Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, חג שמח!

רציתי לדעת מה התהליך בשליחת מכתב פשוט/מעטפה לחו"ל?

החל ממאיפה אני משיג בול מתאים, איפה אני מכניס את המעטפה-לתיבה האדומה הגדולה הרגילה או שחייב לגשת לסניף הדואר?

תודה

פורסם

הכי פשוט: הולכים לסניף הדואר עם המעטפה, אומרים להם "המכתב הזה צריך להגיע למדינה X", משלמים להם כמה שצריך והם מטפלים בזה משם.

פורסם

אופציה א': הדבק בולים בערך המתאים למשלוח המכתב לחו"ל (קח בחשבון משקל ויעד).

אופציה ב': מה שכתב פייזר, עומדים בתור בדואר

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם מדובר במכתב חד פעמי - קח אותו לדואר, מסור אותו לפקיד אשר ישקול אותו, יגבה ממך את מחיר המשלוח, ידביק בול ויכניס אותו לשק הדואר.

אם מדובר במשלוחים חוזרים עשה זאת כדי לדעת את המחיר והמשקל, וקנה בולים מתאימים בכמות שתספיק לכמה מחזורי משלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בימים אלו שהחיים (לחלק מהאנשים) הם רק באינטרנט ושליחים, אז -

את הכל אני מבין, אבל מה זה סניף דואר? ....

המקום בו אוספים את החבילות מEBAY

Kawasaki Versys !!!

• תוכן חדש...