Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 75

~ts~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היתה ג'ולייטה (האמא של ה75), 75 ו33.

ראיתי מספיק חבר'ה עם כוונות טובות שלא יצאו ראש עם המכוניות האלה והשמידו אותם.

לפי השאלות של פותח השרשור יש סכוי מאוד גבוה שהוא הולך ליפול חזק מאוד.

השאלה היא האם יקח איתו גם את האלפא לג'נקיה בדרך או לא.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידע כללי לכמה אנשים פה האיתה אלפא 75? מי כל המגיבים. ועוד אלפא 33 ... זה לא אלפא (אז אל תחשוב שאתה בעל אלפא). לקונה של האלפא בהצלחה לך עם האוטו מקווה שתהנה כי זה אחד המכוניות המהנות שיש.

חיכיתי לראות מי יהיה החוכמולוג הראשון שישאל את השאלה הזאת.

לי ברזומה יש שתי אלפות, איטלקיה קשישה ועוד כמה איטלקיות בגילאים שונים. אף אחת מהאלפות שלי לא היתה 75, אלא שבשלב כלשהו כמעט קניתי אחת (TS מוסבת) וחקרתי את הרכב לעומק. הבנתי בדיוק למה אני הולך להיכנס, למדתי את נקודות החולשה והחוזקה של הדגם ולבסוף החלטתי ללכת על זה למרות הכל.

העיסקה לא יצאה בסופו של דבר אל הפועל מסיבות שונות. אותה 75 ששמתי עליה עין נמכרה לאדם אחר, ולאחר שנאנסה אצל אידיוט שלא הבין איזו פנינה נפלה לו לידיים, בדרך נס מצא אותה בעליה הקודם, שגאל אותה מהאידיוט וביד אוהבת ריפא את תחלואיה וחידש ימיה כקדם. הצדיק מסתובב כאן באתר ומידי פעם מגיב. את הרכב הוא כבר לא ימכור, וממילא כרגע אינני נמצא בשלב שבו אני יכול להוסיף רכב נוסף, אם כי הפנטזיה להיות בעליה הגאים של 75 מילאנו עדיין נותרה.

ובאשר אליך: למקרה שלא ידעת, 33 תוכננה ע"י אלפא רומיאו עוד בטרם נרכשה ע"י פיאט ועוד לפני ה-75, כך שלהגיד שזאת לא אלפא זה יותר מכל מעיד על בורותך הרבה.

זה בדיוק מסוג המקרים שבהם עדיף לסתום את הפה ולהיחשב לטיפש מאשר לפתוח אותו ולהוכיח את זה.

נ.ב.: אתה יכול רק לקנא במספר האלפות שעברו תחת ידיו של עמיקם. מהיכרות אישית את האיש, הרשימה שהוא כתב היא חלקית ביותר. מצד שני, אם לשיטתך 33 היא אינה אלפא, אז בטח גם 147, 156, 159, 164 וג'ולייטה הן אינן אלפות. אכן, נפלאות התבונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלפא 33 היא בתה הפחות מוצלחת של הסוד ולמרות שהיתה הרבה פחות חדה מהאמא שלה, עדיין היתה מכונית מאוד מהנה לנהיגה, במיוחד הגירסה הראשונה של ה 33 שהיתה מכונית נהדרת. הבאה בתור בסידרה היתה כבר פחות מהנה, כבדה בעיצוב ובתחושה ואת המצבה לקבר אירגן לאוטו הזה הדגם עם ההזרקה. את ה 75 שהיא מאחרונות ההנעה האחורית בחברה, פחות מכיר אבל האלפטא הורתה היתה מכונית מאוד מוצלחת, חכמה מאוד בתכנון, מעוצבת יופי ובכלל שייכת לסיבות האלו שבחצי השני של המאה הקודמת עשו כל כך טוב להרבה אנשים. מה שאני זוכר מה 75, הן הפירסומות שהדגישו שזה אוטו שמעוצב ע"י אדריכל, מה שנשמע קצת מוזר בזמנו ובעצם גם היום.

פורסם

מצטער להגיד לך אבל אתה ענית בדיוק אך שציפיתי וכמו שאמרתי אתה באמת לא בעל אלפא אמיתית. שיבוא יום שיהיה לך אלפא הנעה אחורית כלשהי דבר איתי , ולגבי זה שחקרת מצטער זה לא שווה כלום בעיקר לדבר על אוטו שלא היה לך בחיים .... כלומר אין לך גם ניסיון איתו. ולגבי המכוניות שהיו לך ... באמת שלא אכפת לי מה היה לך או יהיה כי לך אין מושג איזה מכוניות היו לי ואיזה יש לי עכשיו.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

על מה יהיה לו לדבר איתך? על אלפות? כנראה שאתה לא תהיה איש שיחה מרתק (מצטער להגיד לך).

