Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 75

~ts~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר מדי מה להוסיף פה חוץ מזה שזה לא חוקי (בגלל השנה), זה לא כלכלי (בגלל הנסועה הנמוכה) וזה חילול הקודש.

חוץ מזה, אתה כן בור יחסית ולא יודע מספיק על אלפות בשביל לתחזק אחת.

מצטער שאני אומר את זה אבל זה נכון.

לאלפא 75 יש תחזוקה מאוד מיוחדת וכנראה שאלפא עשו ניסויים על הדגם הזה.

אם אתה לא מכיר את הדגם ולא עשית המון מחקר בנושא, תתרחק!

קנה לך 156 שיותר אמינה ויותר מתאימה להסבה לגז (היא גם לא ממש וזה לא מצדיק את זה אבל יותר מ75).

ותעזוב גם את ה147 בשקט כי אם תהרוס את אלו שנשארו זה נורא יבאס אותי (שוקל לקנות אחת עוד שנה-שנתיים, רק בשביל הכיף).

גילוי נאות:

יש לי אלפא 156.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאלפא 75 יש תחזוקה מאוד מיוחדת וכנראה שאלפא עשו ניסויים על הדגם הזה.

למיטב זכרוני, 75 היא אחת משני הדגמים האחרונים של סדרה 116 (לא זוכר האם היא היתה האחרונה שהושקה או שמא היתה זאת ה-SZ), ככה שלהגיד שאלפא רומיאו עשו ניסויים על הדגם הזה זה פשוט שגוי. אם כבר, 75 הוא אחד הדגמים הבשלים ביותר מסדרה 116 מבחינת איכויות יצור, בטח כשמשווים אותו לדגמים המוקדמים יותר כמו ג'ולייטה או אלפתא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למיטב זכרוני, 75 היא אחת משני הדגמים האחרונים של סדרה 116 (לא זוכר האם היא היתה האחרונה שהושקה או שמא היתה זאת ה-SZ), ככה שלהגיד שאלפא רומיאו עשו ניסויים על הדגם הזה זה פשוט שגוי. אם כבר, 75 הוא אחד הדגמים הבשלים ביותר מסדרה 116 מבחינת איכויות יצור, בטח כשמשווים אותו לדגמים המוקדמים יותר כמו ג'ולייטה או אלפתא.

אוקי, אז יותר נכון להגיד שהם עשו ניסויים עם הסדרה הזו? :)

היו שם המון טכנולוגיות מעניינות ורעיונות שיושמו ועזרו לתת לדגמים האלו את האופי המעניין שלהם.

יצא לי לנהוג על 75 (לא ידוע לי באיזו גרסה) על מסלול וזו הייתה חווית נהיגה ממש מלהיבה.

פורסם

חברים תודה רבה לכם על העזרה, אבל אני בכל זאת החלטתי ללכת על האוטו הזה אין מה לעשות הלב אומר לקנות

עכשיו בדיוק חזרתי מחיפה נסעתי לראות את האלפא המדוברת, אני חייב לציין שהבחור שמוכר אותה בנאדם ממש נחמד ומבין המון באלפות ובכלל בכל התחום הזה.

לגבי האוטו, האוטו נראה כאילו אתמול יצא מהסוכנות הכל במצב מושלם, נוסע מאוד חזק(הרגשה בכוח כמו הלאון אחרי ההסבה לאוטומט) מתנהגת פשוט מעולה ברקסים חזקים בטירוף, מה נשאר לי להוסיף, ש99% אחרי החג אני קונה אותה. אם תירצו יש לי כמה תמונות שלה :)

פורסם

ברכות לקונה המאושר!!! דרך אגב כל הבוקסות באוטו פוליאוריטן ומוטות פיטול 27mm של performatek אז אלעד הסר דאגה מליבך.

פורסם

אני בעד שרשור הימורים תוך כמה זמן האוטו הזה מת.

תודה לאל שעוד שנתיים ושלושה חודשים נוכל לייבא כאלו לארץ שיהיו אספנות בשביל לפצות על אלו שנהרסות עקב בורות והחלטות ממש גרועות.

פורסם

תודה לדוקטור פרנקוס על הפירגון(לא שאני צריך אותו) המבין הגדול באלפות, גבר תירד מהעץ של ״המומחה״ אז יש לך עכשיו אלפא יפה לבריאות תהנה ממנה, אבל להגיב בכזאת צורה?

בוא נהמר מתי אתה שופך מנוע(הרי אלפות לא אמינות) זה הסגנון של התגובה שלך, גם אם יתחילו לייבא כאלו גם ככה אתה לא תקנה כזאת מכונית הרי היא לא פרקטית כמו הרנו טוינגו שהיתה אצלך סתם חצי פורום דיבורים ובתכלס לאף אחד אין את האומץ או הטימטום כמו שאתם כותבים לקנות כאלה מכוניות ועזבו כבר את הקטע של ההסבה ״חילול הקודש״ מי ישמע אלפא 91.

פורסם

עשית טעות מפגרת אחת עם רכב אמין.

אל תעשה עוד טעות עם רכב שאתה לא יודע עליו שום דבר.

ולעשות הסבה לגז עם הקילומטראז' שלך זה מפגר גם כלכלית וגם כי זה אסור על רכבים מלפני 2001 בכל מקרה.

זה ממש לא יצדיק את העלות, ובמיוחד את הסיכוי שהרכב שלך יעלה באש שוב.

האמת היא שהשבוע הזמנתי קליאו חדשה מהניילונים אבל נעזוב את זה.

היו לי רכבים לא פראקטיים וכבר יותר משנה אין לי טווינגו אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממני.

פורסם

תתחדש על הקליאו,נכון אני לא מבין ברכב הזה אבל הבחור שסגרתי לקנות ממנו הוא באמת מומחה אמר שיעזור לי בכל משצריך מחלקים ועד לעשות טיפולים, אני חושב על ההסבה לגז רק בגלל דבר אחד יש לי בעבודה עמדת תדלוק גז, יוצא לי לתדלק בחינם, אחרת לא הייתי חושב על זה אפילו.

נ.ב.

כל רכב בגז נשרף? הלאון נישרפה בגלל המכשיר של ההגברת כוחות סוס

פורסם
ברכות לקונה המאושר!!! דרך אגב כל הבוקסות באוטו פוליאוריטן ומוטות פיטול 27mm של performatek אז אלעד הסר דאגה מליבך.

איזו דאגה בדיוק אני אמור להסיר מלבי? האם רכשתי את הרכב שאני אמור להיות מודאג? :roll:

הלאון נישרפה בגלל המכשיר של ההגברת כוחות סוס

אני שמעתי על המכשיר הזה, זה מכשיר מעולה! היה לך את הדגם עם הכפתור של הטורבו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...