Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פראג די קומפקטית - יומיים יכסו אותה, מכסימום שלושה.

לתיאטרון האור השחור הוסף גם ביקור באופרה (בשביל החויה ובהניין, גם אם המוסיקה לא מדברת לליבך) - עוד ערב מלא.

הוזכר בשרשור דומה לפני מספר ימים - ביקור בקרלובי-וארי.

להבנתי יש שווקים שישמחו את לב החברה.

ולאור החויה המכוננת שלי (וליתר דיוק - של אשתי) בפראג - זהירות מכייסים! האזהרה נכונה לכל מקום, עם דגש מיוחד על המצודה\ארמון, גשר קארל והשעון האסטרונומי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי עם חבר באוגוסט. 5 ימים הספיקו ואפילו השאירו טעם של עוד.

יש לך לא מעט פאבים ומועדונים שעובדים גם הרבה אחרי 11 בלילה אבל, כמובן, יש הרבה יותר אנשים ולרוב מעניין יותר בסופ"ש.

מבחינת מועדון יש לך מועדון רוק ששכחתי את שמו אבל הוא אחלה עם הופעות חיות ואנשים שרוקדים מלא!

יש לך גם את מועדון 6 הקומות. כל קומה זו מוזיקה אחרת ובאמת כיף שם.

תאטרון אור חושך היה ענק.

כמובן יש לך גם סיורים לקחת בכל העיר ומחוצה לה. אנחנו לקחנו 3 בסה"כ.

1) סיור מקיף של פראג- היה שעתיים וחצי אם אני זוכר נכון וכלל הסבר בעברית אפילו דרך אוזניות.

2) סיור על ספינה בנהר כולל ארוחת צהריים.

3) סיור לגטו טרייזן. סיור של 6 שעות ששווה בהחלט להשקיע וללכת לראות.

אם ניהיה לכם משעמם בפראג תמיד אפשר לנסוע לדרזדן וגם לוינה. קיבלנו המלצות ממקומיים שעדיף לוותר על דרזדן בגלל שהיא דיי דומה לפראג ועדיף להשקיע עוד קצת זמן ולנוסע לוינה שהיא לפחות שונה ומרשימה מאוד.

קיבלנו המלצה גם בנוגע לבית הקברות היהודי מהמדריך שהיינו איתו בסיור של הגטו- אם תלכו אז לא לקחת מדריך. אתם ישראלים ולכן תצליחו לקרוא את השלטים בעברית וגם תחסכו לא מעט כסף.

2000 שקל אפשרי בהחלט. אני הוצאתי על טיולים+ קניות+ מסיבות בערך 2500-2800 שקל והיה אפשר בכיף לחסוך אם לא הייתי עושה קניות של בגדים וגם אם הייתי לא הייתי ממיר כסף באיזה מקום מסויים (שם בגלל חוסר תשומת לב, "הפסדתי" קרוב ל100 שקל). כמובן שזה תלוי בכם ובמה תרצו לעשות. אני וחבר היינו מתעוררים בבוקר, אוכלים ארוחת בוקר במלון, יוצאים לאיזה סיור/ טיול עד הצהריים, חוזרים למלון לשינה, קמים בערב לארוחת ערב (מחוץ למלון) ומיד אחרי זה ממשיך לבאר/ מועדון/ גם וגם.

תהנה!

פורסם

אהלן חבר, אני בדיוק מתכנן טיול לפראג בסוף פברואר, המלצתי אליך היא קודם כל:

כנס לגוגל מפות, תיצור לך מפה משלך, ותתחיל לסמן כל מקום רלוונטי שאתה חושב עליו, סופרמרקט, כספומטים, חנויות שתרצה לבקר, מסעדות, מקומות לטייל בהם וכו', אוכל לשלוח לך את המפה שאני סימנתי.

אחר כך לקראת הטיסה, תוכל להוריד את המפה לטלפון ולנווט OFFLINE בפראג רגלית

שנית, קח בחשבון שאם אתה בונה על רומנטיקה רוב הטרסות של המסעדות (אלו שמשקיפות על העיר) סגורות בתקופה זו אם אני לא טועה, צריך לבדוק כל מסעדה.

