Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 75

~ts~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וברשותך ללייאון השרופה

קיבלת 48K האם כללו את ההשבחה של גיר אוטומטי ומערכת הגז?

ברור שמקבלים את הערך שלה ביום קרות התאונה ולא היום + ריבית מיום התאונה עד ליום התשלום על זה יש להוסיף הוצאות שמאי ( אם אתה הוצאת ) הוצאות משפט וכו'

זהו קניתי, היום ב8 בבוקר נפגשתי במכון בדיקה אחרי זה קפצנו למוסך מתמחה אלפות בחיפה ומשם להעברת בעלות. תודה רבה לכל העוזרים (חוץ מ״נהג מתחיל״, אני מקווה מאוד שכל משאתה כותב יקרה לך באוטו).

מהיום אני בעלים מאושר של אלפא 75 מיוחדת במינה :)

מברוכ שמח בשמחתך

שתף אותנו מה מיוחד במינו ברכב הזה

ומה הצעדים אתה הולך לבצע כדי לייחד אותו יותר.

ראה את הודעתי העליונה בקשר לליאון עליה השלום אולי תזכה לקבל עוד כמה גרושים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים איזו התפתחות מעניינת, הבחור שם את מועצת חכמי האלפא בכיס הקטן, אדם בעל הונדה מדיין בנושא האלפא, פותח השרשור חיי בסרט, בעל האלפא הקודם הפסיק לאהוב אלפות.

יותר מכל אני מקווה שהאלפא הזאת תשרוד את היד הזאת ותעבור ליד מבינה ואוהבת, ולא תגמור בעץ בקיט גאנק או פחם.

מעניין רק דבר למה לשאול שאלה כשאתה לא מעוניין לשמוע תשובה אמיתית.

וואלה חשבתי לקנות אלפא 75, אבל הגעתי למסקנה אחת- בשביל לקנות אותה צריך או ביצים גדולות, או חוסר שכל עד פסיכותיות, או משפחה באיטליה, או איזה מיליון בצד, אני מאמין שאתם מבינים כבר את המצב של פותח השרשור.

בהצלחה אלפא 75 יקרה את עוברת מבחן אמינות אחרי 20 היותך בחיים, אני מחזיק לך אצבעות.

פורסם

הרבה פעמים אנשים פה לא שואלים שאלות, אלא מחפשים חיזוק חיובי להחלטה שלהם. אח"כ מתפלאים כשאומרים להם שהם טעו. לך תבין...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקרה הטוב הוא יאהב את הרכב וזה יפתח לו את הראש להקשיב לבעלי ניסיון כדי להפיק יותר הנאה מהמכונית.

במקרה הפחות טוב הוא יתבאס קשות מהמכונית וימכור אותה.

אבל אני לא מאמין שיגיע עד להתקנת מערכת גז. אי אפשר בכלל לבטח כזה רכב וכמובן שלא נוסעים ללא ביטוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חברים איזו התפתחות מעניינת, הבחור שם את מועצת חכמי האלפא בכיס הקטן, אדם בעל הונדה מדיין בנושא האלפא, פותח השרשור חיי בסרט, בעל האלפא הקודם הפסיק לאהוב אלפות.

יותר מכל אני מקווה שהאלפא הזאת תשרוד את היד הזאת ותעבור ליד מבינה ואוהבת, ולא תגמור בעץ בקיט גאנק או פחם.

וואלה חשבתי לקנות אלפא 75, אבל הגעתי למסקנה אחת- בשביל לקנות אותה צריך או ביצים גדולות, או חוסר שכל עד פסיכותיות, או משפחה באיטליה, או איזה מיליון בצד, אני מאמין שאתם מבינים כבר את המצב של פותח השרשור.

בהצלחה אלפא 75 יקרה את עוברת מבחן אמינות אחרי 20 היותך בחיים, אני מחזיק לך אצבעות.

גילוי נאות לא מכיר את הרכב הזה לא את המוכר שלו לא את הקונה שלו.

