Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה ישראבלוף?!

תבדוק את העובדות לפני שאתה מצהיר על יבואן "שיורק בעיני הלקוחות שלו".

זכותו לקבוע מדיניות תמחור כאוות נפשו.

באירופה גם כן גובים בסביבות 1000 ש"ח על תוספת עבור מספר צבעים כגון מטאליים וצבע לבן!

האם גם שם היבואנים דרעק שיורקים ללקוחות בעינים?

אז כאן לצ'מפיון היה נראה שהלקוח הישראלי לא יקבל בהבנה את הדרישה לשלם על צבע לבן ולכן המירו זאת לתשלום על צבע צהוב ואדום בזמן שצבע לבן הוא ללא תוספת תשלום.

בנוסף, הם בהחלט נותנים את האפשרות להמתין עד למשלוח הבא (אגב, לא כל כך הרבה זמן) לקבלת צבע לבן ללא תוספת תשלום.

יתרה מזאת, הם גם מוכנים לבטל את העיסקה אם זה קריטי מבחינת הלקוח.

באמת שלא רואה כאן התנהלות לקויה של צ'מפיון.

ולא, אני לא פאנבויי של צ'מפיון (להיפך).

אם כבר, הטענה היחידה שניתן לטעון זה על חוסר המקצועיות של הסוכן שטען שהצבע מטאלי בזמן שהוא לא.

אגב, פותח השרשור, האם זה כל כך קריטי לך באם הצבע ינצנץ בשלל צבעי הקשת או לא?!

או שאולי אתה קצת קטנוני?

כאילו, התשלום נראה לך לא צודק ולכן אתה מוכן להחליף מצבע צהוב (שאותה אישתך ככל הנראה אוהבת) לצבע אפור משעמם (שמראש לא רצית) וזאת רק כי אתה יודע שהוא מטאלי ולכן ההוצאה "מוצדקת" ואתה לא יוצא "פראייר".

מעניין מה היית אומר אם היו גובים תוספת של 1000 ש"ח על צבע לבן, ואפילו לא לבן מטאלי..

אלון, מצטער, אתה פשוט עיוור.

יש דברים אלמנטריים, להוסיף תשלום על צבע רכב זו תחמנות שיווקית ועוד מניפולציה על הלקוח. כמו שאמרתי צ'מפיון הם לא היחידים שעושים את זה, וגם זה שעושים את זה בכל העולם לא הופך את העניין לתקין. זו נטו שיטת מכירות להגדלת ההכנסות ותו לא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החיוב על "צבע מטאלי" נכון לגבי יבואנים נוספים מלבד צ'מפיון, וגם שם כל מה ש"לא לבן" נחשב מטאלי.

עד כמה שאני יודע... גם ביבואני רכב שכביכול לא מחייבים על צבע מטאלי,

כל הנראה הצבע כבר מתומחר במחיר הרכב.

השאלה היא למה צבע לבן יותר זול, או אפילו למה צבע מטאלי הוא יותר זול.

לדעתי גם המקום שבו אפשר לבדוק את זה בצורה מדוייקת הוא כמובן גרמניה.

יתכן וצבע לבן יותר זול ליצור משאר הצבעים?

האם אחסון של צבעים מסויימים יקר יותר?

האם תהליך הצביעה שונה בין צבע לצבע (כמה שכבות? עובי? כמות החומר הנדרשת?)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

אני חושב שהעניין "קצת" גלש כאן רבותיי .

כל יבואן מצידי שייקח כמה שהוא רוצה על איזה צבע שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה . יש כאלה שישלמו וכאלה שלא . אבל {וזה הפעם אבל גדול} הכי חשוב זה ההגינות שבדבר . לא לתת ללקוח לגלות ש"קצת" עבדו עליו . להגיד תמיד את האמת {לפחות לגבי הצבע} במעמד סגירת העיסקה . הם ניסו להלביש עלינו כל מיני אביזרים כגון :קודנית , חיישנים ועוד כאלה וכאלה . אחרי ששמענו את המחירים שהם גובים עליהם , שהיו בעשרות אחוזים יותר יקרים ממה שידוע לנו , וויתרנו .

אז רבותיי עניין הצבע בסיאט לא קרה רק לי . יש עוד סוכנויות שעושות שימוש במילה "מיטאלי" כשהכוונה היא לרגיל. {בירושלים ואני בטוח שבעוד מקומות}. לא אמרנו להם את זה אבל את הרכב התכוונו לקנות בכל מקרה . כמה שעניין הצבע קצת מרגיז , אפילו הייתה הזדמנות לבטל , אבל לא ביטלנו . היום התקשר אליי מנהל הסוכנות ואמר שכשיגיע הזמן של הטיפול הוא יזכור אותנו . ימים יגידו .

פורסם
במחירון הבא של לוי יצחק יופיע, צבע צהוב בסקודה תוספת 1000 ש"ח.

אז כנראה זאת "השקעה" מצויינת. לא מאבד ערך...

8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה ממש לא משנה מה מופיע יופיע או לא יופיע במחירון של לוי יצחק , כי אנו כשנרצה למכור{כולנו} , לא נקבל מחירון על הרכב לעולם שלא לדבר בכלל על תוספת הצבע . ולך תסביר לקונה הבה שיש תוספת על צבע לא מיטאלי ...

פורסם

בזמנו מכל היבואנים שהייתי אצלם, צ'מפיון הגנבים היו הכי יקרים בקטע הזה - 3000 ש"ח תוספת על מטאלי ב VW.

פורסם

אפשר לשאול באיזה אולם תצוגה רכשת?

אני רוצה להתעניין גם בקנייה של סיאט מי ומעניין מה יגידו לי...

פורסם
אפשר לשאול באיזה אולם תצוגה רכשת?

אני רוצה להתעניין גם בקנייה של סיאט מי ומעניין מה יגידו לי...

היא כבר התייקרה ב 1-09, וגם זמן ההספקה שלה ארוך קצת . לא תהיה מוכן לחכות קצת שיהיה שוב מבצע ?

פורסם
היא כבר התייקרה ב 1-09, וגם זמן ההספקה שלה ארוך קצת . לא תהיה מוכן לחכות קצת שיהיה שוב מבצע ?

כבר נגמר המבצע??

כמה זמן אספקה עכשיו?

כמה עולה עכשיו??

פורסם
כבר נגמר המבצע??

כמה זמן אספקה עכשיו?

כמה עולה עכשיו??

אכן , ידידי היקר . הם טוענים שבגלל עדכון המיסים מה-1-09 המחיר עלה ב-2000 ש"ח , כלומר ה"מבצע " נמשך +2000ש"ח נוספים שלטענתם המחיר עדיין נמוך מאוד , הוא צריך להיות 64900 ש"ח כפי שהיה בהתחלה , לפני אגרות ו... ניחשתם נכון :צבע!

אז עכשיו הוא עולה במבצע 56900 + 1100 אגרת רישוי + 1000 צבע .

זמן המתנה חודש וחצי , התירוץ הוא החגים כמובן .

פורסם

האוצר לא אוהב את מעבר הרוכשים למכוניות עם הנחת "מס ירוק" גדולה, ולכן בעדכון האחרון פגע דווגא במכוניות הזולות, אלה שהכניסו לו סכומים יחסית קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...