Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לקראת המצב בסוריה שמתי לב שאין לסבים המון דברים חשובים בביתם. מדובר באנשים מבוגרים וחשוב לי שאלו דברים שיהיו בהישג ידם. לא יודע מה יהיה או לא יהיה עם סוריה, וזה גם לא מעניין אותי. אני פשוט חושב שאלו דברים שחשוב שיהיו בכל בית, בין אם לימים הקרובים, או באופן כללי. אשמח להמלצות לחנויות שבהן אפשר לרכוש את הפרטים הבאים באזור המרכז (רצוי נתניה). תודה.

1. יריעות ניילון פוליאתילן+נייר דבק (ליצירת חדר אטום).

2. פנס טוב, שעובד על סוללות ובמשך זמן.

3. ערכת עזרה ראשונה.

4. מכשיר רדיו שפועל סוללות.

זה כל מה שחשבתי עליו, אם למישהו יש רעיונות לדברים נוספים, אשמח לשמוע.

תודה על העזרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בסוף רכשתי מעט פוליאתילן ומעט נייר איטום. יש הכל בהום סנטר.

דבר אחד לא מצאתי, וזה רדיו פשוט שפועל על סוללות.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

וזה רדיו פשוט שפועל על סוללות.

תודה לעוזרים.

כמעט כל סמרטפון הוא גם רדיו שפועל על סוללה...

אלא כמובן מדובר באנשים שמשתמשים בנוקיה צביקה פיק.

פורסם

רק שזה עובד דרך האינטרנט , אלא אם כן אני טועה (לפחות בנקסוס ובאייפון זה ככה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
היי,

מדובר באנשים מבוגרים וחשוב לי שאלו דברים שיהיו בהישג ידם. לא יודע מה יהיה או לא יהיה עם סוריה, וזה גם לא מעניין אותי. אני פשוט חושב שאלו דברים שחשוב שיהיו בכל בית, בין אם לימים הקרובים, או באופן כללי.

.

יאללה, מה אתה מצטדק?

:wink:

תרגיש בנוח, אני ליתר ביטחון כבר תקעתי את המזרק אטרופין ברגל.

יאללה, שיהיה לילה טוב, אני פרשתי לממ"ט שבממ"ד (ירדתי מהממ"ק כי יש לי שכנה מעצבנת)...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באוזניות קיים מקלט FM מובנה (לפחות בגלקסי 2, ובכל טלפון שהיה לי עד היום). כשאתה מנסה להפעיל את הרדיו, הטלפון מבקש ממך לחבר אותן כדי לקלוט את התחנות - ומכאן, שאין צורך ב WIFI...

לניקו -

אמנם לא בנתניה, אבל מצאתי את זה דרך זאפ -

http://electroline.co.il/item.php?id=1201163

הם נמצאים בפתח-תקווה וגם עושים משלוחים במידה ולא תמצא משהו קרוב יותר \ לא תוכל להגיע אליהם...

טיפ קטן -

זה מסוג הדברים שבד"כ ניתן למצוא בכל מיני טמבוריות קטנות \ אצל כל מיני שענים מבוגרים, מהסוג שבד"כ מחזיק "פנינות מהעבר" בחנות... נסה לעשות סיבוב במרכז מסחרי בו קיימות חנויות מהסוג הנ"ל, אם אתה מכיר כזה - יש סיכוי טוב שתמצא את מבוקשך...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
כמעט כל סמרטפון הוא גם רדיו שפועל על סוללה...

אלא כמובן מדובר באנשים שמשתמשים בנוקיה צביקה פיק.

אנשים שיודעים להדליק רדיו ולראות ערוץ 9. וזהו. לכן חיפשתי משהו פשוט.

יאללה, מה אתה מצטדק?

:wink:

תרגיש בנוח, אני ליתר ביטחון כבר תקעתי את המזרק אטרופין ברגל.

יאללה, שיהיה לילה טוב, אני פרשתי לממ"ט שבממ"ד (ירדתי מהממ"ק כי יש לי שכנה מעצבנת)...

:roflmao:

השאלה היא האם יש לך מזרק ברכב. בAMG הייתי מצפה לערכת אב"כ מובנית ברכב.

לניקו -

אמנם לא בנתניה, אבל מצאתי את זה דרך זאפ -

http://electroline.co.il/item.php?id=1201163

הם נמצאים בפתח-תקווה וגם עושים משלוחים במידה ולא תמצא משהו קרוב יותר \ לא תוכל להגיע אליהם...

טיפ קטן -

זה מסוג הדברים שבד"כ ניתן למצוא בכל מיני טמבוריות קטנות \ אצל כל מיני שענים מבוגרים, מהסוג שבד"כ מחזיק "פנינות מהעבר" בחנות... נסה לעשות סיבוב במרכז מסחרי בו קיימות חנויות מהסוג הנ"ל, אם אתה מכיר כזה - יש סיכוי טוב שתמצא את מבוקשך...

שיחקת אותה, רעיון מעולה. לא צריך טמבוריה כשיש מחסן ישן עם מלא זבל שסבא שלי שמר. ובפנים, רדיו טייפ תקין, שתופס הרבה תחנות, ועובד על סוללות.

אני מקווה שכל הקניות היו סתם, ובזבזתי כסף לשווא. מדובר באנשים מבוגרים שממש נלחצים מכל דבר קטן ששומעים בחדשות. ובחדשות, כרגיל מלחיצים כאילו מחר סוף העולם.

תודה לכל העוזרים, מעריך את זה :)

פורסם

:roflmao:

השאלה היא האם יש לך מזרק ברכב. בAMG הייתי מצפה לערכת אב"כ מובנית ברכב.

לא יודע אם הרכב אטום מספיק כדי להגן מהתקפה כימית\ביולוגית אבל הוא כל כך מוצק שיש מצב שהוא ישרוד הפצצה אטומית או איזו פגיעה ישירה של סקאד....

יאללה, הולך לשמוע הקלטות של נחמן שי ולשתות אספרסו דרך הקש של המסכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...