דעתי

יש לך משהו לא סגור כאן עם האלפא הספציפית הזו.

רק כך אפשר להבין את ההודעה שלך המטופשת עד להחריד

מיליון בצד כדוגמה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה אני לא אתייחס למה שרשמתה,אני רק כואב לי לדעת שעוד אקזמפלר נדיז ושמור של דגם מן הבודדים ששרדו מגיע לידים שבראש שלהם יש אדם שהולך להשחיט ולהרוס את הרכב, כך נראה לפי התגובות שלו וחבל.

פורסם

TS - תתחדש. יש לך הרבה אומץ לאור מסע ההפחדות שרץ כאן על הרכב הזה.

לכל אנשי "המועצה להגנת האלפות 75" - הגזמתם!! אם אתם כ"כ חרדים לגורלן של האלפות 75 לדורותיהן, אולי תרכוש אותן ותתחזקו אותן בעצמכם ועל חשבונכם? כ"כ הרבה פטרוניות בשרשור אחד... זכותו הלגיטימית של TS גם להפוך את הרכב הזה לעציץ אם הוא רוצה.

פורסם

אליק, מעין אתה מסיק שאני הפסקתי לאהוב אלפות?

מכך שמכרתי לבנאדם רציני עם כסף וכוונות לקנות באמת? (הבחור השאיר רושם של נכונות ללמוד ולא בא בגישה של מבין כמו שאר המתעניינים למיניהם).

לגבי ההשוואה בין אלפא סוד (דרום באיטלקית) ונכדותיה בעלות הנעה קדמית ומנועי בוקסר לבין שלדת ה116 בעלת הגיר האחורי שיוצרה במפעל בארזה ליד מילאנו (במקרה ביקרתי שם) אני לא רואה את הקשר במכוניות מלבד הסמל אז באמת תחסכו ההרצאות לבנאדם.

פורסם

שלום למוכר המאושר והמעושר

בוא שפוך לנו אור קצת על הרכב המיוחד הזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נראה שיש כאן לפחות אדם אחד שהחמיץ את ההודעה שבה פות"ש ציין שהוא כבר רכש את הרכב. אפשר לעצור את מסע השכנועים, ואף רצוי לברכו על הרכישה ולאחל לו רק הנאה ונסיעה בדרכים טובות.

הודעות תוכחה נוספות תימחקנה. חסכו מעצמכם את המאמץ שבכתיבתן כבר עכשיו מכיון שהן ממילא לא תשרודנה לאחר שאראה אותן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שיהיה מספיק אמיתי ויספר לנו מה כבר קרה עם הרכב!

האם הוא נוסע? אבל את האמת, כמה זמן עבר מאז הרכישה?

המשך שירשור נעים לכולם, תהנו, ממש תהנו, כי לי עצוב!

פורסם

התחרטתי לגבי המחירה הרכב ישאר בבית שלו.

הבחור מאוכזב אבל הוא הבין שקשה לי להיפרד וכיבד זאת.

בכל אופן היה בבדיקה ואם הוא רוצה הוא ישתף אותכם בתוצאות.

פורסם
זהו קניתי, היום ב8 בבוקר נפגשתי במכון בדיקה אחרי זה קפצנו למוסך מתמחה אלפות בחיפה ומשם להעברת בעלות. תודה רבה לכל העוזרים (חוץ מ״נהג מתחיל״, אני מקווה מאוד שכל משאתה כותב יקרה לך באוטו).

מהיום אני בעלים מאושר של אלפא 75 מיוחדת במינה :)

התחרטתי לגבי המחירה הרכב ישאר בבית שלו.

הבחור מאוכזב אבל הוא הבין שקשה לי להיפרד וכיבד זאת.

בכל אופן היה בבדיקה ואם הוא רוצה הוא ישתף אותכם בתוצאות.

אז מה היה לנו בסופו של יום

שתי העברות בעלות המדינה הרוויחה 430 ₪ תוספת של 2 ידיים לרכב ואכבר שרשור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...