Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור לגבי המעבר לצרפת, אני עובר לצרפת בעוד כשבועיים.

טיסה יש, אך מלון אין.

אנחנו נוחתים בסביבות שעה 21:30 בפריז ועם הנסיעה לעיירה הסמוכה כנראה נגיע בסביבות 23:00 אך ייתכן עיכוב עם הטיסה/רכבת וכדומה ואני שם לב שכל המלונות בעיירה הסמוכה (Antony) לפריז מסיימים את הצק אין בשעה 23:00-00:00 ויש גם כאלה שמוקדם יותר, האם אחרי חצות לא יהיה ניתן לעשות צק אין גם אם המלון הוזמן מראש ? יש מה לעשות לגבי זה ? או שפשוט להעביר לילה אחד במלון הסמוך לשדה התעופה ורק למחרת לעבור לעיירה הסמוכה ?

פורסם

לא יודע אם ההתנהלות בצרפת שונה אבל מהניסיון שלי אפשר לעשות צ׳ק אין בכל שעה, פשוט להודיע בעת ההזמנה שאתם תעשו צ׳ק אין בשעה מאוחרת, זה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במצבים דומים אני מודיע בעת ההזמנה ושולח מייל לתזכורת יום יומיים לפני ההגעה. לעתים מתקשר לאחר הנחיתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לקודמיי,

פעם שעברה הגעתי למלון ב-1 בלילה,הודעתי מראש במייל שזה השעה וענו לי שאין שום בעיה לעשות צ"יק אין בכל שעה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בארה"ב בכמה מקומות שהייתי בהם למרות ששעות הצ'ק אין הרשמיות הן עד 20:00, עשינו צ'ק אין בלי שום בעיה גם ב-23:00, ואפילו לא הודענו מראש כי זה לא היה מתוכנן לעיכוב כזה.

שם תמיד היה נציג תורן בקבלה לאורך כל הלילה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא יודע מה בצרפת, אבל פה בכל שעה לא רק ניתן לעשות צ'ק אין, אלא ניתן גם להיות ווק אין שזה ללא הזמנה מוקדמת

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...