כמו שהמליצו לי אני מעביר הלאה את ההמלצה על ה Sandmans new europe

יש שם שלל סיורים, אחד מהם חינמי, השאר בתשלומים ממש נמוכים

http://www.newpraguetours.com/daily-tours.html

אם אתה מחפש רומנטיקה יש גם סיורים פרטיים, ויש גם טיול של יום שלם (כ8 שעות) לKunta Hora כשעה נסיעה מפראג, שווה לבדוק אם אתה מתכוון להיות שם ביום ראשון.

בדוק גם את ה Communist Tour - לוקחים אותך בין היתר לבונקר תת קרעקעי של הסובייטים (אמיתי).

אני מאמין ששאר הדברים כתובים בעמוד של "למטייל"

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תאטרון אור חושך היה ענק.

תאטרון אור שחור, לא תאטרון אור חשוך. אני הייתי בשעתו (לפני די הרבה שנים) בתאטרון של ליאור כלפון, היה מדהים

ועדיף להשקיע עוד קצת זמן ולנוסע לוינה שהיא לפחות שונה ומרשימה מאוד.

טעות חמורה. לוינה צריך להקדיש 4-6 ימים, לא כמה שעות. (אם אתם חובבי אמנות אפילו יותר) השאירו אותה להזדמנות אחרת.

הערה קטנה - אני מבין שאתם מגיעים בטיסת בוקר מוקדמת. תביאו בחשבון שאחרי לילה לבן תרצו לישון מוקדם, לכן אל תבנו על הופעה בערב הראשון. יש לכם עוד 3-4 ערבים, די והותר.

שימו לב לתרגיל של פקחי הרכבת התחתית - הם ממתינים לכם ביציאה. לכן הקפידו על תיקוף כרטיסים ואל תשליכו כרטיסי נסיעה אלא לאחר שיצאתם מהתחנה (כלומר עברתם את הפס הצבוע על הרצפה, שמעבר שלו מחייב החזקת כרטיס נסיעה תקף).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,

צודק, טעות שלי. אור שחור ולא אור חשוך.

לגבי וינה- זו הייתה המלצה של כמה מקומיים שדיברנו איתם (ואיתן) ואמרו לנו שאם כבר לנסוע למדינה אחרת אז וינה. כדי לטעום משהו מעט שונה. אנחנו לא נסענו כי בפראג היה בדיוק מה שחיפישנו וגם בגלל שהייתי בוינה לפני מספר שנים ולא ממש נהנתי (קשה לי בעיר גם ככה (גם אם היא מרשימה למדי) ועוד אחרי שהייתי כמעט 10 ימים באלפים האוסטרים... וינה לא השאירה זכרון מתוק מספיק).

פורסם

אישית הייתי בוינה בחנוכה לפני 4 שנים משהו כמו 5 ימים ונהנינו מכל דקה. לבשנו מעילים חמים ושרפנו הרבה קילומטרים, חלק נכבד מהם ברגל. אמנם אנחנו (כלומר אשתי ואני) רחוקים מלהיות חובבי אמנות ומוסיקה, ובכל זאת לא היה רגע דל ומשעמם (כולל במוזיאונים). הוינאים מבינים ללב התיירים, ולמשל, באופרה, נותנים הצגה מלאה הומור המיועדת לקהל שאינו מחובב סוג זה של אמנות. שווה כל פרוטה.

העניין הוא שאני לא רואה טעם להתאמץ ולנסוע לוינה ליום אחד, כולל שעות הנסיעה. לא כיון שוינה לא שוה זאת - אלא כיון שוינה כל כך עשירה עד שצריך להקדיש לה כמה ימים. לנסוע לוינה ליום זה כמו לנסוע לרומא ליום, אני לא חושב שהיית מעלה על דל שפתיך רעיון כזה.

פורסם

חברה שלך Open Minded ? אם כן שתפנק אותך בביקור ב Darling Cabaret.

מקום כזה לא תמצא בשום מקום אחר.

וכן, בהחלט אפשר לבוא לשם עם חברה, אני הייתי עם אשתי ואבא שלה (חגגנו לו 70).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אשמח להידחף קצת לשרשור:twisted:

האם מומלץ להגיע לפראג בסוף ינואר? הבנתי שהטמפ' די נמוכות שם (סביב ה 3 מעלות)

פורסם

הטמפרטורות אינן בעיה - סט בגדים חמים סוגר את הפינה. לעומת זאת, אם תחטוף שטפונות זה סיפור אחר, יכול לחסל את החופשה.

פורסם

לא אור שחור ולא אור חושך.

