Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחות בלימה + רפידות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. היום עשיתי טיפול שותף במוסך מורשה. הכל היה בסדר עד שהתקשר אלי נציג ואמר שאני צריך להחליף צלחות בלימה ורפידות. הצעת מחיר(ל 4 צלחות + רפידות) הייתה 2500 ₪ לפני מע"מ בכפוף לריבית פריים חלקי זמן עבודה ועוד כל מיני חישובים שהם עושים. החלקים כביכול מקוריים, אבל כאשר שאלתי את נציג שירות של סקודה מה שם של החברה של אותם צלחות לא ידע לענות לי.

אחרי שעתיים של חיפושים לא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ואיפה.

סקודה פאביה 2010, 1.6V

פורסם

גש למוסך נוסף לשמוע חוות דעת נוספת. נישמע לי מאוד מוגזם המחיר ועצם זה שלא ראית את הצלחות והרפידות במו עיניך עוד יותר בעייתי. האם הרגשת משהו חריג בבלימה? רעשים כל שהם?

פורסם

לא ראיתי ולא שמעתי שום דבר חריג. הבלמים עובדי כראוי לדעתי, אבל לרגע לא חשבתי שהם עובדים עלי מבחינת הצורך להחליף אותם. המחיר אכן מאוד מוגזם.

פעם בכמה זמן נהוג להחליף צלחות? הרכב עבר 43000 ק"מ.

פורסם

צריך לפרק גלגלים קדמיים ולבדוק "עובי" הרפידות, אם הם עברו\קרובים למינימום אז צריך להחליף.

כנ"ל לגבי הצלחות.

מוסכים מורשים ידועים ב "הקדמה" של הבלמים.

גש למוסך אחר ושמע חוות דעת, בכל מקרה המחיר נשמע מופרז.

שי.

פורסם
לא ראיתי ולא שמעתי שום דבר חריג. הבלמים עובדי כראוי לדעתי, אבל לרגע לא חשבתי שהם עובדים עלי מבחינת הצורך להחליף אותם. המחיר אכן מאוד מוגזם.

פעם בכמה זמן נהוג להחליף צלחות? הרכב עבר 43000 ק"מ.

אל תהיה נאיבי. גם במורשה דוחפים סתם בלי קשר למציאות. שמדובר בממספרים שכאלה תראה את הדברים בעיניים לפני שמחליפים. זה ידוע ואני אומר לצערנו שמוסכים למיניהם מחפשים את הלקוח התמים שלא מבין כלום כדי לעשות קופות יפות.

• תוכן חדש...