Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי ותבינו על מה אני מדבר..

איפה שנמצאת הידית הילוכים (ידני), מתחת יש את העור של כל הגיר (המעטפת), והעור נראה כאילו הוא דבוק לידית עצמה, החלפתי ידית הילוכים וגם עור (שניהם היו גמורים), אבל כנראה העפתי את החלק שמחבר את שניהם בזמן הזה.. כרגע העור לא מחובר לידית או לא דבוק אליה עם איזה פלסטיק, ורואים לי את כל מוט ההילוכים.. מישהו יודע אם אני יכול לקנות/ להשיג את החלק הזה במקום כלשהו?

תודה מראש!

פורסם

אזיקון יהיה מכוער, באנד מתכת יהיה יפה אם תמצא בגודל המתאים.

יותר פשוט זה לבדוק אצל מי שהחלפת אצלו למה זה ככה, אם החלפת לבד אז כנראה שכחת משהו בחבילה, הייתי ממליץ לעשות חיפוש באיביי בכל הקשור לחלק, תעשה חיפוש של השם של הכיסוי עור הזה ותעשה מהזול ביותר ליקר ביותר, (כמובן שתעשה את שם החלק בכלליות) וככה תחפש בחלקים הזולים את השם של החלק, אם לא - תצטרך להזמין כיסוי כזה חדש, אני מאמין שזה לא יהיה מחיר יותר מידי גבוהה ויתן תחושה של חדש + יפה.

פורסם
מה קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי ותבינו על מה אני מדבר..

איפה שנמצאת הידית הילוכים (ידני), מתחת יש את העור של כל הגיר (המעטפת), והעור נראה כאילו הוא דבוק לידית עצמה, החלפתי ידית הילוכים וגם עור (שניהם היו גמורים), אבל כנראה העפתי את החלק שמחבר את שניהם בזמן הזה.. כרגע העור לא מחובר לידית או לא דבוק אליה עם איזה פלסטיק, ורואים לי את כל מוט ההילוכים.. מישהו יודע אם אני יכול לקנות/ להשיג את החלק הזה במקום כלשהו?

תודה מראש!

אזיקון ממש קטן ודק שלא רואים בצבע שחור יהיה מושלם..

פיג'ו שמים אזיקון ממש קטן בידית הילוכים שלהם שלא רואים..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

לא אמורים לראות את התופסן וכך גם את האזיקון והבאנד. צריך להעלות את השק מעל הידית ולהפוך אותו, לאחר מכן לחבר אזיקון או באנד על השק צמוד לידית הילוכים כאשר השק הפוך. לאחר מכן להחזיר את השק למקום. בצורה כזאת לא רואים את האזיקון והבאנד.

בצורה שמתוארת בתמונה:

IMG_0354.jpg

ומדריך מלא:

http://jettajunkie.com/vw-jetta/showthread.php?8528-DIY-Shiftknob-and-Shiftboot-for-a-MKIV

• תוכן חדש...