פשוט-התיאטרון השחור.

חוץ מזה,מצטרף להמלצה לא לשלב ערים אחרות רחוקות.

קרלו ויוארי יפה מאוד ושווה ביקור של חצי יום עד היום.

אין טעם לשכור רכב,כפי שכבר נאמר,העיר קומפקטית ויפיפיה.

קחו בגדים שיעזרו לכם לעבור את הקור.

תהנו.

סלע

פורסם (נערך)

סלע - זה תאטרון "אור שחור": ראה איך המופעים קוראים לעצמם, לפחות באנגלית (איני מבין צ'כית, כך שאיני יכול לתרגם את המקור):

http://www.officedepot.co.il/category/black-friday-2015

http://www.wow-show.com/en/

לפני כ-11 שנים הייתי במופע ה-Wow, היה מרשים ביותר

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

חברים תודה רבה על ההמלצות :)

עדיין מחפש המלצות לפאבים ומועדונים.

לגבי הDarling Cabaret, זה מועדון חשפנות "רגיל" או שיש שם איזה משהו מיוחד שבאמת שווה להשקיע ולהיכנס?

כמה זמן (מינימום) צריך להקציב למצודת פראג, גשר קארל וכיכר העיר העתיקה?

אני מנסה לתכנן לי את הטיול לפי ימים (פחות או יותר) וקצת מידע על כמה זמן אפשר או צריך להעביר בכל מקום יכול מאוד לעזור לי.

תודה!

פורסם
אישית הייתי בוינה בחנוכה לפני 4 שנים משהו כמו 5 ימים ונהנינו מכל דקה. לבשנו מעילים חמים ושרפנו הרבה קילומטרים, חלק נכבד מהם ברגל. אמנם אנחנו (כלומר אשתי ואני) רחוקים מלהיות חובבי אמנות ומוסיקה, ובכל זאת לא היה רגע דל ומשעמם (כולל במוזיאונים). הוינאים מבינים ללב התיירים, ולמשל, באופרה, נותנים הצגה מלאה הומור המיועדת לקהל שאינו מחובב סוג זה של אמנות. שווה כל פרוטה.

העניין הוא שאני לא רואה טעם להתאמץ ולנסוע לוינה ליום אחד, כולל שעות הנסיעה. לא כיון שוינה לא שוה זאת - אלא כיון שוינה כל כך עשירה עד שצריך להקדיש לה כמה ימים. לנסוע לוינה ליום זה כמו לנסוע לרומא ליום, אני לא חושב שהיית מעלה על דל שפתיך רעיון כזה.

ברמת העיקרון מסכים איתך. וינה מרשימה מאוד ובהחלט אם אתה מגיע לביקור היא עצמה שווה כמה ימים.

אני לא כלכך התחברתי אבל הבעיה נאוצה בי (אני לא אוהב ערים. יותר טיפוס שמתחבר לטבע ולכן אחרי האלפים האוסטרים, עיר זה לא מקום שירישם אותי או ישאיר לי טעם של עוד. אבל זה אני אישית). ולגבי יום- זה נכתב בהקשר של אם לצאת מפראג אז לא לבזבז זמן על ערים דומות לה אלא לקבל טעימה (ממש טעימה! לא יותר) ממשהו שונה. זה וינה. שוב, אני אישית, לא הייתי נוסע אבל שידע.

פורסם (נערך)
לגבי הDarling Cabaret, זה מועדון חשפנות "רגיל" או שיש שם איזה משהו מיוחד שבאמת שווה להשקיע ולהיכנס?

בבסיס זה מועדון חשפנות רגיל, בפועל זה אחד המועדונים המושקעים והגדולים באירופה. וזה כמובן בורדל אחד גדול (אתה יכול לעשות שם מה שאתה רוצה עם מי\כמה שאתה רוצה - הכל תלוי במחיר כמובן). לדעתי מסתובבות שם בסביבות ה 100 בנות (ב High Season, לא יודע איך זה ב low).

מה שנחמד שם זה שכל אחד יכול להינות, גם מישהו שרק בה לראות (כמוני למשל) וגם מישהו שרוצה לז**ן חמש פעמים בלילה. האווירה כייפית, וחוץ מזה שבנות יבואו לשבת עליך בלי שתבקש כדי שתזמין אותן למשקה (חברה שלך יכולה לעשות להן נו נו נו ואז הן הולכות :-)) לא מתעלקים יותר מדי.

