו והוא יסיע את הבן שלו וכאלה...) אבל שוב - אני לא יודע עד כמה החוק הזה אמיתי, מיושם, ואני בספק ענק אם שוטר יעצור אותך אם תיהיה לך השחרה רק באחוריים, בגלל זה הצעתי לבדוק עם גופים יותר מוסמכים...

פורסם

לא ראיתי משהו בנושא בשום אתר חדשות או רכב.

זה מוזר שיחוקקו חוק בלי לפרסם שום דבר בנושא.

בנוגע לחוקיות:

בקצרה- לא חוקי להשחיר חלונות קדמיים ושמשות הרכב.

ארוך-

חוק יבש :

תאריך: ז' באייר, התשע"א

2011 יוני 2

סימוכין: 12613811

תיק : 76

אל: מכוני ומוסכי הרישוי

עדכון: ורענון הנחיה מקצועית

27.4.05 מתאריך - 71 'מס

ציפוי שמשות

ושינוי צבע הרכב

2.6.11

א. מבוא

מבדיקות שנערכו לאחרונה עלה כי קיימת תופעה של הדבקת שילוט פרסום המורכב ממספר צבעים על

גבי כל מרכב הרכב, כולל השמשה האחורית.

כתוצאה מכך צבע הרכב אינו תואם לצבע הרשום ברישיון הרכב.

לנוכח האמור, מצאנו לנכון לרענן ולעדכן את ההנחיה.

ב. הביסוס החוקי

תקנה 356:

"לא יירשם רכב או יחודש רישיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים

הקדמיים בו כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה בין בהדבקה בין בכל דרך אחרת".

תקנה 273 (ג):

"רכב המובא לבדיקה ובחינה יהיה נקי וצבוע כראוי"

בוחן הרכב יפסול ציפוי שמותקן בשמשות הרכב למעט ציפוי שמותקן בשמשות שבצידי הרכב

מאחורי המושבים הקדמיים של הרכב.

החלקים לא רלוונטיים נגנזו.

המידע נלקח מאתר משרד התחבורה , נוהל 71.

התחום האפור:

אם יש לך רכב משפחתי סטנדרטי שאינו בולט כלל בכבישי המדינה ,

תוכל להשחיר את החלונות מלבד השמשה הקדמית בלי לעורר חשד או בעיה אחרת (אני מקווה שחברי הפורום מבינים את הכוונה).(מניסיון).

אם יש לך רכב שאינו סטנדרטי שיכול לעורר חשד מועט - תשחיר את החלונות הקדמיים והשמשה האחורית במידה מועטה.(מניסיון)

תחום לבן: אל תצפה את החלונות כלל.

טסט במזל: הורד את החלונות הקדמיים מבלי לעורר חשד.

טסט מוצלח: הורד את ההשחרה.

בנוגע למקום מומלץ -אם אתה מהצפון : צל פוינט בקניון נהריה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

2400 ש"ח לכל החלונות כולל בגאז'??

זה פשוט שוד!

אני עשיתי 2 אחוריים צדדיים ושמשה אחורית ב 400 ש"ח. עוד זוג קדמיים זה עוד 200 ש"ח.

לא יודע מי המעופף הזה שרוצה 2400 ש"ח.

פשוט לא אמיתי

פורסם
לייזר, אך זה כרוך בפירוק של השמשות מהרכב אני הייתי מוותר על התענוג.

אוקי, מדבקה יכולה להראות טוב ולא כמו סובארו פשע מוגזמת?

אני רוצה לשמור על מראה קלאסי, כמו ההכהיות שמגיעות עם המרצדסים מהמפעל.

איפה ניתן לעשות את זה באיזור ת"א?

פורסם
2400 ש"ח לכל החלונות כולל בגאז'??

זה פשוט שוד!

אני עשיתי 2 אחוריים צדדיים ושמשה אחורית ב 400 ש"ח. עוד זוג קדמיים זה עוד 200 ש"ח.

לא יודע מי המעופף הזה שרוצה 2400 ש"ח.

פשוט לא אמיתי

אל תשכח שיש הבדל גדול בין מדבקה לבין השחרה בלייזר! אם אני לא טועה מרבית ההשחרות המקוריות שבאות מהחברה הן בלייזר! ככה בעצם משתנה הגוון בסיס של השמשה, מאמין שציפוי פחות אמין בגלל קילופים, שריטות וכו'.

• תוכן חדש...