Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראלי על הבר - אפטרפרטי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את כל אשר עשינו ב-״ישראלי על הבר״, נכתב בשרשור המקורי. אבל האדרנלין עדיין גבוה, ומאחר שיש לנו הרבה סיפורים וחוויות, החלטנו להכריז על ״אפטרפרטי״!

אז ככה: ביום שלישי הקרוב בשעה 21:00, נשוב וניפגש בזינגר׳ס למפגש חברים. כן, חברים! לא בהכרח צריך לבוא עם מכוניות האספנות שלכם (שהפעם לא יהיו הסיבה למסיבה), כי המטרה היא להיפגש. ערב-ערב ראש השנה, מפגש של כיף, אוכל למי שרוצה, בירה למי שרוצה והכי חשוב: חברה טובה, סיפורים וחוויות.

אז מי מוזמן? כל מי שרוצה להגיע! פינות הישיבה עדיין במקום, הנושא מתואם עם ״זינגר׳ס״ ואין הפתעות בשרוול. מפגש חברתי נטו.

אנחנו נהיה שם. אתם מוזמנים.  

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

בא עם סבטלנה היפה

יש מקום בדשא ???

רענן

אם אתה בא עם סבטלנה, אני בא עם טינה. שלא ישעמם לה לבד.

ולגבי החניה על הדשא: אההה... לא. הפעם הן ישארו במגרש החניה. כשאר המכוניות הפשוטות והלא מיוחסות.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

יש מסיבה אני מגיע !!!

רענן

מסיבה, חובבי שימור מורשת מוטורית, עפר מזינג'ס, אחלה חברותא, בוודאי שנגיע.

היין - להרמת כוסית ל"פיברקלאב", תרומת יקב אמפורה (כרם מהר"ל).

להתראות,

אמוץ

R-0985_resize.JPG

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

שלום

מה אם הגמל??

אם הוא יהיה גם אני בא!!!

אני מעונין לקנות אותו ולשפץ אותו ויהיה לי רכב 4+4

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

מה אם הגמל??

אם הוא יהיה גם אני בא!!!

בברכה בני ל

בני, עידכון קטן: זה לא הוא. זו היא...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
שלום

מה אם הגמל??

אם הוא יהיה גם אני בא!!!

בברכה בני ל

דיר בלאק אתה לא בא :2gunfire:

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

התגובות שקיבלנו על האירוע היו מרגשות.

באמת כייף גדול היה לקבל את הפידבקים, בכלמיני אמצעים, על מה שגרמנו לאנשים להרגיש.

האדרנלין שלנו מהאירוע עדיין גבוה, ורעיונות מתחילים להירקם להם לאיטם עבור האירועים הבאים - מה ניתן לשפר, איך ניתן להמשיך ולחדש, מה ניתן עוד לעשות ע"מ לקדם את הנושא המבורך של התרומה לגדולים מהחיים (ולקחת את זה צעד נוסף קדימה) איך אפשר להמשיך ולפזר אהבת אדם באשר הוא אדם.

אי לכך ובהתאם לזאת, וע"מ לשמוע רעיונות להמשך גם מנשים ואנשים אחרים, כמו גם לפרוק בעזרת אלכוהול את האדרנלין שעדיין נותר, כולנו - וכשאני אומר כולנו, זה כמובן כולל אותך(!!!!) נבוא ביום שלישי הקרוב, בשעה 21:00 לזינגר'ס, אותו מקום בו נערך ביום שישי האירוע, לשבת, לשתות קצת בירה או משקה אחר, לאכול דבר מה, לעשן (חס וחלילה, זה לא בריא), ולהנות זאת בחברתו של זה, כך גם נוכל לברך אחד את השני שוב בשנה טובה.

אני מניח שלא לכולם היה מספיק זמן להחליף מילה או שתיים עם החברים שלא ראינו כבר הרבה זמן, וזוהי עשויה להיות סיבה מעולה לבוא - לברך בשנה טובה, ולבקש סליחה ומחילה אם פגענו.

אומנם למי שיבוא עם רכב אספנות לא מובטחת בירה חינם בערב, אך הוא יוכל לחנות על הדשא של המסעדה, היכן שהיתה התצוגה של הסוסיתות. כמובן שנשמח לראות גם רכבי פח, וגם רכבים חדישים. כולם כולם כולם מוזמנים.

לא יהיו סדרנים, לא תהיה שמירה, לא יהיה חבלול, יהיו רק נשים ואנשים טובים, שרוצים להיות זה במחיצתו של זה, לשתות משהו ביחד, ולברך בשנה טובה איש את רעהו.

פשוט בואו. יהיה נחמד ביותר.

זינגר'ס, הכניסה המזרחית לחדרה, יום שלישי, 21:00 - be there.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אין ברירה...

הערב הגיע, החום עולה, הלחות עוד מעט תהפוך להיות בלתי נסבלת בעליל (בעיקר במישור החוף), ואילו אני נוסע לחדרה בעוונותיי...

זה מה יש..

בעסוש...

בואו תעבירו לי את הבעסה בסבבה...

מסעדת זינגר'ס, הכניסה המזרחית לחדרה, 21:00.

יהיה כייף! בעיקר אם תבואו.

פורסם
אין ברירה...

הערב הגיע, החום עולה, הלחות עוד מעט תהפוך להיות בלתי נסבלת בעליל (בעיקר במישור החוף), ואילו אני נוסע לחדרה בעוונותיי...

זה מה יש..

בעסוש...

בואו תעבירו לי את הבעסה בסבבה...

מסעדת זינגר'ס, הכניסה המזרחית לחדרה, 21:00.

יהיה כייף! בעיקר אם תבואו.

סבבה! אני בדרך...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

היה ממש ממש נחמד, מהנה וכייף...

המון צחוקים, המון שטויות ועוד כלמיני דברים.

היה כייף לראות את שוב החבר'ה שראינו אך ביום שישי האחרון, ועוד כמה כאלו שהגיעו רק אמש.

כיבדו אותנו בנוכחותם יו"ר מועדון החמש וכן קובי מילוא, עדי וזמי, סיגל מאוו ספידומטרים, כל מועדון סאאב, ניסים סוסיתא הקטן ועוד חברים טובים אחרים שנשמטו מהרשימה, ועימם הסליחה.

אני מצטער על האיכות של התמונות, אדי האלכוהול הפריעו למצלמה לצלם.

1238181_10151832376109522_2047562466_n.jpg

1234390_10151832376689522_1929385429_n.jpg

1175258_10151832376479522_369511189_n.jpg

1186210_10151832376229522_90175630_n.jpg

1234388_10151832377179522_363306028_n.jpg

• תוכן חדש...