Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוקים במערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל מה יכול להיות הקשר בין בורות בכביש לניתוקים מהרמוט?!

יותר הגיוני שהם יהיו מהפלוס,אולי הוא נוגע איפשהו בגוף הרכב או משהו בסגנון

עוד כיוון שחשבתי עליו הוא שיכול להיות שאחד המגברים נכנס לפרוטקשן בגלל קצר כלשהו באחד הרכיבים ואז שתיהם נכנסים ביחד

הגיוני?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לי - זה לא נשמע הגיוני.

בכל אופן, אל תשאל שאלות מיותרות, לא ביקשתי ממך לפרק את כל הרכב

ביקשתי ממך לעשות ניסוי פשוט, שלפי דעתי, היחיד שעולה לי בראש שיכול לנבוע מהבעיה.

תעשה אותו, חבל לשפוך חלב על פירוק מיותר של הרכב, זה בדיוק 3 דקות,אני לא מבין למה אתה מתמהמה!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גיליתי את הבעיה מחר אני כבר יטפל בעניין

הרמוט מקצר איפשהו בדרך אל המגברים,עשיתי את הבדיקה של מיקמיק בצורה טובה יותר ממה שהציע וחיברתי רק מגבר אחד לפלוס ואת השני השארתי על הרמוט וראיתי אם זה שמחובר לרמוט מתכבה,והוא התכבה.

אז חיברתי את הרמוט לסויץ ואז הפיוז נשרף אז מחר כבר נטפל בכל העניין כולל הרצת כבל פלוס נוסף.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

שמח לעזור ולגלות שהבעיה נפתרה בלי יותר מידי חלב על הריצפה

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חלב יישפך בכל מקרה כי אני בכל מקרה יריץ פלוס ורמוט חדשים כמו שתיכננתי...אבל טוב לדעת מה המקור לבעיה

תודה בכל אופן

פורסם

בסופו של דבר הניתוקים הם מהרמוט של ה301X איפשהו בפנים משהו מקצר.

האחריות נגמרה לפני שבועיים אני מקווה שהם יתחשבו...אולי אודי יוכל לעזור פה במשהו

פורסם

אתה 100% בטוח שמדובר בבעיה במגבר?

זאת אומרת, חיברת אותו ל+, והוא עדיין לא עבד?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני יפרט לך איזה ניסויים עשיתי ותגיד לי לאן זה מוביל אותך

1.חיברתי מינוס כמו שרשום בספר+בדיקה של הפלוס.

2.הרצתי רמוט חדש.

3.כשחיברתי את הרמוט לסויץ' הפיוז נשרף.

4.כשחיברתי רק את ה301M לרמוט לא היו ניתוקים.

5.כשחיברתי את הרמוט ל2 המגברים חזרו הניתוקים,וכשהיה מחובר רק ל301X עדיין היו ניתוקים.

6.ניתקתי את הקומפוננט שמחובר ל301X ועדיין המשיכו הניתוקים (במצב זה הרמוט היה מחובר ל2 המגברים),הוצאתי למגבר את המינוס והפלוס ועדיין היו ניתוקים,כשניתקתי ממנו את הרמוט לא היו ניתוקים

מה יוצא מזה?

פורסם

הבדיקות לא חד משמעיות לפי טעמי,

תעשה את מה שאמרתי לך, תוציא את הכבל של הרימוט, תחבר להם זרם ישירות מהכבל + שלך.

אם אין לך ניתוקים, לא צריכה להיות בעיה במגברים.

אם יש לך , ואתה אכן מגלה שזה רק במגבר יחיד הבעיה, אז תוכל להאשים אותו..

עד אז, היתי מאשים או את ה REMOTE, או את הכבל שמעביר אותו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני יפרט לך איזה ניסויים עשיתי ותגיד לי לאן זה מוביל אותך

1.חיברתי מינוס כמו שרשום בספר+בדיקה של הפלוס.

2.הרצתי רמוט חדש.

3.כשחיברתי את הרמוט לסויץ' הפיוז נשרף.

4.כשחיברתי רק את ה301M לרמוט לא היו ניתוקים.

5.כשחיברתי את הרמוט ל2 המגברים חזרו הניתוקים,וכשהיה מחובר רק ל301X עדיין היו ניתוקים.

6.ניתקתי את הקומפוננט שמחובר ל301X ועדיין המשיכו הניתוקים (במצב זה הרמוט היה מחובר ל2 המגברים),הוצאתי למגבר את המינוס והפלוס ועדיין היו ניתוקים,כשניתקתי ממנו את הרמוט לא היו ניתוקים

מה יוצא מזה?

ואת 5 תוכל להבין כאילו חיברתי רק את ה301X והיו ניתוקים

אם זה לא מוביל למגבר אז למה זה מוביל?

פורסם

כמו שאמרתי, לפי איך שאני רואה את זה , היתי מאשים את ה REMOTE, לפני שהיתי מאשים את המגבר.

תעשה את הניסוי שוב, הפעם תחבר את שניהם ל + ותוציא את הכבל של הרימוט מהמשוואה, אם עכשיו מגבר אחד לא ירצה לשתף פעולה, תוכל להאשים אותו.

(יש לי תחושה שהמגבר אכן ישתף פעולה.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דווקא לא בראש שלו לשתף פעולה ואפילו הוספתי פיוז 15(!) והוא נשרף.

חיברתי את שני המגברים לפלוס של המגברים בעזרת חוט עם פיוז וזה של ה301X נשרף...

פורסם

חיברת את הרימוט של המגבר, לכבל מתח+ , עם פיוז ביניהם, פיוז של 15 אמפר, והפיוז נשרף ?

אתה משוכנע שהוא נשרף בזמן עבודה ? או שזה קרה במהלך ההרכבה, (לדוגמא נגיעה קלה במינוס של המגבר, או בשילדה, תגרום לו להשרף מיידית.)

ואם זה המצב, ואכן זה קרה בזמן עבודה, תפנה באמת לאחריות שלך, אני לא חושב שיש הסבר אחר שיכול להשתמע מכך..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...