Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בבקשה תקראו עד הסוף... אני חייבת עזרה ולא יודעת מה לעשות.

לפני חודשיים רכשתי סוזוקי ספלאש 2011, יד ראשונה מסוכנות רכב. הרכב באחריות חברה עד נובמבר הקרוב בלבד. לאחר בדיקה תקינה, רכשתי את הרכב ומיד לאחר מכן גיליתי שיש לו בעיות בהתנעה: לפעמים הוא מתניע בפעם הראשונה, ולפעמים הוא מתניע רק אחרי 2-3 ניסיונות.

בהתחלה, הוחלף מצבר. זה לא עזר לבעיה. אח"כ, אמרו לנו שזה אולי הקודן של האזעקה. זה נבדק והוחלף קודן- וגם זה לא עזר. ניגשנו למוסך מורשה- וכל פעם הם ניסו משהו אחר. רוב הפעמים עשו עדכוני גרסה למחשב, וניסו לשחק עם המכניקה בפנים- וזה עזר לתקופה- לא לגמרי- ותוך שבוע שבועיים הבעיה חזרה. במוסך העלו השערה שמדובר במשאבת הדלק. כשהגעתי להחליף אותה נאמר לי שמהנדס החברה אמר ש"ככה זה ברכבים האלו" (כלומר, שזו לא תקלה!) ושפשוט צריך להתניע עם גז!!

לי זה נשמע הזוי לחלוטין! מה גם שאני רוצה לחסוך בדלק ולא רואה שום סיבה להתניע עם גז כל פעם, כמה פעמים ביום. הוצאתי על הרכב הזה כמעט 55000 אלף ש"ח, ואני מתבאסת כל יום מחדש כשאני לא מצליחה להתניע. יש לי תחושה שהמוסך לא יודע מה לעשות או מנסה לחסוך בעלויות, והם קצת מטייחים (או שמהנדס החברה מטייח) כי הם יודעים שממש עוד חודשיים מסתיימת האחריות.

האם מישהו שמע על בעיה כזו? מה דעתכם- האם עבדו עלי? מה לעשות...?

תודה רבה!!

פורסם

תפני לשרות לקוחות של "מכשירי תנועה" (יבואנית סוזוקי) ותפרטי הכל,אני חושב שסתם מנסים לאבד אותך ולמשוך עד סוף האחריות.

בכל מקרה שווה גם לנסות לפנות למוסך מורשה אחר סוזוקי או למוסך בלתי תלוי,אולי תופתעי לגלות שהבעיה גלויה ופשוט לא רוצים לפתור לך אותה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצב לא תקין ולהניע עם גז זה תשובה של חאפר, שיניע עם גז את הרכב הפרטי שלו! תמשיכי לשבת עליהם ותתעדי הכל לפני שעוברת האחריות. אם לא עוזר כלום תפני לאיגוד המוסכים במסודר ותסבירי להם את המצב.

פורסם

מה הקשר איגוד המוסכים אולי המוסך לא חבר באיגוד אז מה הטעם

פונים לשירות של היבואן ורצוי עם מכתב אם רוצים יותר לחץ אז למשרד התחבורה ולא לאיגוד

פורסם
מה הקשר איגוד המוסכים אולי המוסך לא חבר באיגוד אז מה הטעם

פונים לשירות של היבואן ורצוי עם מכתב אם רוצים יותר לחץ אז למשרד התחבורה ולא לאיגוד

זה בגדול הרעיון שאליו היתכוונתי.

פורסם

מתוך היכרות עם הדגם הנ"ל ודגמים אחרים של מכשירי תנועה.

כשהתקלה מתרחשת,

את צריכה לסגור את הסוויטץ' ולפתוח מחדש כדי להניע ?

אם כן,

אז בסבירות גבוהה מאוד (כמעט ב-100 אחוז) התקלה נובעת מהתקנה לקויה של קודן.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...