יש כל הזמן מופעים על הבמה וגם על השולחנות יש כל הזמן בחורות שמזמינים אותן לריקודי שולחן\מופעי שולחן וכו כו... אז אתה נהנה מכל "העולמות". יש שם הממממוווןן תיירים שמזמינים הופעות על השולחנות.

אתה יכול פשוט להכנס ולהזמין בקבוק אחד של בירה רגילה - הם יפחידו אותך שבקבוק כזה לא נותן לך שולחן שמור, אבל בתכלס לא באמת צריך אחד, פשוט תתישב במקומות הפנויים מסביב, גם ככה כל סנטימטר יש שולחן ובחורות :-D.

אני גם פיתחתי שיטה גאונית (פטנט רשום :lol:) לצאת עם חשבון נמוך... תזמין את בקבוק הבירה הרגילה שלהם (80 קורונות אם אני זוכר נכון) ותשתה אותו לאט לאט - במשך שלוש שעות... ככה המלצריות לא יטרידו אותך לקנות עוד ועוד שתיה.

כל פעם שמלצרית עברה ליידנו פשוט "לקחתי" שלוק :wink: מהבקבוק. הן לא באמת שמות לב שאתה כבר שלוש שעות עם אותו בקבוק.

כניסה לדעתי זה ~300 קורונות. משהו כמו 50-60 שקל.

תקרא ב GOOGLE:

jiri Heller

10 months ago

@ this cabaret you can find much more girls than @ other one. Usually about 100 girls from different continent. White, yellow, black, brown, red and many more skinned girls inviting you to their hug.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
בבסיס זה מועדון חשפנות רגיל, בפועל זה אחד המועדונים המושקעים והגדולים באירופה. וזה כמובן בורדל אחד גדול (אתה יכול לעשות שם מה שאתה רוצה עם מי\כמה שאתה רוצה - הכל תלוי במחיר כמובן). לדעתי מסתובבות שם בסביבות ה 100 בנות (ב High Season, לא יודע איך זה ב low).

מה שנחמד שם זה שכל אחד יכול להינות, גם מישהו שרק בה לראות (כמוני למשל) וגם מישהו שרוצה לז**ן חמש פעמים בלילה. האווירה כייפית, וחוץ מזה שבנות יבואו לשבת עליך בלי שתבקש כדי שתזמין אותן למשקה (חברה שלך יכולה לעשות להן נו נו נו ואז הן הולכות :-)) לא מתעלקים יותר מדי.

יש כל הזמן מופעים על הבמה וגם על השולחנות יש כל הזמן בחורות שמזמינים אותן לריקודי שולחן\מופעי שולחן וכו כו... אז אתה נהנה מכל "העולמות". יש שם הממממוווןן תיירים שמזמינים הופעות על השולחנות.

אתה יכול פשוט להכנס ולהזמין בקבוק אחד של בירה רגילה - הם יפחידו אותך שבקבוק כזה לא נותן לך שולחן שמור, אבל בתכלס לא באמת צריך אחד, פשוט תתישב במקומות הפנויים מסביב, גם ככה כל סנטימטר יש שולחן ובחורות :-D.

אני גם פיתחתי שיטה גאונית (פטנט רשום :lol:) לצאת עם חשבון נמוך... תזמין את בקבוק הבירה הרגילה שלהם (80 קורונות אם אני זוכר נכון) ותשתה אותו לאט לאט - במשך שלוש שעות... ככה המלצריות לא יטרידו אותך לקנות עוד ועוד שתיה.

כל פעם שמלצרית עברה ליידנו פשוט "לקחתי" שלוק :wink: מהבקבוק. הן לא באמת שמות לב שאתה כבר שלוש שעות עם אותו בקבוק.

כניסה לדעתי זה ~300 קורונות. משהו כמו 50-60 שקל.

תקרא ב GOOGLE:

jiri Heller

10 months ago

@ this cabaret you can find much more girls than @ other one. Usually about 100 girls from different continent. White, yellow, black, brown, red and many more skinned girls inviting you to their hug.

ואו איזה פירוט!

באתר שלהם ראיתי שבשולחנות הכי "מעפנים" הכניסה היא 1,000 קורונות לראש, אבל אולי הסתכלתי על משהו אחר..

אגב מישהו היה במקרה במלון לאונרדו?

• תוכן חדש...