Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כלל חשוב בכביש, אני נותן להכנס לפניי לכל אחד ואחת רק אם הדליק איתות!

כמובן שמי שנדחף ושכח לרגע שיש לו איתותים ברכב יכנס אחריי!!

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר בעבירת בריונות ששוטר יכול לתת עליה 6 נק' + 500 שקל קנס.

אני לצערי שהתחלתי מקום עבודה חדש בזמנו ולא הכרתי את הדרך היטב ונאלצתי להידחף לנתיב (ימינה) על מנת לא לרדת לכביש מהיר ולבזבז איזה שעה בפקקים (מקום עבודה חדש, לא נעים לאחר על הפעם הראשונה).

תפס אותי שוטר ובסוף ריחם עלי ונתן לי רק 250 שקל קנס, בגלל ש-8 שנים לא הייתי מעולם עם עבירות תנועה (אני בן 27).

בגדול? מקלל את התופעה הזאת, בחיים לא נותן לאנשים להידחף לפני. מרוצה מהרגע שלא נתתי למישהו להידחף והוא נתקע בצורה לא קשורה על הכביש (אע"פ שמדובר במפגע בטיחותי).

פורסם

אני בד"כ ממתין לרגע בו הוא פותח חלון ובא לברך או סתם לשאול לשלומי, משלב לניוטראל וממשיך לגלוש קדימה תוך כדי שאני נותן Revים עד 5,500 סל"ד לערך. זה נשמע די מגוחך, אבל זה עושה את העבודה. בערך.

"ואז התנגשתי..." :roll:

פורסם
ונאלצתי להידחף לנתיב (ימינה) על מנת לא לרדת לכביש מהיר ולבזבז איזה שעה בפקקים (מקום עבודה חדש, לא נעים לאחר על הפעם הראשונה).

כאשר אתה צריך להדחף לנתיב אחר בגלל סיבה כלשהי זה בסדר: יש לך סיבה טובה. אבל כאשר מישהו אחר אתה לא נותן ועוד מרוצה מזה שיש מפגע בטיחותי:

מרוצה מהרגע שלא נתתי למישהו להידחף והוא נתקע בצורה לא קשורה על הכביש (אע"פ שמדובר במפגע בטיחותי).

:brickwall:

זה שאותו נהג נשאר לא קשור תקוע בנתיב זה רק אומר דבר אחד: הוא לא עושה את זה באופן קבוע, אלא כניראה באמת טעה בדרך. מי שעושה את זה קבוע יודע טוב מאוד להשתלב ולחתוך רכבים אחרים.

נותן Revים עד 5,500 סל"ד לערך

לא חבל על הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וואלה אני נותן בכיף... הסבר:

שומר מרחק גדול מראש, כי אם הרכב מלפני עוצר ונותן גז אני צריך רק להאט וזהו, כך גם אם רכב נדחף אני רק מאט טיפה וזהו.

כך שומר על שלווה ורוגע בכביש, רגועע אין עצבים. ת'כלס כבר הרבה זמן לא זכור לי שנדחפו לי אולי השיטה של שמירת מרחק עוזרת....

אגב יש קטע שאם מכונית נוסעת קצת צמוד לקו הפרדה מכוניות אוהבות להידחף לה ואם המכונית נוסעת קצת צמוד לנתיב השני (השמאלי) רכבים פחות נדפחים, פשוט המכונית מסתירה את הרכב שמולה.

מה שאני כן רואה זה רכבים שנדחפים בדיוק בפנייה בצומת וזה מעצבן (עוד לא קרה לי ואני מחכה בקוצר רוח לזה עם מצלמת DVR שלי)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שומר מרחק גדול מראש, כי אם הרכב מלפני עוצר ונותן גז אני צריך רק להאט וזהו, כך גם אם רכב נדחף אני רק מאט טיפה וזהו.

כך שומר על שלווה ורוגע בכביש, רגועע אין עצבים. ת'כלס כבר הרבה זמן לא זכור לי שנדחפו לי אולי השיטה של שמירת מרחק עוזרת....

זאת גם השיטה שלי :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל אני רוצה להאמין שהאנשים שגולשים פה הם לא האנשים שנדחפים.

דבר שני, אתה רוצה שיבוא מישהו ויגיד אני נדחף אחרי שרשור כזה ?

אוף טופיק, צבי אני חושב שלא מזמן ראיתי אותך, כביש החוף לכיוון צפון נכנסת לרישפון (אני רנו קוליאוס שחורה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
סתם תוהה - אם זאת הייתה פרארי או כל רכב אחר ממש יקר , לא הייתם נותנים לו להכנס ? אני לא בטוח..:roll:

כביש 4 לדרום ,במזלג של ת"א חולון-רמלה ואשדוד , שעה 16:00 לערך , סחבק עומד בתור לחולון בנתיב השמאלי שצמוד לתנועה שזורמת לכיוון אשדוד .