בקיצור עזבו שטויות, במידה וירכוש את האלפא המדוברת נקווה כולנו שיצליח לשמור עליה. אם לא אז לא וחבל.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
וכמו שאמרתי אתה באמת לא בעל אלפא אמיתית. שיבוא יום שיהיה לך אלפא הנעה אחורית כלשהי דבר איתי , ולגבי זה שחקרת מצטער זה לא שווה כלום בעיקר לדבר על אוטו שלא היה לך בחיים ...

...אמר זה שנוסע בקרייזלר נאון :roflmao:

אדרבא, האר נא את עינינו: מה היא "אלפא אמיתית" בהגדרתך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בוא רגע נעזוב את זה שאתם מסתלבטים עליי אם זה משעושה טוב לכם בחיים אז בכיף, אבל למה אתה מתכוון בזה שלא סתם לא נמכרת לאלפיסט, מה היא לא במצב טוב? אם אתה יודע משהו תכתוב לי בבקשה אני לא רוצה ליפול עם האוטו הזה, זאת אחת הסיבות ששאלתי בפורום שאנשים יעזרו קצת ולא רק דחקות עד כמה אני מחלל את הקודש :/

אני חושב שקיבלת פה הרבה מאוד הסברים מאנשים שחושבים שאתה הולך ליפול עם הרכב. אם לא הבנת עד עכשיו אז אני לא חושב שעוד הסברים יעזרו.

אני יכול להבין שמישהו לא מעריך את העצות שנותנים לו. והרבה פעמים עצות לא מוכיחות את עצמן. אבל אתה ממשיך לבקש עצות. נותנים לך אותן. אתה מסביר שאתה לא מקבל אותן ושוב מבקש עצות כדי לא ליפול עם הרכב....

עשיתי כמיטב יכולתי להסביר. על אף שכמו שאמרתי, זה מריח כמו טרול.

פורסם
...אמר זה שנוסע בקרייזלר נאון :roflmao:

אדרבא, האר נא את עינינו: מה היא "אלפא אמיתית" בהגדרתך?

יפה שאתה מדבר על משהו שהיה לפני 8 שנים...מראה את הרמה הנמוכה שלך

Honda accord h22a manual

פורסם
אני חושב שקיבלת פה הרבה מאוד הסברים מאנשים שחושבים שאתה הולך ליפול עם הרכב. אם לא הבנת עד עכשיו אז אני לא חושב שעוד הסברים יעזרו.

אני יכול להבין שמישהו לא מעריך את העצות שנותנים לו. והרבה פעמים עצות לא מוכיחות את עצמן. אבל אתה ממשיך לבקש עצות. נותנים לך אותן. אתה מסביר שאתה לא מקבל אותן ושוב מבקש עצות כדי לא ליפול עם הרכב....

עשיתי כמיטב יכולתי להסביר. על אף שכמו שאמרתי, זה מריח כמו טרול.

אני התכוונתי אם יש לך מידע ספציפי לגביי הרכב הזה ולא בכלליות לגביי הדגם, אולי אתה מכיר את המוכר או יצא לך לראות את האוטו?

פורסם
מה לפני 8 שנים?

הניאון?

היתה לך פעם אלפא קשקשני?

מעניין שלי, עם נסיון ארוך שנים על אלפות כאלה לא טרחת לענות.

לך להטריל שרשורים אחרים בחור ועזוב אותנו בשקט

האיתה לי אלפא 75. ועכשיו יש לי שתי הונדות.

Honda accord h22a manual

פורסם
לי היתה ג'ולייטה (האמא של ה75), 75 ו33.

רק הארה קטנה ברשותך: אלפא סוד (הנעה קדמית ומנוע בוקסר) עומדת מאחורי ה33 ולא ג'ולייטה (הנעה אחורית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל, נראה אם תמצא עסק שיסכים להסב לך את הרכב הזה לגז בכלל ועוד יסכים לקחת אחריות על העבודה.

אאל"ט ההנעה בגז רשומה ברישיון הרכב וצריך לעשות את זה בצורה חוקית.

חוץ מזה, יכול להיות שאתה תאהב את הרכב כפי שהוא, מה הטעם בהסבה לגז?

מבחינה כלכלית ברור שזה לא משתלם בשיט, אולי רק אם ההתקנה לא עולה לך גרוש.

אז איפה התועלת?

אם להיות מיוחד אתה מחפש, יש דרכים אחרות להשיג את זה במקום להרוס לעצמך מכונית דיי נדירה שרק אתמול קנית.

(זכותך להרוס, כן? אבל בשביל מה?)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...