Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בבעלותי 306 1.4 עם צמיגים מידה 13, ואני רוצה לעלות במידת הגאנטים והצמיגים, למידה 195/50/15. אמרו לי שאת החתך לא יאשרו לי האם זה נכון?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך לבדוק באוטודטה במכון רישוי מה המידות שמותר לך להתקין על הדגם הזה ולפי זה תדע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יודע את זה, הבעיה שאין לי זמן לבדוק, אז חשבתי שאולי מישהו פה בפורום אישר מידה כזאת ל306.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

תמצא מישהו עם 306 ומידת צמיגים דומה ( יש הרבה כאלה ולי היתה אחת כזו ) ומאושרת ברשיון. תבקש לעשות צילום של הרשיון שלהם . משם הרבה יותר פשוט להתקדם ולאשר. לי זה לקח 2 שיחות טלפון , כמה מיילים ועוד כמה פקסים בזמנו.

המידה שאתה רוצה מאוד נפוצה בקרב ה GTI 6 וה XSI.

• תוכן חדש...