נעמדת לידי BMW קופה שחורה , ובתוכה מיטב התוצרת של העומדות בצומת , פותח החלון ואומר לי :

"למה אתה לא נותן להיכנס ? אתה רוצה לבקר היום בבית העלמין ? "

speechless .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שמתי לב לאחרונה דווקא שהרבה מהנדחפים ואלו שנוסעים מהר ומזגזגים הן דווקא נשים. לפעמים אני רואה רכב נוסע במהירות ובצורה מסוכנת או רכב שנדחף לראש התור בצורה מגעילה, אני די בטוח שזה איזה גבר ערס, אבל כשאני מסתכל לתוך הרכב אני רואה אישה.עדיין קצת קשה לי להבין איך נשים יכולות להתנהג ככה.

פורסם

יש נדחפים מכל הסוגים, כתבתי על זה בפעם באוף טופיק פה, כי זה ממש מסקרן אותי. אי אפשר לקטלג אותם כקבוצה אחודה כי הם לא. זה אותם האנשים שעובדים איתי ומספרים על זה, או עובדי חברות הייטק אחרות או עוד מאות ואלפי אנשים שונים ממקומות ורקעים שונים ומגוונים.

יש מקומות בהם לוקחים את התופעה שלב אחד קדימה. בירידה מגהה, למשל, לכיוון ז'בוטנסקי, יש 3 נתיבים שמאלה, שהאחרון מהם מאפשר גם להמשיך ישר, עוד שניים או שלושה ישר ובאחרון אפשר גם לפנות ימינה. בכל שעות הבוקר כשיוצא לי לעבור שם יש פקק של 5-10 דק' כדי לפנות לכיוון פתח תקווה. לחכות את הפקק? זה בשביל לוזרים, ולכן בכל פעם שהרמזור מתחלף לירוק, יש 5-6 רכבים שפונים שמאלה מתוך הנתיב שמאפשר רק להמשיך ישר.

מאוד מקווה שהמשטרה תמשיך לאכוף את הנושא הזה, למרות שלאזור הזה הם לא מגיעים אף פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האמת היא שהשרשור הזה די מייאש מצד אחד וגם מסביר למה תרבות הנהיגה בארץ היא כה גסה, ברוטלית וכנראה חסרת סיכוי, מצד שני. אז באמת מבלי להכנס לגוף הדיון המענין הזה, כל שאני יכול להציע הוא לעשות נסיון קטן, קחו לכם אחים שלי יום אחד בו תחליטו שכל ״נדחף״ כזה פשוט נאלץ לעשות כך, בין בגלל שטעה בנתיב, בין בגלל שלא היתה לו באמת ברירה כיוון שאורך הטור סתם כל אפשרות הצטרפות אליו בצורה מסודרת ( אופייני לירידה מההלכה לאיילון שעלתה פה ), אפילו סתם בגלל שהוא פשוט ממהר יותר מכם ותנו לו ל״הדחף״ בכיף ואם מתחשק תנו לו איזה חיוך מבין כתוספת. פתאום תגלו שאתם שלווים יותר, נהנים יותר מהנהיגה, מורידים מעצמכם מטלה מיותרת, בדמות הצורך לחקור לעומק האם ל״הידחפות״ הזו יש צידוק ואפילו לא מוסיפים שניה אחת לזמן שבו אתם מצויים על הכביש. הרי החינוך שאתם מנסים לחנך מישהו אחר לא באמת יעזור והרצון הזה להוכיח לו שביריונות אינה משתלמת אינו מצוי בהגדרת התפקיד שלכם כנהגים. אז תנו לעצמכם יום אחד חופש ממשחקי האגו האלו ומהצורך להוכיח לעולם ולעצמכם ש״לא אצלי, אני לא פראייר״, לכו תדעו, אולי פתאום יסתבר לכם שיש טעם גם בהתנהגות שונה על הכביש.

פורסם

רועי, מניסיון של 3 שנים באותו קטע כביש - הידחפות של רכבים יכולה להפוך נסיעה של 15 דקות ל-20 ואפילו 30 דקות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
זה קיים ביציאה מאשדוד מכיוון האיזורים ט''ו-י''ג לכיוון היציאה הדרומית ימינה כל בוקר בין 7 וחצי-9.

שני נתיבים שממשיכים ישר ויש רמזור ונתיב אחד ימינה שהוא היציאה מהעיר, מאות אם לא אלפי רכבים כל בוקר, פקק שמשתרך לאורך של 2 קילומטר לפעמים עד הכיכר שלפני הרמזור, תמיד יש את המתחכמים שמזהים פרצה בפנייה ימינה מזנקים ונכנסים, חלילה שיחכו בתור כמו כולם.

אני נוסע בכביש הזה כל יום בערך ב 8.20 ודווקא אין שם פקק בשעות האלה.

אבל גם אם כן זה פקק שנמשך 3-4 דק' לכל היותר.

• תוכן חדש...